Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bredgatan 18A

Centrum Lund

3 895 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bredgatan 18A

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 116,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr A12
Våning 1 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 895 000 kr utgångspris
Avgift: 7 239 kr/mån Inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni
Driftskostnad 6 700 kr/år
varav
El: 3 700 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt Andelstal förmögenhet: 4,60270%
Andelstal årsavgift: 4,60270%

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Uppmätningsmetod av boarea är okänd.

Enligt lägenhetsförteckningen som föreningen tillhandahållit mäklaren är lägenheten registrerad som 5 rok.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007-2008
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 29 november 2010
Energiprestanda: 104 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Paradis 43
Modern och ytterst välplanerad lägenhet på attraktiv adress mitt i city! Lägenheten som är belägen första plan erbjuder bl a en öppen planlösning, väldisponerade ytor, rikligt ljusinsläpp och en rymlig uteplats. Då lägenheten har två ingångar kan en del av bostaden delas av för uthyrning och på så vis inbringa ekonomiskt tillskott. I direkt närhet till bostaden finns grönområden, restauranger, caféer och shopping. Centralstationen ligger inom kort gångavstånd från bostaden och erbjuder goda pendlingsmöjligheter.

HALL
Vi kliver in i hallen och sätter fötterna på det i lägenheten genomgående parkettgolvet. Direkt till vänster finns avhängningsmöjligheter och övrig förvaring erbjuds genom garderob.

VARDAGSRUM
Stort och öppet vardagsrum med bra ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för soff- och tv-möblemang. Väggarna är vita och golvet pryds av parkett.

KÖK
Modernt kök i toppskick med goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Svart kakel och mörka bänkskivor matchas elegant med skåpsluckor i ek och rostfria vitvaror från Siemens. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och fläkt. Den öppna ytan mellan köket och vardagsrummet möjliggör gott om plats för köksbord och stolar.

SOVRUM 1
Stort och ljust sovrum med gott om plats för en stor dubbelsäng. Förvaring erbjuds genom inbyggda garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Från sovrummet nås den härliga uteplatsen i österläge.

UTEPLATS
Stenbelagd uteplats i österläge med plats för såväl möblemang som för blomsterarrangemang och grill.

KONTOR / SOVRUM 2
Rummet utgör i dag kontor men fungerar lika väl som sovrum. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Förvaring genom garderob.

BADRUM 1
Rymligt badrum med svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Tvätt och torkmöjligheter erbjuds genom tvättmaskin och torktumlare. Över dessa finns goda arbetsytor och förvaring genom bänkskiva och skåp. Här finns wc, tvättställ, handdukstork och vikbara duschväggar i glas.

SOVRUM 3
Ljust sovrum med parkett och vita väggar. Rummet är beläget i direkt närhet till lägenhetens ena badrum och kan enkelt skärmas av genom egen ingång från trapphuset.

BADRUM 2
Likt lägenhetens andra badrum har detta svart klinker och vitt kakel. Här finns wc, handfat, handdukstork och vikbara duschväggar.
Modern och rymlig fyra om 116 kvm på en av Lunds absolut bästa adresser. Här erbjuds bl a väl tilltagna rum, stor uteplats, två badrum och ett elegant kök. Möjlighet finns att hyra ut en del av lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Förening

Bredgatan 18A

Förening

Brf Bredgatan 18

Allmänt om föreningen

Bredgatan 18 är en äkta bostadsrättsförening som består av 30 lägenheter (varav 8 i gathuset och 22 i gårdshuset). Husen uppfördes av JM och stod färdiga 2008. Den tekniska och ekonomiska förvaltningen sköts av föreningen själv. Juridisk person kan enligt stadgarna inte antas som medlem. Den som bor i lägenheten ska äga minst 10%. Föreningen äger marken.

HUSETS SKICK
Under slutet av 2011 installerades värmeslingor på taket till hus A för att förhindra istappsbildning. Några större renoveringar har inte utförts i nuläget eftersom fastigheten
färdigställdes så sent som 2008 och fortfarande är i nyskick. En underhållsplan för fastigheten har tagits fram av föreningens styrelse i samverkan med JM AB. Denna plan ligger till grund för föreningens framtida underhåll.

EKONOMI
Föreningen anser att den egna ekonomin är stabil. Årsavgifterna har höjts en gång sedan föreningen bildades (den 1 januari 2009 med 6 procent). Inga avgiftshöjningar är beslutade (2014-09-08). För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

Överlåtelseavgift tas ut med 600 kr och debiteras säljaren.
Pantsättningsavgift utgår 400 kr per pant och betalas av pantsättaren.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Triple Play - distribuerad via Telias FiberLan-nät och ingår i månadsavgiften. I standardutbudet ingår bredband med upp till 100 Mbit liksom abonnemangsavgift för telefoni. Tilläggsutbud finns tillgängligt mot extra avgift. För ytterligare information se www.telia.se

ÖVRIGA UTRYMMEN
Garage i gårdshusets bottenplan med 16 platser (för närvarande 2 st i kö). En garageplats kostar 850 kr/månad.
Lägenhetsförråd i källarplan
Grön innergård med utemöbler
Cykelställ på innergården

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2014-09-08. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter