Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sjögatan 5B

Bergviken Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sjögatan 5B

Antal rum 2 rum
Boarea 57,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-2025-1-86-7
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 2 786 kr/mån I månadsavgiften på 2786 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg.
Andel av årsavgift: 1,11443%
Driftskostnad 1 500 kr/år
varav
Försäkring: 1 500 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader I föreningen finns det gemensamma utrymmen så som tvättstuga, torkrum, cykelförråd och samlingslokal.

HALL

Välkommen in till denna ljusa och öppna hall där möjlighet till avhängning av ytterkläder finns. Trivsamt ljust laminatgolv som löper enhetligt vidare till lägenhetens övriga rum. Till höger om entrén finns en praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om förvaring.

KÖK/MATPLATS

Stilrent renoverat kök med i vit kulör med, marmorimitation stänkskydd från Fibo ovanför bänkskiva av laminat i vitt. Köket erbjuder gott om fina arbetsytor och generöst med förvaringsmöjligheter. Övrig maskinell utrustnings om återfinns är kombinerad kyl/frysskåp, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro. Matplats intill.

VARDAGSRUM

Det härliga vardagsrummet med snygg platsbyggd bokhylla erbjuder plats för soffgrupp, TV-möbel och övrigt möblemang. Stora härliga fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp! Målade väggar och laminatgolv.

SOVRUM

I bostadens sovrum finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Platsbyggd förvaring som ingår. Fint golv och målade väggar.

BADRUM

Badrum med matta på golv och väggar. Dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt handdukstork.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett förråd beläget i husets källare samt ett matkällarförråd.

Smakfullt renoverad tvårummare på populära Bergviken!

- Renoverat kök med matplats (2020)
- Renoverade ytskikt (2021)
- Badrum med tvättmaskin
- Solid förening med bra månadsavgift
- Nära till LTU och centrum
På attraktiva Bergviken finner vi på tredje våning denna väldisponerade lägenhet på 57 m². Här erbjuds välrenoverade ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Kök med vit köksinredning och fina arbetsytor (2020) samt rymlig matplats intill. Sovrum i bra storlek med platsbyggd förvaring. Utöver detta finns ett inbjudande vardagsrum med snygg platsbyggd bokhylla och stora, charmiga fönster som släpper in ett fint ljusflöde i rummet., här finns utrymme för både soffa och övrigt möblemang. Badrum med våtrumsmatta och tvättmaskin samt entréhall med skjutdörrsgarderob! Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda finns belägna i husets källare.

BRF Snöklockan är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 2786 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg. I föreningen erbjuds gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu med relax och cykelförråd.

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information

Förening

Sjögatan 5B

Förening

BRF Snöklockan

Allmänt om föreningen

Föreningen äger och förvalar fastigheten Snödroppen 15. På fastigheten har under 1960 uppförts ett flerfamiljshus med adress Björkgatan 41-43 och innehåller 16 bostadsrätter och 2 lokaler.

Föreningens 16 st lägenheter fördelar sig enligt följande:
2 RoK - 8 st
3 RoK - 4 st
4 RoK - 4 st
2 st lokaler

Parkering

Parkering inom BRF Snödroppen fördelas enligt följande och har separat kösystem:
Garageplatser - 4 st
Bilplatser med carport - 10 st
Bilplatser med motorvärmare - 5 st

Renoveringar - utförda och planerade

Under året har föreningen genomfört följande större underhållsåtgärder:
Installation av tid- och temperaturstyrning för motorvärmaruttag, utbyte av entréparti för lokalen och igensättning av källarfönster.
Byte av avloppsrör och rensluckor i källare.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närservice

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Bilder

Visa alla

HitCounter