Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sandviksgatan 19

Centrum Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sandviksgatan 19

Antal rum 2 rum
Boarea 60,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 207005001-0101
Våning 0 av 7, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 943 kr/mån
Andel i föreningen: 1,33449%
Andel av årsavgift: 1,35631%
Driftskostnad 3 000 kr/år
varav
El: 1 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
- Öppen planlösning
- Rymligt helkaklat badrum
- Solid bostadsrättsförening
- Närhet till allt!
Varmt välkommen till denna markplanslägenhet i centrum, en charmiga tvårummare på 60,5 m². Lägenheten har en trevlig planlösning med ett ljust och trevligt kök utrustat med spis, diskmaskin och kombinerad kyl och frys. Det är öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket ger bostaden en luftig och rymlig känsla. Sovrum i bra storlek med plats för både säng, och övrigt möblemang som exempelvis arbetshörna, samt helkaklat badrum. Till lägenheten hör även ett källarförråd som finns beläget i husets källare.

RBF Luleåhus nr 5 är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 3943 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg. I föreningen finns det gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och bastu med relax.

Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

Förening

Sandviksgatan 19

Förening

RBF Luleåhus nr 5

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Luleåhus nr 5 har fastighetsbeteckning Mesen med adress Sandviksgatan 17-23 och Stationsgatan 14-16 i Luleå. Föreningen bildades 1957 med byggnadsår 1958 och består av totalt 89 lägenheter fördelat på 3 fastigheter. Föreningen erbjuder tillgång till gemensamhetsytor såsom; bastu med relax och samlingsrum.
Lägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rok – 10 st
2 rok – 33 st
3 rok – 34 st
4 rok – 6 st
5 rok – 6 st
Föreningen förvaltas av Riksbyggen och överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgifterna höjdes 2% den 1 januari 2019.

Tv och bredband

Kabel-TV via ComHem, ingår i månadsavgiften.
Bredband via Bahnhof (10mb) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 38 st parkeringsplatser (175kr/mån) och 15 st garageplatser (400kr/mån). Till parkeringsplatserna tillämpas separat kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Sotning utfördes 2018.

Övrigt

Radonmätning är utförd 2001.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-01-17. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftshöjningar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm.

Närservice

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Kommunikation

Navet för lokaltrafiken finns på Smedjegatan/City. Länstrafiken utgår ifrån busstationen och vidare bort en liten bit finns järnvägsstationen.

Parkering

Det finns flertalet parkeringsplatser och större parkeringsytor i de centrala delarna. I tillägg till detta finns även några parkeringshus.

Övrigt

I centrum finns skolor upp till årskurs 9 och en gymnasieby. Här finns fyra förskolor och två vård- och omsorgsboenden.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter