Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ringgatan 34

Skurholmen Luleå

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ringgatan 34

Antal rum 4 rum
Boarea 97,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11103
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 4 600 kr/mån
varav
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

Topprenoverad 4:a på omtyckta Skurholmen!

- Välrenoverad och ljusa ytskikt
- Social planlösning
- Helkaklat badrum
- Burspråk med fint ljusinsläpp
- Generös balkong
Välkommen till denna trivsamma och rymliga 4:a i öppen och ljus planlösning på andra våningen. Lägenheten fördelar ett lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot matdel och köket. I övrigt finner vi 3 st välplanerade sovrum och ett smakfullt renoverat badrum med kakel och klinker. Utgång till trivsam balkong finns från två håll. Genomgående fina ytskikt samt ett enhetligt vitlaserat ekparkettgolv.

Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet, centrum såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med större mataffär, restauranger och apotek. I området finns skog och natur alldeles runt hörnet med flera motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget där det vintertid bl.a. går att åka längdskidor. Här på Skurholmen bor du med närhet till förskolor och skolor från förskoleklass upp till årskurs 9.

Välkommen att anmäla till intresse redan idag!

Förening

Ringgatan 34

Förening

Brf Filaren 5 & 6

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Filaren 5 & 6 är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 14 st lägenheter belägna på fastigheten Filaren 5 och Filaren 6 i Luleå Kommun. Byggnaderna är uppförda 1952 och 1960 med adresserna Ringgatan 34 och 36.
Föreningen förvaltas ekonomiskt av NABO och överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. I byggnaden finns en gemensam tvättstuga, förrådsutrymmen samt cykelförråd.

Tv och bredband

Kabel-TV & bredband via ComHem.

Parkering

Föreningen förfogar över motorvärmarstolpar som kostar 290 kr/mån.
Det finns 2 st gästparkeringar.

Renoveringar - utförda och planerade

2017 - Trapphus renoverades. Fjärrvärmecentral byts på Ringgatan 36
2015 - Fjärrvärmecentraler byttes på Ringgatan 34
2014 - Takbyte på Ringgatan 34. Innergård och parkeringsplats asfalteras. Målning av fasader.
2010 - Relining av avloppsstammar utförs

Övrigt

Föreningen har gemensam vårstädning av innergården och medlemmarna hjälps även åt med att skotta kring portar och sopkärl. Gräsklippning av trädgården utförs av medlemmarna.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Skurholmen består av delområdena Västra Skurholmen, Burströmska gärdan, Smedkroken, Östra Skurholmen, Bredviken, Norra Bredviken, Hagaplan, Knöppelåsen, Fridhem och Kvarnbäcken. Skurholmen är indelat i två delar som delas av Svartöleden. Västra Skurholmen är nästan uteslutande bebyggt av nya låga hyreshus. Många barnfamiljer har slagit sig ned här på grund av det centrala läget och områdets goda rykte. Skurholmen är väldigt lugnt både dag- och nattetid. Östra Skurholmen är till en viss del byggt på ett berg. En stor del av husen är privatägda. Skurholmen gränsar i väster mot Skurholmsfjärden, i norr mot Kronan, i öster mot Örnäset och i söder mot Lövskatan. Burströmska Gärdan är ett hyreshusområde med bostdsrätter som ligger mot Svartöleden. Under slutet av 1800-talet fanns på Skurholmen några enstaka hus. År 1900 byggdes den första enkla bron över till Malmudden. På Skurholmen finns en LM-skola (F-6), fyra förskolor samt ett vård- och omsorgsboende. Här finns också vårdcentral och folktandvård.

Närservice

Boendeformerna varierar mellan våra hyresrätter, bostadsrätter och villor. Angränsande bostadsområdet Örnäset erbjuder ett rikt serviceutbud. I närheten finns även vårdcentral, apotek och ett mysigt café.

Bilder

Visa alla

HitCounter