Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Majvägen 1C

Bergviken Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Majvägen 1C

Antal rum 4 rum
Boarea 97,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 207017001-0015
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 4 347 kr/mån
Andel i föreningen: 6,40159%
Andel av årsavgift: 6,40497%
Reparationsfond: 433 kr
Stor inglasad balkong som vetter mot sydväst.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 11 september 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 116 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 91 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Vialen 8
Övriga byggnader I föreningen finns det fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, bastu med relax, samlingslokal och cykelförråd.
Lägenheten har genomgående snyggt laminatgolv, fräscha ytskikt och fina innerdörrar. En underbar fyrarummare belägen på lugn gata på Bergviken.

HALL

Rejäl och rymlig hall med vitt tak, målade väggar, laminatgolv samt klinkergolv. Fint system för klädavhängning samt en inbyggd garderob. Anslutning till samtliga rum i lägenheten.

KÖK

Ljust och modernt kök med vit köksinredning med både över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spis med ugn, och fläktkåpa. Vitt snyggt kakel ovanför bänkskivan. Vitt tak, vita väggar och laminatgolv. Utrymme för matplats samt utgång till den inglasade balkongen.

VARDAGSRUM

Trivsamt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Vitt tak, vita väggar och laminatgolv.

SOVRUM

Sovrum 1 med vitt tak, vita väggar och laminatgolv. Inbyggda garderober. Sovrum 2 med vitt tak, vita väggar och laminatgolv. Inbyggda garderober. Sovrum 3 med vitt tak, vita väggar och laminatgolv.

BADRUM

Badrum med vitt tak och våtrumsmatta. WC, badkar, handfat och spegelskåp.

WC

Gästtoalett med vitt tak och våtrumsmatta. WC, handfat, hylla och spegelskåp.

TVÄTTRUM

Tvättrum med vitt tak, vita väggar och laminatgolv. Tvättmaskin och hyllor för förvaring.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett mindre utrymme i matkällare med kylaggregat.

Stilren fyrarummare på Bergviken med låg avgift och parkeringsplats

- Rymlig 4:a på 97,5 m²
- Stilrent renoverat kök
- Stor inglasad balkong
- Parkeringsplats med motorvärmare
- Låg avgift
Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga gavellägenhet på populära Bergviken! Välplanerade och stilrena kvadrat fördelade på fyra rum och kök. Modernt och stilrent kök med ljusa materialval och fina arbetsytor. Här tar du dig enkelt ut till den stora och inglasade balkongen med öppningsbara fönster och härligt sydvästläge. Trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck . Tre sovrum i varierande storlekar, två större och ett mindre. Rejäl och öppen hall med goda förvaringsmöjligheter. Det finns även ett badrum med badkar, en gästtoalett samt ett tvättrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd med kylaggregat.

RBF Luleåhus nr 17 är en solid förening med mycket god ekonomi och låga månadsavgifter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud), hushållsel, parkeringsplats med motorvärmare samt bostadsrättstillägg. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, bastu med relax, samlingslokal, hobbyrum och cykelförråd.

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2 km från både centrum 3 km från Luleå Tekniska Universitet. I området Bergviken/Källkällan finns bland annat kiosk, grill, solarium och postterminal. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9.

På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Majvägen 1C

Förening

RBF Luleåhus nr 17

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Vialen 8 i Luleå Kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 18 lägenheter uppförd. Byggnaden är uppförd 1965. Fastighetens adress är Majvägen 1 i Luleå.

Lägenhetsfördelning:
- 12 st 3 rum och kök
- 6 st 4 rum och kök

Dessutom tillkommer:
- 1 lokal
- 20 st parkeringsplatser med motorvärmare

I föreningen finns det fina gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, bastu med relax, samlingslokal, hobbyrum, mindre utrymme i matkällare med kylaggregat samt cykelförråd.

Tv och bredband

TV: Kabel-TV via ComHem (basutbud ingår i avgiften).
Bredband: Bredband via Lunet.

Parkering

Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmare som ingår i avgiften (exklusive el). I föreningen finns det totalt 20 st parkeringsplatser med motorvärmare.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja, föreningen äger marken

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närservice

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering