Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lulsundsgatan 50

Östermalm Luleå

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lulsundsgatan 50

Antal rum 2 rum
Boarea 48,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 207027001-0052
Våning 4 av 4, hiss finns
Kommentar Hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 645 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, hushållsel och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1,46651%
Andel av årsavgift: 1,46651%
Driftskostnad 1 500 kr/år
varav
Försäkring: 1 500 kr
Inglasad balkong
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Varmt välkommen till denna ljusa och fina lägenhet med fönster åt tre håll på Lulsundsgatan 50! Fin 2:a högst upp i huset med inglasad balkong, hiss finns! Lägenheten erbjuder hall med god förvaring via flertal platsbyggda garderober, arbetskök i vit kulör och rymligt allrum med utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för soffa, matplats och övrigt möblemang. Arbetskök i direkt anslutning till allrum. Sovrum med dubbla skjutdörrar. Väldigt rymligt badrum med kakel på väggarna och våtrumsmatta, tvättmaskin finns. Parkettgolv i allrum och sovrum, låga stora fönster och fina ytskikt. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, hushållsel och bostadsrättstillägg.

Tillhörande förråd finns en trappa upp, hiss finns! Östermalm är ett omtyckt och populärt område som ligger på bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Här bor du naturnära med fina promenadstråk längs med Skurholmsfjärden där det även finns ett omtyckt utegym! Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar både till centrum och Luleå tekniska universitet.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

Förening

Lulsundsgatan 50

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm. Östermalm är ett omtyckt och trivsamt bostadsområde som präglas av gamla träbyggnader och dess närhet till centrumkärnan. Här kan du promenera längs med Skurholmsfjärden och stanna till i utegymmet i Kanalparken eller lätt transportera dig med buss till universitetet.

Närservice

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter