Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kungsgatan 30

Centrum Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kungsgatan 30

Antal rum 2 rum
Boarea 63,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 41
Våning 4 av 8, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 666 kr/mån
Andel i föreningen: 0,72832%
Andel av årsavgift: 0,8494%
Stor inglasad balkong.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL

Rymlig hall med vitt tak, ljusa tapetserade väggar och parkettgolv. Anslutning till både badrum och sovrum och lite längre bort finns det ett flertal garderober med fina förvaringsmöjligheter. Hatthylla.

KÖK

Härligt kök med köksinredning i ek med svart kakel ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd, spishäll, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, diskmaskin i ergonomisk höjd, diskho och vinkyl. Från köket och matplatsen är det öppen planlösning till köket. Vitt tak, vita väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med vitt tak, vita väggar och parkettgolv. Utgång till den stora inglasade balkongen med utsikt över centrums takåsar och bort mot Lulsundsberget. Ingång till praktisk klädkammare.

SOVRUM

Sovrum i bra storlek med vitt tak, ljusa tapetserade väggar och parkettgolv.

BADRUM

Stort helkaklat badrum med golvvärme. Vägghängd WC, handfat med underskåp, spegelskåp, handdukstork, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

KLÄDKAMMARE

Praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett rymligt varmförråd beläget i källarplan.

Välplanerad tvårummare belägen på attraktiv adress!

- Belägen på en av stans mest attraktiva adresser
- Välplanerade kvadrat med öppen planlösning
- Stor inglasad balkong
- Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Hiss finns!
Med ett lugnt och trevligt läge på en av stans mest attraktiva adresser finns denna fina och välplanerade tvårummare. Rymligt kök med skåpluckor i ek och svart kakel ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd, spishäll, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, diskmaskin i ergonomisk höjd samt en vinkyl. Köket och matplatsen är i öppen planlösning till vardagsrummet där det finns en utgång till en stor och inglasad balkong med utsikt över centrums takåsar och bort mot Lulsundsberget. Fräscht helkaklat badrum med vägghängd WC, dusch, handdukstork och en fin tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter via både klädkammare samt ett flertal garderober belägna i hallen. Det är ett snyggt och enhetligt parkettgolv i samtliga rum. Till lägenheten hör även ett rymligt varmförråd.

Brf Vesslan är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en låg månadsavgift på 3 666 kr där värme, kallvatten (varmvatten betalar lägenhetsinnehavaren för den faktiska förbrukningen), kabel-TV (basutbud), bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg ingår. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av tvättstuga, bastu med relax, samlingslokal, övernattningslägenhet, övernattningsrum, hobbyrum och cykelförråd. Under husen finns ett varmgarage i två våningar och alla har rätt till en plats per lägenhet.

Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, vårdcentral, apotek, livsmedelsaffär, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Kungsgatan 30

Förening

HSB:s Brf Vesslan

Allmänt om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Vesslan 21 i Luleå. Under åren 2006 och 2007 har tre punkthus i 7-9 plan samt parkeringsdäck uppförts på adresserna Kungsgatan 28, 30 och 32, Magasinsgatan 12 och Skeppsbrogatan 31. Husen färdigställdes i december 2007 och innehåller 95 lägenheter samt 2 lokaler. I föreningens parkeringsgarage finns 103 parkeringsplatser.

Lägenhetsfördelning:
- 22 st 2 rum och kök
- 42 st 3 rum och kök
- 19 st 4 rum och kök
- 12 st 5 rum och kök

Föreningen har gemensamma utrymmen i form av tvättstuga (60 kr/pass), samlingslokal (250 kr/dygn), nyrenoverad bastu med relaxavdelning (30 kr/pass), en övernattningslägenhet (150 kr/dygn) samt ett övernattningsrum (100 kr/dygn). I källaren finns även ett varmgarage, cykelförråd och hobbyrum. På föreningens hemsida finns bilder att se hur dessa gemensamma utrymmena ser ut. Varje vecka har föreningen kostnadsfria bastukvällar på tisdagar för herrbastu och torsdagar för dambastu mellan kl 18:00 och 22:00.Husen har adress Kungsgatan 28, 30 respektive 32.

Tv och bredband

I månadsavgiften ingår bredband 100/100 via ComHem, dvs 100 Mbps både till och från Internet. Snabbare bredband kan fås mot extra avgift. Kabel-TV via ComHem ingår i månadsavgiften (basutbud).

Parkering

Det finns parkeringsplatser motsvarande en bil per lägenhet. Alla har rätt till en plats per lägenhet. Fler platser kan hyras i den mån det finns lediga platser. Det finns även några platser med eluttag och elmätare för de som har elbil eller laddhybridbil.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Årsavgifterna sänktes senast med 3% från och med 2010-01-01. December 2015, januari 2016 och januari 2017 var avgiftsfria. Styrelsen anser att ekonomin är stabil och styrelsen fortsätter sitt arbete för att hålla avgifterna oförändrade och att underhållet sköts enligt plan.

Renoveringar - utförda och planerade

Gjorda underhåll och investeringar:
- Hörslinga i samlingslokal, 2017
- Nytt bokningssystem, 2017
- Byte av porttelefoner, 2017
- Omarbetning av planteringar, 2016
- Ombyggnad av bastu, 2016
- Installation av 6 plaster för elbilar, 2015
- Källarplanet har målats om, 2014
- Byte ytterdörrar till aluminium, 2013

Styrelsen genomför den stadgeenliga besiktningen kontinuerligt. Senast den genomfördes var 2018-05-30. Vid besiktningen konstaterades inga större brister.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, fina promenad- och cykelstråk, ett kulturhus, badhus och mycket mer. Mysig badplats ute på Gültzauudden sommartid och den populära isvägen vintertid.

Kommunikation

Lokaltrafik, länstrafik och tåg.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering