Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klintvägen 247A

Klintbacken Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Klintvägen 247A

Antal rum 2 rum
Boarea 63,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-2037-1-86
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan
Ekonomi Avgift: 4 303 kr/mån inkl; värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och carport
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1988
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Trevligt markplansläge med solig uteplats

- Mysigt markplansläge med radhuskänsla
- Inglasad altan samt trädäckad uteplats
- Renoverat badrum
- Egen liten verkstad/hobbyrum
- Carport ingår i månadsavgiften
Med dess trevliga markplansläge på mysiga Klintbacken är denna tvåa om 63 kvadratmeter den perfekta bostaden för er som önskar ett bekvämt boende med radhuskänsla. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Planlösningen är disponerad med ett separat kök med plats för matbord, en klädkammare som är omgjort till ett arbetsrum, ett luftigt vardagsrum med ekparkett samt ett fint och rymligt badrum med klinkergolv, golvvärme och dusch. Sist men inte minst har vi lägenhetens verkliga pärlor - en inglasad uteplats som sedan leder er vidare ut till en trädäckad altan och gräsmatta med soligt läge.

Till lägenheten hör även ett varmförråd i direkt anslutning till lägenhetens entré. Detta varmförråd har nuvarande ägare gjort om till en liten verkstad/hobbyrum. Det finns även ett kallförråd framför den egna carportplatsen som ingår i avgiften. Marken runt om lägenheten tillhör föreningen men bidrar med en mysig radhuskänsla. Baksidan av närmsta carportlängan skärmar också av vilket medför att läget känns både avskilt och eget.

Klintbacken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrum. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). På Klintbacken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Klintvägen 247A

Området

På Klintbacken finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närservice

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter