Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hermelinsgatan 2B

Centrum Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hermelinsgatan 2B

Antal rum 2 rum
Boarea 57,50 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 52-2002-1-10-10
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar Endast en halvtrappa upp i huset
Ekonomi Avgift: 3 241 kr/mån inkl; värme, vatten, hushållsel, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 4,45252%
Andel av årsavgift: 4,45252%
Reparationsfond: 3 758 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Sillen 8

HALL

Hall med vitt tak, vita väggar och klinkergolv i ljusgrå nyans. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare samt utrymme för både hatthylla och skoställ.

KÖK

Renoverat kök med vit köksinredning med både under- och överskåp, våtrumsskiva i mörkt kakelutförande samt vit laminatbänkskiva. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, diskho, integrerad diskmaskin samt en integrerad och kombinerad kyl/frys. Vitt tak, vita väggar och laminatgolv i grå nyans med golvvärme. I anslutning från hall till kök och vardagsrum finns en generös garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas, ett linneskåp samt ett platsbyggt vitrinskåp.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med vitt tak med takrosett, ljusa väggar i svag ton av grått med vita höga golvsocklar samt vitlaserat trägolv. In till rummet finns även charmiga skjutdörrar. Infälld belysning bakom gardinstängerna ger rummet en härlig atmosfär.

SOVRUM

Sovrum i bra storlek med vitt tak, ljusa väggar i svag ton av grått samt vitlaserat trägolv. Även här finns infälld belysning bakom gardinstängerna. Det finns också en inbyggd garderob.

BADRUM

Badrum med vitt tak och målad våtrumstapet. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp, handdukstork samt dusch med glasväggar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Charmig tvårummare belägen på lugn gata i stan

- Renoverat kök
- Tidtypiska inslag
- Generös takhöjd på 2,7 meter
- Bra med förvaring
- Stadsnära men lugnt läge
Med ett lugnt och trevligt läge i centrum finns denna fina och välplanerade tvårummare med en generös takhöjd på 2,7 meter! Modernt renoverat kök med ljusa skåpluckor och matplats invid fönster som vetter ut mot föreningens innergård. Rymligt vardagsrum med vitlaserat trägolv, takrosett och charmiga skjutdörrar. I hallen som har en väldigt generös garderobsvägg med spegeldörrar har också ett platsbyggt vitrinskåp. Sovrummet ligger avskilt från de sociala utrymmena och även här finns en smart skjutdörr samt fina förvaringsmöjligheter i rummet samt i dess anslutning. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd samt ett matkällarförråd.

HSB:s Brf Sillen är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en låg månadsavgift på 3 241 kr där värme, vatten, kabel-TV, bredband, hushållsel och bostadsrättstillägsförsäkring ingår. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av en tvättstuga och en renoverad bastu med relax. På föreningens innergård finns även carport- och parkeringsplatser med motorvärmare.

Här har du närhet till allt! Shopping, restauranger, goda kommunikationer, badstrand och mysiga promenadstråk längs med vattnet. Under vintertid finns den populära isvägen endast ett stenkast bort.

Välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Hermelinsgatan 2B

Förening

HSB:s Brf Sillen

Allmänt om föreningen

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Sillen 8. På fastigheten har under 1939 uppförts ett hus med adress Hermelinsgatan 2 A-C och innehåller 22 bostadsrätter och en lokal.

Tv och bredband

Kabel-TV via ComHem och bredband via Telenor.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade förändringar av månadsavgiften (2021-01-19).

Renoveringar - utförda och planerade

Gjorda underhåll och investeringar:
- 2005, Ventilation, gemensamhetsel
- 2009, Byte till 3-glasfönster
- 2010, Fasad, balkongrenovering, fasadbelysning
- 2012, Renovering av cykelrum
- 2013, Ny värmeväxlare, nya lägenhetsdörrar
- 2014, Renovering av bastu & relax
- 2016, Ombyggnad & dränering
- 2016, Nya el- och VA-ledningar gårdsplan
- 2016, Nya carports, mv-platser, soprum, cykelboda
- 2018, Brandskyddsöversyn

Styrelsen genomför den stadgeenliga besiktningen kontinuerligt, senast den genomfördes var 2019-11-20. Vid besiktningen framkom att fastigheten är i gott skick. De närmsta åren planerar styrelsen inga större åtgärder.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm.

Närservice

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Kommunikation

Navet för lokaltrafiken finns på Smedjegatan/City. Länstrafiken utgår ifrån busstationen och vidare bort en liten bit finns järnvägsstationen.

Parkering

Det finns flertalet parkeringsplatser och större parkeringsytor i de centrala delarna. I tillägg till detta finns även några parkeringshus.

Övrigt

I centrum finns skolor upp till årskurs 9 och en gymnasieby. Här finns fyra förskolor och två vård- och omsorgsboenden.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter