Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björkgatan 41

Bergviken Luleå

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björkgatan 41

Antal rum 4 rum
Boarea 100,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 900 kr/mån
Inglasad balkong.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Snödroppen 15

HALL

Välkomnande entréhall med hatthylla och garderober.

KÖK

Kök med ljusa luckor och kakel ovan köksbänk i mörk nyans. Gott om förvaring och arbetsyta. Matplats intill köket. Köket är utrustat med spis, ugn, spisfläkt samt kyl och frys.

VARDAGSRUM

Ljust och rymligt vardagsrum som med lätthet rymmer både en soffgrupp, större matbord och annat möblemang. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Utgång till inglasad balkong med helrätt solläge!

3 SOVRUM

Tre sovrum med tillhörande garderober där ett av sovrummen tillhör en uthyrningsdel med allrum/sovrum, WC och kokvrå.

BADRUM

Helkaklat badrum med dusch, handfat, spegel- och badrumsskåp.

Fyra med inglasad balkong på populära Bergviken!

- Välplanerade planlösning
- Inglasad balkong
- Uthyrningsdel med separat ingång
- Goda bussförbindelser
- Närhet till Centrum och LTU
Varmt välkommen till denna rymliga lägenhet med inglasad balkong på populära Bergviken! Välplanerade kvadratmeter fördelade på fyra rum och kök. I anslutning från hall och vardagsrum finns köket med matplats som är belägen vid fönster som vetter ut mot föreningens innergård. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffa och övrigt möblemang. Här finns även utgång till den härligt inglasade balkongen! Badrum med dusch, WC, handfat och badrumsskåp. Det finns tre sovrum med tillhörande garderober där ett av sovrummen tillhör en uthyrningsdel med allrum/sovrum, WC och kokvrå. Uthyrningsdelen kan antingen nyttjas som en del av bostaden eller som uthyrning med separat ingång från trapphuset. Till lägenheten hör även ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Brf Snödroppen erbjuder tvättstuga, cykelförvaring och soprum med sopsortering. Bastu med relax som man kan boka. I månadsavgiften ingår värme, vatten kabel-TV, och bredband.

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 2,5 km från både centrum och Luleå Tekniska Universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum, apotek, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå Tekniska Universitet (LTU). I området finns även skola, från förskoleklass upp till årskurs 9. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Förening

Björkgatan 41

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närservice

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Bilder

Visa alla

HitCounter