Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sveagatan 103D

Limhamn

1 695 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sveagatan 103D

Antal rum 2 rum
Boarea 55,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2047-1-5-4
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 485 kr/mån inkl, värme, vatten, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen: 0,83244%
Andel av årsavgift: 0,83244%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1950
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 9 oktober 2019
Energiklass: F
Primärenergital: 175 kWh/m² och år
Bland Limhamns vackra hus och grönskande gårdar i stabil bostadsrättsförening erbjuds denna modernt renoverade tvåa om 55 kvm belägen två trappor upp. Här bor ni högt upp i huset i denna charmiga lägenhet med samtliga rum in mot innergården, vilket genererar till en lugn miljö. Här finns möjlighet att avnjuta den rymliga balkongen, som dessutom är inglasad, i optimalt söder som ligger i anslutning till det tilltagna vardagsrummet med vackert ljusinsläpp. Ett renoverat boende som bjuder på genomgående fina ytskikt kombinerat med modernt kök med ljus skåpinredning och helkaklat badrum med dusch. Bara att flytta in! Varmt välkomna på visning!

Lägenheten ligger på ett mycket bra läge med närhet till havet. Närområdet erbjuder ett mycket stort utbud av både shopping, caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar men framförallt närhet till så väl hav som strand lockar många hit. Här finns något för alla!

Lägenheten disponeras enligt följande

HALL: Vi välkomnas i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. En garderobslänga i vitt bjuder på ytterligare förvaringsmöjligheter. På golvet vilar ett mörkare klinkergolv och väggarna är släta och målade i sobra toner. Via hall når ni samtliga rum.

BADRUM: Mycket smakfullt helkaklat badrum i jordnära toner. Badrum med dusch, handfat med förvaring, skåp med spegel och wc i vitt porslin. Här finns även en handdukstork och golvvärme. Njut av ett renoverat, fräscht och mycket stilrent badrum. Badrummet renoverades 2011.

SOVRUM: Från hallen nås sovrummet. Sovrummet är lugnt beläget med fönster in mot gården. Generöst rum med plats för både dubbelsäng, nattduksbord och ytterligare förvaringsmöbel om det så önskas! På golvet ligger ett massivt skeppsgolv i ek som även är slipbart.

KÖK: Renoverat kök med ljus skåpinredning som matchas smakfullt med rostfria handtag, massiv bänkskiva och beigt kakel. Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma enhetliga massiva skeppsgolv i gediget ek som i sovrummet. Rummet ges ett härligt ljusinsläpp från fönster i söder och en fin utsikt över gården. Plats för ett större matbord. Ett modernt, ljust och mycket smakfullt kök att umgås och trivas i. Utrustning; spis, kolfilterfläkt, kyl och frys,. Samtliga maskiner är från då köket renoverades.

VARDAGSRUM: Vardagsrummet, med släta ljusa väggar som matchas fint med originalgolv i stavparkett, är mycket luftigt och rymligt, här finns plats för både soffgruppen och matbord med flera sittande. Det stora fönsterpartiet skänker både ljus och rymd. Ett härligt rum att umgås i. Via vardagsrummet når ni bostadens balkong i optimalt söderläge med sol från morgon till kväll.

INGLASAD BALKONG: Med utgång från vardagsrummet ligger den härliga och generösa balkongen i optimalt söderläge. Här kan ni njuta av sol från morgon till kväll.

Ett hem att trivas i! Varmt välkomna på visning!

Fridfulla Limhamn när det är som bäst! Renoverad bostad med inglasad balkong!

Nu kan vi presentera denna totalrenoverade tvåa med underbar atmosfär ett stenkast ifrån Limhamns centrum. Inflyttningsklar bostad för er som vill ha den optimala lägenheten på lugnt och skönt område, samtidigt som vi har nära till goda bussförbindelser som tar oss in till Malmö city på ett kick. Varmt välkomna hem!

Förening

Sveagatan 103D

Förening

Hsb Brf Rosenvång 1 I Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN:
Bostadsrättsföreningen Rosenvång 1 är en äkta förening. Föreningen köpte huset 1949 och består av 105 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 bostadsrättslokaler. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift per pant samt en överlåtelseavgift som betalas av köparen. Föreningen äger tomten.

HUSETS SKICK:
1993 Byte fönster
1994 Vattenledningar byttes
1997 Säkerhetsdörrar
1998 Ombyggnad av elinstallation (jordat och jordfelsbrytare)
2002 Miljöhus
2005-06 Byte tvättmaskiner och torktumlare
2005-06 Byggt uteplats
2006-07 Iordningsställt lekplats
2007-08 Byte radiatorer monterat termostater
2007-08 Ombyggnad av panncentraler
2008 Asfaltering och underarbete p-platser
2009-10 Ombyggnad av samtliga tak
2015 Relining av avloppsstammar
2016 Upprustning av trädgård
2018 Omfogning av fasad

PLANERADE:
Gemensamt elavtal där den enskildes förbrukning kommer att belasta månadsavgiften. Fördelaktigt elavtal för de boende.
2030 Byte värmestammar

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem, för utbud och aktuella priser se: www.comhem.se.
INTERNET: Från och med 2017-02-06 så har samtliga medlemmar tillgång till kollektivt 100/10 bredband från Bahnhof, vilket ingår i avgiften. Det går att mot en avgift uppgradera sin anslutning till högre hastigheter. Mer info finns på: https://www.hsb.se/malmo/brf/rosenvang1/om-foreningen/info-till-maklare--kopare/

TVÄTTSTUGAN:
Är belägen i källaren. Det finns två tvättstugor, den ena har två tvättmaskiner, en torktumlare och torkskåp och i den andra finner ni två tvättmaskiner och ett torkrum.

PARKERING:
Det går att hyra p-plats (finns 45 stycken) till en kostnad av 100:- per månad. Det är f n kö till p-platserna och omöjligt att beräkna kötiden.

AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Avgiften höjdes med 1% 1 januari 2020.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/malmo/rosenvang1

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 166 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

JA

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter