Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Simmaregatan 1A

Sibbarp Limhamn

3 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Simmaregatan 1A

Antal rum 2 rum
Boarea 72,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 295 000 kr utgångspris
Avgift: 0 kr/mån ink värme, vatten, sophämtning, en privat parkeringsplats
Andel i föreningen: 9,0829%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet med två balkonger och havsutsikt!

Hall

Du välkomnas in till en ljus och rymlig hall med klädkammare. Hallen har vita väggar och vackert ekparkettgolv.

Badrum

Badrummet har ett beigt kakel och rött klinker. Här finns tvättmaskin från LG, värmetork, WC, dusch och inbyggda skåp för förvaring. Badrummet har spotlights i taket vilket ger en lyxig känsla.

Sovrum

Sedan välkomnas du in till ett ljust sovrum med vita väggar och ett härligt ljusinsläpp. Här finns en rymlig inbyggd garderob som ger dig god förvaring. I sovrummet finns även ett vackert trägolv.

Kök

Från köket kan du stå och diska med en utsikt mot havet. Köket erbjuder bra med förvaring och en bra arbetsyta. Här finner du en även en lyxig vinkyl. Köksluckorna är av ett vackert ljusbeigt trä, varav delar av luckorna är trevliga vitrinluckor. Väggarna är smyckade med ett rött kakel och golvet är av trä. I taket finns spotlights. Här finns kombinerad kyl och frys från Siemens, diskmaskin från Siemens, Ugn från Siemens, fläkt och inbyggd mikrovågsugn.

Vardagsrum

Vidare kommer du till ett inbjudande och rymligt vardagsrum med vackert trägolv och vita väggar. Här finns det tillräckligt med utrymme för både sällskapsyta och matplats. Tack vare de stora fönsterna ut mot havet får du ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet har du lyxen att nå ut till två balkonger på varsin sida av rummet. En utav balkongerna har ett sydostläge och ligger in mot bostadsområdet. Från den större balkongen har du en härlig havsutsikt och här får du ett nordvästläge. Båda balkongerna har vacker träparkett.

Loftvåning

Från vardagsrummet når du upp till en rymlig loftvåning där du kan ha härliga filmkvällar. Här finns trägolv, vita väggar och spotlights från golvet vilket ger en mysig känsla.

Välplanerad lägenhet med första plakat till havet!

Vi presenterar denna mysiga lägenhet med havsutsikt i härliga Sibbarp! Här bor du i ett trivsamt område med gångavstånd till havet och lummig natur. Bostaden erbjuder två trevliga balkonger åt två olika väderstreck, öppen spis, lyxig inbygg vinkyl och ett mysigt loft. Lägenheten har ett vackert ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Tack vare en god rumsplanering får du både en rymlig sällskapsyta och plats för stort matbord nära till köket. Parkeringsplats ingår.
Varmt välkommen på visning!

Förening

Simmaregatan 1A

Förening

Brf Havslaxen

Allmänt om föreningen

Byggår: 1958, Nybyggnadsår: 2006
Föreningen bildades: 2005

BUDGIVNING:
All budgivning via MOHV Fastighetsförmedling i Malmö är s.k. öppen budgivning. Ingenting är klart förrän kontraktet är skrivet. I det fall det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan kontrakt är skrivet, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren

FRI PRÖVNINGSRÄTT:
Säljaren har enligt lag fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren är fri att välja till vem, vilket pris, hur och när de väljer sälja sin bostad. Säljaren kan när som helst välja att avsluta en försäljningsprocess eller påbörja en ny. Dvs, säljaren är inte bunden att sälja till bud över utgångspriset.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade hyreshöjningar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter