Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nålsnäcksgränd 10

Limhamn

2 750 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nålsnäcksgränd 10

Antal rum 3 rum
Boarea 82,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3104
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 750 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 822 kr/mån
Andel i föreningen: 2,03657%
Andel av årsavgift: 2,03657%
Driftskostnad 12 150 kr/år
varav
Värme: 7 500 kr
VA: 3 050 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Man betalar efter den faktiska förbrukningen.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2011/2012
Energideklaration
Utfärdad den 29 juli 2014
Energiklass: -
Primärenergital: 101 kWh/m² och år
HALL
I hallen välkomnas du av ett grått klinkergolv som övergår till ekparkett samt ljusa väggar. Plats för avhängning, en garderob samt en stor klädkammare.

KÖK
Det luftiga och rejäla köket har vita släta skåpluckor och vitt kakel ovanför den grå arbetsytan. Keramikhäll och vask är infällda i bänkskivan, snygga vitvaror där ugn och mikrovågsugn är inbyggda och placerade på en bekväm höjd. Diskmaskin, kyl och frys är väl dimensionerade. Ekparkett på golvet, ljusa väggar, en snygg fondvägg samt plats för det större matbordet.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med stort ljusinsläpp och en fantastisk inglasad balkong i väster med utsikt över Kalkbrottet och vackra solnedgångar. Ekparkett på golvet, ljusa väggar och plats för stora sällskapsmöbler

SOVRUM
Intill vardagsrummet är ett sovrum beläget med plats för den större sängen. Bra förvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob. Även här ligger ekparkett på golvet och ljusa väggar och en fondtapet.

SOVRUM
Det mindre sovrummet har ekparkettgolv, ljusa väggar samt en fondtapet.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt och grått, dusch med vikbara glasväggar och tilltagen förvaring. Vägghängd toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

INNERGÅRD
Förutom kalkbrottets egna dramatiska årstidsskiftningar och betydande naturvärden finns ett grönt och skönt parkrum inne i själva bostadsområdet. Träd förvandlar gator till klassiska alléer och långt in emellan husen skapas grönskande gårdsrum med sittplatser och rum för ro och vila under årets sköna dagar.

Ljus bostad på fantastiskt läge!

Vid Kalkbrottet ligger denna välplanerade bostad med en stor inglasad balkong i västerläge med fantastisk utsikt. Här har du gång och cykelavstånd till Limhamn centrum, Sibbarps strand och Hyllie med dess kommunikationsmöjligheter. Ta hissen från markplan upp till andra våningen där du möts av en ljus och luftig lägenhet med mycket att erbjuda. Ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, moderna och fina ytskikt, smakfullt kök, god förvaring samt två tilltagna sovrum. Här får du en storslagen boendemiljö med alla bekvämligheter. Välkommen på visning!

Förening

Nålsnäcksgränd 10

Förening

HSB Brf Akvamarinen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Akvamarinen är en äkta bostadsrättsförening med 47 stycken bostadsrättslägenheter, 1 hyreslokal samt komplementbyggnader. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Limhamn 155:508 i Malmö med tre stycken bostadshus och två gårdar.

FASTIGHETEN
Fastigheten är i nyare skick så några stora åtgärder är inte planerade, se årsredovisningen för mindre åtgärder. Inga planerade avgiftsförändringar.

ÖVRIGT
Gemensamhetslokaler: Övernattningslägenhet och gemensamhetslokal som rymmer ca 40 personer finns att hyra. Övernattningslägenheten kostar 300 kr/dygn och gemensamhetslokalen kostar 400 kr/per gång att hyra. På gården finns två stycken miljöhus. Barnvagnsrum finns i trapphuset på markplan.

Kabel-TV, Internet 250 Mbit och IP-telefoni: Föreningen har en kollektiv anslutning, ett fördelaktigt avtal med Telia. Kostnaden för dessa poster om 250 kr/mån är obligatorisk.

Parkering: Parkeringsplatser finns i garaget i källarplan och kostar 500 kr/mån. Garageplatserna ligger i A och B-huset. Parkeringsplatser till besökare finns i området.

Ekonomi: Föreningen har inga planer på att förändra avgiften i dagsläget. I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift vid belåning av lägenheten, dessa betalas av köparen.
Föreningen har individuell mätning och debitering av kallvatten, varmvatten och värme.

Bostadsrättsföreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/akvamarinen/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering