Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kolsyregatan 7

Limhamns Sjöstad Limhamn

2 795 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kolsyregatan 7

Antal rum 3 rum
Boarea 74,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 6-1002
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 795 000 kr
Avgift: 4 062 kr/mån inkl värme, va, [obligatoriskt tillägg om 178:- tillkommer för kabel-tv, bredband samt telefoni]
Andel i föreningen: 1,8859%
Andel av årsavgift: 1,89%
Kommentar Total månadsavgift inkl tv, bredband och telefoni: 4 240:-/månaden.
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 7kvm

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall

I hallen möts vi direkt av härligt ljusinsläpp. Hall mot kök och vardagsrum i öppen planlösning. Mattlackad ekparkett på golvet samt ljusa väggar.

Vardagsrum/kök

Samma parkett här som i hallen och vita släta väggar. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar härlig gemenskap. Vardagsrummet har plats för flera möblemang. Utgång till bostadens härliga uteplats i soligt västerläge. Det privata läget ger en radhuskänsla och de lummiga uppvuxna häckarna ramar in plasten perfekt. Här kan barnen springa fritt och härifrån får ni verkligen full disposition av den gemensamma gården.

Hall

Vidare in i lägenheten finner ni hall nummer två med gott om förvaring och yta.

Badrum

Mörkgrått klinkers, väggar i vitt kakel och spotlights i tak. Takdusch med vikbara dörrar. Spegel, kommod och förvaring i utdragbara lådor. Ovanför tvättstället finns skåp med blanka luckor. Tvättmaskin och torktumlare (Whirlpool).

Sovrum

Mattlackad ekparkett även här samt vita släta väggar samt fondvägg.

Sovrum

Väl tilltaget sovrum med gott om plats för garderober för den som önskar. Parkett på golvet samt mysigt målade väggar i blått. Här finner vi utgång till terrass nummer två (!). Väl tilltagen yta med gott om möjligheter för möblering. Här avnjuter du frukosten i morgonsol.

Nyproducerad trea med balkong och egen uteplats i Limhamns Sjöstad!

Varmt välkommen till denna nyproducerade trea om 74 kvadrat. Genomgående, modern, öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum där man dessutom når den gedigna uteplatsen i sydväst. Utöver det finns även en balkong i öst där morgonkaffet kan avnjutas. Bostaden är välutrustad med sina smarta tillval i det snygga köket och i det rymliga badrummet. Planlösningen är dessutom smart med en sovrumsavdelning som ligger lugnt avskilt från vardagsrummet. Två bra sovrum med plats för större sängar och garderober. På detta populära läge bor du nära havet, Ribersborgsfältet och Limhamns centrum.

Förening

Kolsyregatan 7

Förening

Brf Smida på Limhamn

Allmänt om föreningen

Brf Smida på Limhamn är en äkta bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen registrerades hos Bolagsverket 2017-07-18 och inflyttning skedde mellan april 2019 och juni 2019. Ekonomisk plan registrerades 2019-01-08. Föreningen äger marken och innehar 60 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt och 1 gemensamhetslokal. Föreningens adresser är Fernissagatan 8 och 16B samt Kolsyregatan 7-13. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

HUSETS SKICK
Byggnaden färdigställdes i juni 2019 och det finns därmed inga planerade renoveringar eller underhåll i dagsläget.

FÖRENINGENS EKONOMI
I årsavgiften ingår värme och vatten samt obligatoriska tillägg för kabel-TV (basutbud), Internet och telefoni (samtalsavgift tillkommer). I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 628 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 698 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat en gemensam försäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

EL
Bostadsrättsinnehavarna tecknar egna abonnemang gällande hushållselen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje lägenhet har kombinerad tvättmaskin och torktumlare i badrummen, således finns det ingen gemensam tvättstuga i byggnaden.
I föreningen finns barnvagnsrum och cykelförråd i garaget.

I föreningen finns en lummig innergård med tillgång till sittplatser, grill och cykelställ.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV (basutbud ingår i avgiften) och Internet via ComHem.

PARKERING
Föreningarna har 42 parkeringsplatser i garage som medlemmarna kan hyra för 900 kr/plats/månad , 2 platser utomhus som kan hyras för 500 kr/plats/månad samt en parkeringsplats för bilpool. Ikano Bostadsutveckling AB bekostar den fasta avgiften för bilpoolen i 10 år.

ÖVRIGT
Föreningen deltar i en gemensamhetsanläggning, Malmö Torrisen GA:1, tillsammans med Brf Gjuta på Limhamn: bestående av garage, gård, markparkering, dränerings- och dagvattenledningar, el-ledningar, belysningsarmaturer samt gemensamhetslokal. Föreningens andel är 46%.
Se vidare information i föreningens ekonomiska plan.

Delat ägande är ok. Styrelsen beslutar kring ägarandelar, men förmodligen godkänns inte mindre än 10% för den som bor.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfsmida.com

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2020-09-17). Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest expansiva områden just nu. Snart växer här ett eget centrum fram i området och det läggs stort fokus på kvalitet och praktikalitet. I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban. Här hittar du även den nya Glasbruksparken, Glasbruksskolan med åk F till 6, Sjöstadsskolan med åk F till 6 samt Internationella skolan återfinns. Den populära förskolan Jollen ligger bara ett stenkast härifrån och inom kort öppnar även Ica. I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga restauranger, butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, systembolag samt flera caféer, ett måste är fiket "Kaka på kaka". Vill du hellre se vad city har att erbjuda tar buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Gillar man att bo i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är detta platsen för dig!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter