Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Högatan 9

Elinelund Limhamn

1 250 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Högatan 9

Antal rum 1 rum
Boarea 35,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1003
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 189 kr/mån inkl värme, vatten och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,6355%
Andel av årsavgift: 0,64%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Hall:
Vi kliver in i en rymlig hall och möter ett genomgående ekparkettgolv och vita väggar. Bra förvaringsytor i form av fem garderober.

Badrum:
Intill hallen finns ett stort helkaklat badrum med smakfulla materialval i vitt och svart. Duschvägg i glas, wc, handfat med kommod, kombinerad tvättmaskin.

Rum/kök:
Vi möter ett rymligt och ljust vardagsrum där plats finns för sällskap. Öppen planlösning till köket där gott om förvaring finns. Luckor i vitt, vitt kakel ovanför arbetsytan och maskiner i form av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, mikro, kyl och frys. Även här vita väggar och parkettgolv.

Uteplats:
Utgång till den magiska uteplatsen finns via vardagsrum. Här vistas solen från förmiddag till kväll. Plats för större sällskapsmöblemang, grill och för den odlingsintresserade kan bara du själv sätta gränserna.

Blåsebergavägen som går genom området, har förlängts söderut och kopplats samman med Gottorpsvägen och yttre Ringvägen. Just nu är vägen bara öppen för byggtrafik, men vid årsskiftet 2019/2020 blir den tillgänglig för alla. Med andra ord är det närmre till Köpenhamn! Hemköp har precis öppnat i området och de anlägger en park precis intill bostaden just nu.
På ett oslagbart läge mellan Hyllie och havet finns denna lägenhet med en uteplats belägen i ultimata söder, du njuter av solen från morgon till kväll. 35 väldisponerade kvadratmeter med ett fint ljusinsläpp, stilrent kök i klassiskt vitt med gott om plats för kockens konster och ett smakfullt badrum. Elinelund/Victoria Park erbjuder ett stenkast från hav och natur. Närhet till restauranger, spa, gym, Hyllie med alla dess fördelar samt Kalkbrottet med utsikt över Öresundsbron. Lägenheten ligger på en lugn gata i en unik stadsdel som är under uppförande.

Förening

Högatan 9

Förening

Brf Spira

Allmänt om föreningen

Brf Spira är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2016. I föreningen finns 106 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Bostadsrättstillägg bekostas gemensamt av föreningen. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av BoNea och SBC.

PARKERING
Till fastigheten hör 34 parkeringsplatser och 50 garageplatser.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Gemensam innergård med cykelförvaring och barnvagnsrum. Säljaren disponerar över ett rymligt vindsförråd.

TV OCH INTERNET
Kabel-tv och bredband levereras av ComHem. Ett obligatorisk tillägg för kabel-tv, telefoni, bredband på 169 kr/mån men är inräknad i månadsavgiften 4205 kr.

Besök gärna föreningens hemsida: https://www.brfspira.se/

Ovanstående uppgifter är kontrollerade hos berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter