Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grönalundsgatan 7B

Limhamn

1 325 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grönalundsgatan 7B

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 44,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 208596001-0020
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 325 000 kr utgångspris
Avgift: 2 929 kr/mån inkl. värme och vatten.
Andel i föreningen: 1,31604%
Andel av årsavgift: 1,45758%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1956
Energideklaration
Utfärdad den 8 juni 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år
Äntligen har Ni chansen att förvärva ett modernt och renoverat hem med generösa kvadratmetrar på populära Limhamn! Här bor Ni på ett slående läge, högt upp i huset, med en fantastisk inglasad balkong i optimalt söderläge. Välkomna till denna unika enrummare med en yteffektiv planlösning där både ljus och rum dominerar. Högkvalitativa materialval kombineras med stil och funktion. Välplanerad planlösning som bjuder på ett ett generöst kök med matplats för sex personer, vardagsrum kombinerat med sovrum med plats för både soffa och stor säng. Ett boende med goda förvaringsmöjligheter, rymligt badrum från 2016 med golvvärme, kök med både tvättmaskin och diskmaskin. Lägenheten håller en mycket hög och modern standard med kvalitet genom alla materialval.

Lägenheten ligger på ett mycket bra läge med närhet till havet. Närområdet erbjuder ett mycket stort utbud av både shopping, caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö, Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar men framförallt närhet till så väl hav som strand lockar många hit. Här finns något för alla!

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL: Vi välkomnas i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för hela sällskapet. På golvet vilar ett stilrent laminatgolv i valnöt och väggarna är släta och målade i vitt. En skjutdörrsgarderob bjuder på extra förvaringsmöjligheter! Via hall når ni bostadens alla rum.

KÖK: Renoverat kök från 2016 med vit skåpinredning som matchas smakfullt med rostfria handtag, bänkskiva i valnöt och svart kakel. Väggarna är vita och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. Här njuter man av det härliga ljusinsläppet med fönster i söder och en fin utsikt över gården. Plats för ett större matbord. Ett modernt, ljust och mycket smakfullt kök att umgås och trivas i. Utrustning; induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kyl och frys, diskmaskin och tvättmaskin. Samtliga maskiner är från då köket renoverades 2016. Nedsänkt tak med dimbara spotlights.

SOVRUM/VARDAGSRUM: Ett stort och härligt rum med plats för både en stor säng och soffa. En enkelt rum att möblera efter med fönsterpartier åt ett håll. Släta,vita väggar som kombineras med det snygga parkettgolvet. Även här är taket nedsänkt med dimbara spotlights. En fondvägg i natursten skänker rummet mer karaktär. Utgång till den härliga balkongen som dessutom är inglasad. Förläng sommaren med att sitta här ute och njut av den fria utsikten, sol från morgon till kväll dvs i optimalt söderläge! Skjutbara fönsterpartier och golvet pryds av en skön matta.

BADRUM: Helkaklat badrum från 2016 med kakel i högglans vit som matchas fint med klinkergolv i natursten. Eldriven handukstork samt golvvärme. Dusch, wc och tvättställ. Nedsänkt tak med dimbara spotlights. Kvalitetsdokument överlämnas till köparen!

Ett bekvämt och trivsamt hem som ni inte får missa! varmt välkomna på visning!
Bland Limhamns vackra hus och grönskande gårdar i stabil bostadsrättsförening är äntligen en renoverad etta till salu som erbjuder ett bekvämt boende med högkvalitativa materialval!
Äntligen har Ni chansen att förvärva ett modernt och renoverat hem med generösa kvadratmetrar på populära Limhamn! Här bor Ni på ett slående läge, högt upp i huset, med en fantastisk inglasad balkong i optimalt söderläge. Välkomna till denna unika enrummare med en yteffektiv planlösning där både ljus och rum dominerar. Högkvalitativa materialval kombineras med stil och funktion. Välplanerad planlösning som bjuder på ett ett generöst kök med matplats för sex personer, vardagsrum kombinerat med sovrum med plats för både soffa och stor säng. Ett boende med goda förvaringsmöjligheter, rymligt badrum från 2016 med golvvärme,, kök med både tvättmaskin och diskmaskin. Lägenheten håller en mycket hög och modern standard med kvalitet genom alla materialval.

Förening

Grönalundsgatan 7B

Förening

HSB Brf Sälgen i Malmö

Allmänt om föreningen

Föreningen HSB Brf Sälgen består av 2 st. byggnader med 54 st. lägenheter och 2 st. lokaler. HSB Brf Sälgen är en stabil förening som bildades 1956, samma år som föreningens hus byggdes. Föreningen äger fastigheten Pelaren 3. I fastigheten finns 2 bostadshus med tillsammans 5 trapphus med adresserna Hyllie Kyrkoväg 53 samt Grönalundsgatan 7. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Föreningen består av 54 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler. Riksbyggen biträder med föreningen med dess ekonomiska förvaltning.

Avgift: Föreningen höjde månadsavgiften till de boende med 1,3% 2019-01-01. Föreningen höjde avgiften med 1,6% 2020-01-01.

Renoveringar / Underhåll:
2017:
- Stambyte och renovering/relining av avloppsstammar och även i trapphus.
- Renovering av ventilation
2016:
- Grund
- Fasadrenovering avslutas
2015:
- Installation av nya brandlarm
2013/14:
- Fasadrenovering; nya fogar, hela fasaden
2012:
- Upprustning i trädgård och uteplatser
- Målning
2011:
- Uppdaterat värmesystem
2009:
- Nya fönster
1998:
- Nytt yttertak
- Renovering av balkonger

Kommande renovering: Eventuellt att se över el och underhålla fönster men inget som är beslutet.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har cykelförråd och miljöstation. Det finns även gård med utemöbler och grillplats samt grönområde med välskötta rabatter.

Gemensamhetslokal:
- I källaren finns en samlingslokal som går att hyra för exempelvis möten, kalas etc.

Tvättstuga:
- Det finns två tvättstugor i föreningen, som har vardera två tvättmaskiner och även torkskåp, torkrum och torktumlare.

Parkering:
Det finns enligt årsredovisningen 11st. parkeringsplatser, med separat kösystem. Kostnaden för en parkeringsplats ligger för närvarande på ca 200 kr/mån. Utöver detta finns även möjlighet att hyra garageplats i Brf. Ramen, som ligger tvärs över Grönalundsgatan. I övrigt är det fri gatuparkering i området.

Föreningen har anslutning till kabel-TV, telefoni och bredband via Comhem, kostnaden är för närvarande 219kr/månad. Föreningen har även dragit in bredbandsanslutning via Ownit för (150kr/mån för 100mbit/sek).

Köpare uppmannas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter