Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nygatan 6B

Kungsbacka Centralt Kungsbacka

2 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nygatan 6B

Antal rum 2 rum
Boarea 65,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 3
Våning 1 av 3, hiss finns
Kommentar Du når lägenheten helt utan trappor
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 248 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen: 4,55947%
Andel av årsavgift: 4,23852%
Balkong med utsikt mot parken
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenheten totalrenoverades under sommaren 2017 och håller hög standard. Kök och badrum gjordes om och bostaden har genomgående parkettgolv och vita släta väggar. Är bara att flytta rakt in!

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1986
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Kungsbacka Rättvisan 3
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett källarförråd om cirka 6 kvm. Vid ingången finns barnvagnsförråd och i källaren finns tvättstuga och torkrum. På gården finns cykelförråd.

Hall

Från hallen når du till lägenhetens alla rum. Här finns plats för ytterkläderna direkt till vänster och till höger en rymlig klädkammare med gott om utrymme för förvaring. På golvet ligger ljusgrått klinkergolv som övergår till parkett och väggarna är vita.

Badrum

Stort badrum med vitt kakel, ljusgrått klinkers och spotlights i taket. Utrustat med duschhörna, wc, vask med kommod, överskåp med speglar.

Kök

Kök i bra storlek med egen matplats för 4-6 personer. Vit köksinredning och med vitt kakel som bryts av snyggt med en grå laminatbänkskiva. Utrustat med spishäll, fläkt, mikrovågsugn, ung och kyl (2020) och frys (2020). Även här finns ett snyggt parkettgolv och väggarna är vita.

Sovrum

Stort sovrum med plats för både dubbelsäng och sängbord. Här finns hela 5 garderober som rymmer alla dina kläder. Parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Trevligt och ljust vardagsrum med högt i tak som ger en luftig känsla och mycket fönster. Här nås lägenhetens balkong med härlig utsikt mot parken. På golvet ligger samma parkettgolv som i resten av bostaden och väggarna är vita. Här finns plats för både soffa, bord, TV och fåtölj.

Renoverad 2:a på 65 kvm på centralt läge!

På centralt läge i Kungsbacka erbjuder vi nu denna genomtänkta och renoverade tvåa om 65 kvm. Lägenheten når du enkelt via den trevliga innergården och helt utan trappor och med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två vädersträck samt balkong mot parken. Sommaren 2017 totalrenoverades bostaden med genomgående parkettgolv och stilrena materialval i ljusa färger. Trevlig planlösning med stort och renoverat kök, lättmöblerade rum, bra förvaring med klädkammare och garderober samt stort och fräscht badrum med dusch.

Bostaden ligger på ett mycket bra läge med gångavstånd till innerstaden och Kungsbacka centrum och precis utanför finns det grönområden. Ett mycket trevligt och populärt område med gångavstånd centralstationen, Kungsmässan och stadens restauranger - ja det mesta man kan önska sig helt enkelt. Inflyttningsklar och det är bara att flytta rakt in!

Förening

Nygatan 6B

Förening

Brf Rättvisan

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 2006 och förvärvade fastigheten 2007 som består av 2 flerbostadshus med 2-3 våningar. Totalt 24 st lägenheter samt 3 st lokaler. Här finns soprum, cykelförråd på gården, barnvagnsrum och tvättstuga med torkrum.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Fastigheten är friköpt.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter