Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Björkrisvägen 17

Björkris KUNGSBACKA

2 300 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Björkrisvägen 17

Antal rum 2 rum
Boarea 55,10 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr F1001
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 300 000 kr utgångspris
Avgift: 3 180 kr/mån I månadsavgiften ingår värme (fjärrvärme) och vatten. Föreningen köper ett grundutbud som kostar 264 kr per månad och lägenhet (obligatorisk kostnad). I grundutbudet ingår ett basutbud av TV-kanaler, bredband 250 mbit samt IP-telefoni.
Andel i föreningen: 0,78%
Andel av årsavgift: 0,78%
Stor härlig stenlagd uteplats i söderläge
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2014
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft med återvinning
Energideklaration Utfärdad
Fastighetsbet. SKÅRBY 3:43
Övriga byggnader Förråd finns till lägenheten

Hall

Trevlig hall med plats att hänga av ytterkläderna direkt till höger och en praktisk garderob. Säkerhetsdörr, parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum

Rakt fram från hallen ligger vardagsrummet som är ljust och enkelt att möblera. Ett stort fönster och utgång till den trevliga stenlagda uteplatsen i söderläge. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är vita.

Uteplats

Härlig uteplats med utgång från vardagsrummet. Den ligger i solsäkert söderläge och är stor nog att båda ha soffgrupp och matplats.

Kök

Stort och rymligt kök med en stor matplats för minst 6 personer. Vit och modern köksinredning med en mörk laminatbänkskiva och grått snyggt kakel ovanför. Rostfri köksutrustning i form av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, fläkt, ugn och spishäll.

Badrum

Trevligt badrum med populära och ljusa färger, vitt kakel och grått klinkergolv. Stor duschhörna med vikbara duschdörrar, handdukstork, vask med kommod och spegel. Här finns också en tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp för förvaring.

Sovrum

Sovrum i bra storlek med gott om plats för dubbelsäng och övriga möbler. Bra med förvaring med tre garderober, här finns ett snyggt parkettgolv och väggarna är vita.
Med gång-och cykelavstånd till Kungsbackas centrum erbjuder vi denna genomtänkta tvåa i markplan från 2014, en bra planerad tvåa i populära Björkris. Lägenheten nås enkelt via något trappsteg eller via hissen, ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Något av det absolut bästa är den stora stenlagda uteplatsen i söderläge med sol nästan hela dagen och med utsikt över innergården. Uteplatsen är väl tilltagen med plats för både soffgrupp och matbord.
Genomgående stilrena materialval och flera bekvämligheter. Trevlig planlösning, lättmöblerade rum, bra förvaring samt ett stort badrum med tvättmöjlighet.
Björkris är ett lugnt och populärt område som ligger med gång- och cykelavstånd från Kungsbacka city. För dig som har barn finns för- och grundskola. I närområdet ligger Freeport, västsveriges största outlet, här finns även mataffärer, gym, systembolag, och kvartersrestauranger - ja det mesta man kan önska sig helt enkelt. Lockar skön natur så ligger Sandsjöbacka naturreservat lite längre bort med härliga vandringsleder och skogsstigar.

Välkommen att kontakta mäklaren och boka visning!

Förening

Björkrisvägen 17

Förening

Brf Betula

Allmänt om föreningen

På gården som ligger innesluten av husen finns en gräsplan med lekplats med bland annat sandlåda, gungor samt leklåda att använda för barn boende i föreningen.

I lägenheterna finns både tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheterna hör också lägenhetsförråd och i föreningens hus finns även förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar.

Det finns två separata soprum och hanteras regelbundet vad avser hushållsavfall, pappersåtervinning och annan källsortering som till exempel vitt/ färgat glas, wellpapp, lampor och batterier.

Föreningen har abonnemang hos Bredbandsbolaget och digital-TV samt Internet, ingår i månadsavgiften för bostadsrätten.

Föreningens har 49 platser för bilparkering som kan hyras av medlemmar i föreningen. Mer information finns i menyn "För medlemmar".

Tv och bredband

Kollektivt avtal med Bredbandsbolaget för tv, bredband och telefoni.
Obligatoriskt tillägg om 264 kr/mån (ingår i avgiften) för bredband 250 mbit, tv T1 bas och telefon mini.

Parkering

300 kr/månad, separat kö. Se www.brfbetula.se för aktuell köplats.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Ett nybyggt område som ändå har hunnit sätta sig och blivit ett socialt och levande område med både barnfamiljer, äldre och ensamstående, en bra mix. Området erbjuder matbutik, pizzeria, skola mm.

Närservice

ICA Maxi och systembolag finns 10 minuters promenadväg bort från bostaden.

Kommunikation

Pendeln mellan Kungsbacka och Göteborg stannar vid Hede station, ca 5 min promenadväg från bostaden.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter