Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tellusgatan 6

Kungsängen Jönköping

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tellusgatan 6

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 49,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 351
Våning 5 av 7, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 094 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet 50/10 mb, ett grundutbud av TV-kanaler via Comhem samt fast telefoni.
Andel i föreningen: 1,42104%
Andel av årsavgift: 1,4205%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme, solceller
Ventilation Frånluftssystem med åetrvinning
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd i källarplan. I föreningen finns två övernattningsrum med totalt 4 bäddar som går att hyra för 150 kr/natt. De boende i föreningen har tillgång till odlingslådor på innergården samt ett kalashus att hyra vid speciella tillfällen, utanför gårdshuset finns en pergola. I föreningen finns även gemensamt cykelrum och miljörum.

HALL

Ljus och välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder. Dold förvaring erbjuds via platsbyggda skjutdörrsgarderober till vänster innanför entrén. På golvet ligger mörka klinkers och väggarna är vita.

BADRUM

Rakt fram från entrén sett ligger badrummet. Modernt men tidlöst utförande med mörkt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschväggar i klarglas, WC, handfatskommod, badrumsskåp med spegeldörrar, reglerbar golvvärme samt separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, överskåp och arbetsbänk.

KÖK

Välplanerat kök från Vedum med vita skåpsluckor och vitt kakel ovan bänkskiva i mörkgrå laminat. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn, spishäll samt fläktkåpa.

VARDAGSRUM

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar extra rymd och låter ljuset från fönster i två väderstreck flöda fritt. Här finns möjlighet att möblera efter tycke och smak, plats finns för både matplats och soffgrupp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita. Rummet får ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

INGLASAD BALKONG

Från vardagsrummet nås den härliga balkongen belägen mot föreningens innergård i väst. Det höga fria läget bjuder på vackra vyer och goda solchanser. Storleken på hela 17 kvadratmeter tillsammans med inglasningen gör att balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet som kan nyttjas större delen av året.

SOVRUM

Via smidig skjutdörr nås sovrummet från vardagsrummet. Väl tilltaget med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter tack vare platsbyggd skjutdörrsgarderob. Även här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita. Rummet får ljusinsläpp från fönster i väst.

Kvadratsmart på Kungsängen!

Detta är en kommande försäljning som just nu förbereds. Kontakta ansvarig mäklare redan nu så får du löpande information om aktuell bostad.
Nu finns möjlighet att förvärva en modern bostad i ett av Jönköpings nyaste bostadsområden Kungsängen! Från garaget eller föreningens välskötta innergård tar du smidigt hissen upp till femte våningen för att välkomnas in i detta härliga hem. Här finns allt man kan önska av ett modernt boende så som stort badrum med separat tvättavdelning, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt både hall och sovrum som utrustats med praktiska skjutdörrsgarderober. Utöver allt det invändiga erbjuds även en stor inglasad balkong om ca 17 kvm i bästa kvällssolsläge.

Bostadsrättsföreningen är välskött och här finns flera gemensamhetsutrymmen för medlemmarna att nyttja. Två övernattningsrum för de gånger du har långväga gäster och ett kalashus för de gånger det vankas festligheter. För dig med gröna fingrar finns även möjlighet att odla i egen odlingslåda på innergården.

På Kungsängen bor du naturskönt med naturreservatet Bondbergets vackra ekskog som närmsta granne. Samtidigt har du aldrig långt till stadens serviceutbud. I det direkta närområdet finns såväl vårdcentral och gym som restaurang och frisör så mycket av vardagsbestyren kan du ordna utan att ens behöva ta dig utanför området. De gånger du behöver färdas längre gör du det smidigt via stadsbuss 2 som avgår med täta avgångar från närliggande hållplats. För dig som har bil finns möjlighet att hyra garageplats i föreningens egna garage som nås smidigt via hiss (separat kö).

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Förening

Tellusgatan 6

Förening

Brf Hasselbacken vid Bondberget

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsförening som består av 57 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler som är uthyrda. Föreningens fastighet bebyggdes 2016-2017 (första inflytt november/december 2017). Den ekonomiska förvaltningen ombesörjes av SBC. Trappstädning sköts av inhyrd personal.

Gemensamt i föreningen finns två st cykelrum samt barnvagnsförråd belägna på plan 1 (entréplan). Här finns även soprum med kärl för sortering. Två övernattningsrum som hyrs ut till föreningens medlemmar för ca 150 kr/natt samt ett gårdshus med kalasrum som hyrs ut till föreningens medlemmar för 300 kr/tillfälle. Ett lägenhetsförråd finns till varje lägenhet (beläget på plan ett (entréplan).

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal med Comhem gällande TV, bredband och telefoni. Detta bekostas av varje bostadsrättsinnehavare via ett obilgatoriskt tllägg på 164 kr/månad.

Parkering

I föreningen finns 50 st garageplatser som hyrs ut för 500 kr/månad. Till garageplatserna är det separat kö via föreningen.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kungsängen är ett av Jönköpings nyare områden och har sedan 2015 bebyggts med mestadels flerfamiljshus och radhus. Området är beläget vid naturreservatet Bondberget så här bor man nära både natur och stad. Till Huskvarna centrum är det ca 3 km och till Jönköping centrum ca 5 km.

Närservice

I det direkta närområdet finns idag vårdcentral, gym, restaurang och frisörsalonger. I närtid slår även apotek och förskolan upp portarna. Flera matbutiker finns i närområdet så som Lidl på Ekhagen, Willys på Österängen och butikerna i centrala Huskvarna.

Kommunikation

Stadsbuss 2 avgår med täta avgångar från hållplats på Kungsängsvägen och tar dig till såväl Jönköping som till Huskvarna centrum. Via bil nås E4:an på bara ett par minuter. Till Asecs center och centrala Huskvarna är det smidigt gång- eller cykelavstånd.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter