Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tegelbruksgatan 10A

Liljeholmen JÖNKÖPING

1 695 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Tegelbruksgatan 10A

Antal rum 2 rum
Boarea 57,50 kvm
Föreningsinfo, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 215005001-0068
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 291 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
Andel i föreningen: 1,0597%
Andel av årsavgift: 1,0912%
Driftskostnad 3 900 kr/år
varav
El: 2 700 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på en person i hushållet.
Inglasad balkong
Pantsatt Ja
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadsår 1946-1948
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 16 november 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 102 kWh/m² och år
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

HALL

Välkomnande entréhall med yta för avhängning av ytterkläder direkt till vänster innanför dörren. Hallens storlek gör att det även finns plats för ytterligare hallmöbler om så önskas. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

KÖK

Till höger från entrén sett ligger det stilfullt renoverade köket. Öppningen från hallen har breddats vilket gör köket både rymligare och ljusare. Här finns gott om plats för matbord intill fönster som vetter in mot föreningens välskötta innergård. Köksluckorna är högblankt vita och ovan bänkskivan sitter vitt kakel med mörk fog. Maskinparken består av integrerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt samt dubbelho med engreppsblandare. Parkettgolvet från hallen fortsätter in i köket och även här är väggarna vita.

SOVRUM

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter via garderobslösning längs med rummets ena kortsida. På golvet ligger ett vackert plankgolv och väggarna är vita. Sovrummet är beläget i svalt och lugnt norrläge mot föreningens innergård vilket ger ett behagligt sovrumsklimat.

BADRUM

Placerat mellan sovrum och vardagsrum ligger badrummet. Stamrenoverat med helkaklade väggar och matchande våtrumsmatta på golv. Badrummet är utrustat med WC, handfat, vägghängd spegel, badrumsskåp samt dusch.

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum som får härligt ljusinsläpp från fönster och balkongdörr i söder. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vita. De stora ytorna är lättmöblerade och här finns gott om plats för såväl matsalsbord som för soffgrupp som önskas.

INGLASAD BALKONG

Från vardagsrummet nås den stora inglasade balkongen belägen i härligt söderläge. Här bjuds det på både goda solchanser och fria vyer över närliggande Liljeholmsparken. Glaspartierna är öppningsbara och på golvet ligger en matta.

Välplanerad tvåa med stor inglasad söderbalkong

Detta är en kommande försäljning som just nu förbereds. Kontakta ansvarig mäklare redan nu så får du löpande information om aktuell bostad.
Med ett riktigt bra läge mitt på populära Liljeholmen, nära både sjö och park, finns nu möjlighet att förvärva denna trevliga tvåa. Bostaden är bekvämt belägen på andra våningen och erbjuder välplanerade ytor, goda förvaringsmöjligheter och charmiga originaldetaljer. Genomgående trägolv och vita väggar ger ett enhetligt intryck och det moderna köket får varje hemmakock att jubla. Hallen är möblerbar och i vardagsrummet finns plats för såväl matsalsbord som för soffgrupp om så önskas. Badrummet är precis lagom stort så för den som vill kunna tvätta hemma finns plats att installera egen tvättmaskin. Även sovrummet är väl tilltaget och erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt smart förvaring längs med rummets ena kortsida. Extra plus måste ges för den ovanligt stora inglasade balkongen som fungerar som en förlängning av vardagsrummet från tidig vår till sen höst. Här finns gott om plats för utemöblerna och tack vare det höga fria läget i söder är både utsikt och solchanser goda.

Bostadsrättsföreningen erbjuder sina medlemmar trivsel och trygghet tack vare att både ekonomi och fastighet är mycket välskött. Därtill finns även en trevlig innergård att tillgå de dagar den inglasade balkongen inte räcker till.

Att bo på Liljeholmen innebär att du har närhet till både stadspuls och naturområden. Det är gång/cykelavstånd till det mesta men skulle vädret vara dåligt eller benen trötta så avgår flera av stadsbussarna från närliggande hållplatser och tar dig på ett smidigt sätt in till centrala Jönköping, Huskvarna och vidare.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Förening

Tegelbruksgatan 10A

Förening

Riksbyggen Brf Jönköpingshus nr 5

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Falkenberg 11 som är bebyggd med två huskroppar uppförda 1946-1948 på adresserna Mellangatan 44, Tegelbruksgatan 8-10 och Klockgjutargatan 7. Totalt består föreningen av 92 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 7 lokaler. Den totala bostadsarean uppgår till 5331 kvm och lokalytan till 791 kvm. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Trappstädning och trädgård sköts av inhyrd personal.

Föreningen har en välskött och trevlig innergård med fina stensättningar, buskage och sittplatser. På gården finns uppställningsplats för cyklar och i källaren finns cykelförråd. Gemensamt i föreningen finns också tvättstuga, tork- och mangelrum samt övernattningsrum för gäster.

Tv och bredband

Föreningens fastighet är ansluten till Comhem. I månadsavgiften ingår kabel-Tv. Internet tecknas direkt med leverantör.

Parkering

Föreningen har 18 garage samt 25 parkeringsplatser och kan hyras genom föreningens separata kösystem.
Boendeparkering via Jönköpings kommun på omkringliggande gator för dig som är folkbokförd i området samt äger ett fordon. Kostnad 2019 är 510 kr/kvartal.

Renoveringar - utförda och planerade

2010 Rörinfodringar på avloppsstammarna.
2004 Balkongerna utbyggda och inglasade.
2017 Takomläggning
2017 Skorstensomläggning
2017 Nya garageportar
2018 Nya termostater i lägenheterna
2018 Ny undercentral.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. En kortare promenad eller cykeltur, med fördel utmed strandpromenaden, tar dig till centrala Jönköping. Rosenlundsbadet, Rosariet, Racketcentrum samt Elmia nås också enkelt till fots. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur.

Närservice

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer med linje 1 och 2 som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Boendeparkering via Jönköpings kommun på omkringliggande gator för dig som är folkbokförd i området samt äger ett fordon. Kostnad 2019 är 510 kr/kvartal.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering