Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stenhuggargatan 3

Kålgården Jönköping

1 850 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Stenhuggargatan 3

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 33,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11-1202
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 850 000 kr
Avgift: 1 842 kr/mån Avgift för bredband, tv och IP-telefoni tillkommer med 179 kr/månad.
Andel i föreningen: 0,62053%
Andel av årsavgift: 0,62053%
Driftskostnad 250 kr/år
varav
El: 150 kr
Försäkring: 100 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2017-2020
Uppvärmning FJärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte

HALL

I hallen hängs kläderna av till höger. Förvaring finns i garderob samt linneskåp. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

KÖK

Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, glashäll, fläkt, inbyggnadsugn samt mikrovågsugn. Matplats för 4 sittande gäster. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

BADRUM

I badrummet finns dusch, tvättställ, wc, kombimaskin samt handdukstork. På golvet ligger klinker och väggarna är kaklade.

VARDAGSRUM

Här finns plats för soffa med tillhörande möblemang. Möjlighet att skärma av för separat sovalkov/minirum. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

BALKONG

Stor balkong med gott om plats för utemöbler. Här har du en härlig vy över föreningens gemensamma innergård.

Citypulsen ett stenkast bort!

Östra delen av city växer så det knakar, gammalt byts mot nytt och ett av de senaste tillskotten till bostadskvarteren är attraktiva brf Drotten 2. Föreningens byggnad stod färdig till sommaren 2020 så här är skicket fortfarande så gott som nytt. Näst högst upp i huset med ett fritt läge i nord-väst ligger denna smakfulla etta där inget lämnats åt slumpen.

Under sommarhalvåret bjuder den generösa balkongen in till häng i solen, ytan gör plats för både utemöbler och ett gäng vänner. På den stora balkongen har du en härlig vy mot innergården. Del av vardagsrummet går att skärma av till ett mini-rum vilket gör att du slipper ha sängen i vardagsrummet. Bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare gör att vardagsbestyren går som en dans. Smarta förvaringslösningar i garderober samt tillhörande lägenhetsförråd gör att lägenheten gör rum för både par och singelhushåll.

Oavsett om du söker citypuls eller natur så hittar du det här! Endast ett par minuters promenad bort har du stadens fulla utbud, två stycken sjöar och grönskande parker. Högskolan nås smidigt via en promenad eller cykeltur.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Stenhuggargatan 3

Förening

Brf Drotten 2

Allmänt om föreningen

Brf Drotten 2 består av 94 lägenheter med beräknad juni/juli 2020.Föreningen ingår i en samfällighet med bostadsrättsföreningen intill (Brf Postiljonen).I samfälligheten ingår garage med 145 st platser varav 69 st disponeras av Drotten 2. I samfälligheten ingår även innergårdens ytor tillsammans med gemensamhetslokal.

Gemensamhetsanläggningar:
Ett lägenhetsförråd i källarplan. Bokningsbar övernattningslägenhet för föreningens medlemmar ligger i källaren, under trapphuset mot Odengatan.

Mer info finns på föreningens hemsida brfdrotten.se

Tv och bredband

Fiber via Telia med bredband 100/100, TV-paket Lagom och IP-telefoni. Ett gruppavtal för föreningens medlemmar är tecknat och innebär ett tillägg med 179 kr/månad.

Parkering

Föreningens bilplatser utgörs av 69 garageplatser, kostnad 950 kr/mån.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kålgården är beläget öster om Munksjön i centrala Jönköping. Bebyggelsen består av flerfamiljshus. I området finns Kålgårdsparken med frisbeegolfbana som sträcker sig vidare till Knektaparken via John Bauerparken. Här finns även flertalet lekplatser för barnen. Promenadstråk runt både Munksjön och Rocksjön nås ett stenkast bort.

Närservice

I området finns konditori. En kortare promenad bort finns både Ica Maxi och Coop. I centrala Jönköping, även det en kortare promenad bort, finns alla bekvämligheter såsom; vårdcentral, apotek, shopping, restauranger, caféer, bibliotek med mera.

Kommunikation

Bussen går i anslutning till området.

Parkering

Parkering finns på omkringliggande gator. På vissa parkeringsplatser går det att köpa långtidsparkeringskort.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter