Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Slottsgatan 41B

Jönköping - Öster Jönköping

1 550 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Slottsgatan 41B

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 34,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 175-175-010
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 550 000 kr utgångspris
Avgift: 1 926 kr/mån I månadsavgiften ingår bredband 100/100 och kabel-TV. Kostnader för värme, vatten och hushållsel uppmätes och debiteras bostadsrättsinnehavaren separat.
Andel i föreningen: 0,0183%
Driftskostnad 4 400 kr/år
varav
El: 2 000 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett rymligt förråd (ca 6 kvm) som nås smidigt via hiss.

HALL

Välkomnande och rymlig hall med gott om yta för avhängning direkt innanför entrén samt via städskåp till höger. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

BADRUM

Till vänster från entrén sett ligger det helkaklade badrummet med grått klinkergolv och vita väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschvägg i klarglas, handfatskommod, badrumsspegel med belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

KÖK

Stilrent kök i skandinavisk design från Ballingslöv med vita överskåp, mörkgrå underskåp samt vitt kakel ovan arbetsbänken. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Golvet är beklätt med ekparkett och väggarna är vita. Yta för matbord åt 3-4 sittande finns i anslutning till köksdelen. Ljusinsläpp via franska balkong och fönsterparti i väst.

VADAGSRUM/SOVALKOV

Välplanerat rum i öppen planlösning mot köket. Här finns plats för såväl soffgrupp som för arbetshörna, och tack vare den avskiljda sovalkoven får man undan sängen från de sociala ytorna. Förvaring erbjuds via två st helgarderober som kan förflyttas och placeras efter önskemål. Även golvet i vardagsrum/sovalkov är beklätt med ekparkett och väggarna är vita.

Snyggt & modernt på centrala Slottsgatan!

Supercentral etta med gångavstånd till precis allt som Jönköping city har att erbjuda. Såväl stadspuls som strandliv nås på bara ett par minuter! Även högskolan och resecentrum är belägna på smidigt gång/cykelavstånd (ca 1,5 km). Med andra ord är detta ett optimalt läge för studenten, förstagångsköparen eller veckopendlaren. Förutom att bostaden erbjuder ett klockrent läge så är även skicket i lägenheten genomgående i topp. Här flyttade man nämligen in för första gången så sent som 2018, vilket innebär att känslan av nytt fortfarande sitter i väggarna. Lägenheten känns verkligen modern och kan stoltsera med såväl helkaklat badrum som med kök utrustat med diskmaskin, induktionshäll och inbyggd micro. Planlösningen är mycket välplanerad och möjliggör en avskiljd sovalkov med plats för säng, matplats för 3-4 sittande samt gott om plats för soffa och TV. Förvaring erbjuds via två st helgarderober, men även via ett rymlig lägenhetsförråd som är smidigt beläget i samma byggnad och nås via hiss.

Söker du en city-etta i nyskick och med närhet till det mesta så kan du sluta leta. Välkommen hem till Slottsgatan!

Förening

Slottsgatan 41B

Förening

Studio 50

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheten Citadellet 10 med äganderätt. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostdshus med adresserna Slottsgatan 41 A-B. Totalt finns 49 lägenheter i föreningen, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Byggnaden färdigställdes 2018. Den ekonomiska förvaltningen ombesörjes av Jönköpingsbostäder. Städning av trapphus och innergård sköts av inhyrd personal.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Com Hem som levererar TV, telefoni och bredband.

Parkering

Föreningen har egna parkeringsplatser som går att hyra för 600 kr/månad. Kösystem tillämpas.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Öster finns allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Här ligger Jönköpings största shoppingområde där gallerior blandas med mysiga butiker och restauranger längst med kullerstensgatorna. I närområdet finns dessutom härliga naturområden, stränder och promenadstråk.

Närservice

Här återfinns all tänkbar service i det direkta närområdet så som blanda annat matbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats avgår två av stamlinjerna som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd. Gångavstånd till Jönköping resecentrum varifrån fler bussar samt tåg avgår.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även ett stort torg med många parkeringsplatser samt större parkeringsyta precis i utkanten. Boendeparkering på gatorna kan tecknas via kommunen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter