Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Påsgatan 6

Munksjöstaden Jönköping

1 850 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Påsgatan 6

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 36,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 159-159-026
Våning 5 av 6, hiss finns
Kommentar På översta plan i fastigheten finns föreningens gemensamhetsanläggning
Ekonomi Pris: 1 850 000 kr
Avgift: 2 260 kr/mån I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen: 2,4229%
Andel av årsavgift: 2,4229%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Tillträde 13 mars 2020
Härlig balkong i söderläge med Munksjö-glimt.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 2018-2019 Första inflyttning skedde våren 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fint ljusinsläpp från dubbla väderstreck gör att ljuset får flöda fritt genom bostaden. Möjlighet till dubbla uteplatser, både på balkong och vid entrén via loftgång. Smakfulla detaljer och ett klassiskt utförande med modern touch.

HALL

Redan i hallen får du en fin överblick av bostaden. Här hängs ytterkläderna av direkt till vänster. Förvaring finns i skåp. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

KÖK

Direkt från hallen nås bostadens stilrena kök från HTH. Här går luckorna i vitt och kombineras snyggt med betongmönstrad stänkplatta samt matchande arbetsytor. Utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, glashäll, varmluftsugn samt fläkt. Matplatsen i anslutning till köket rymmer 4-6 sittande gäster. För den som önskar går denna yta att konvertera till en mindre sovalkov. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

BADRUM

Klassiskt inrett badrum som utrustats med: kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch med vikbara glasdörrar, spegelskåp med förvaring, tvättställ med förvaring, handdukstork samt wc. På golvet ligger grå klinker med golvvärme och och väggarna är vitkaklade.

RUM

Rummet gör gott om plats för både soffgrupp och större säng. Generösa fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger träparkett och väggarna är ljusa. Härifrån nås bostadens balkong.

BALKONG

Härlig balkong i söderläge. Det höga, fria läget låter dig njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Munksjöglimt i öster gör att vyn känns extra vidsträckt. Här finns gott om plats för större utemöblemang.

Klockren etta med Munksjöglimt!

I pulserande och snabbväxande Munksjöstaden finns nu möjlighet att flytta in i denna välplanerade och stilrena etta. Grymt läge, låg avgift och så gott som ny - vad mer kan önskas!?

Ta hissen upp till våning 5 och slås av både ett fritt läge och en härlig vy. Väl inne i bostaden möts du av ett hem med attribut som står på mångas önskelista vid köp av en ny bostad. Första inflyttning skedde så sent som våren 2019 och nuvarande ägare har under den gånga perioden tagit väl hand om lägenheten som i dag är nära nog i nyskick. Genomgående ljusa materialval i kombination med fönster modell större i dubbla väderstreck ger en fin rymd till hela hemmet.

För den som önskar en separat sovdel går detta att skapa där nuvarande matplats är placerad. Balkongen i söderläge ger dig sol större delen av dagen, vill du ha ytterligare en uteplats finns rum för ett caféset vid entrén till lägenheten. Bekvämligheter som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare gör att vardagsbestyren för det lilla hushållet går som en dans. Stor bonus för föreningens gemensamhetsanläggningar som är belägna våningen över, här erbjuds gym, bastu, övernattningsrum, orangeri och generöst tilltagen solterass med fantastisk utsikt.

Välkommen på visning!

Förening

Påsgatan 6

Förening

Brf Kvarter 10 A

Allmänt om föreningen

I föreningen finns totalt 29 lägenheter och en lokal, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningens byggnad är belägen på fastigheten Lagunen 2. Byggnaden fördelas på 5 våningar.
Första inflyttning skedde våren 2019.

I föreningen finns takterass med utemöbler, övernattningsrum, orangeri, gym, bastu samt cykelförråd.

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till fiber via Wetternet.

Parkering

Under bostäderna finns ett underjordiskt garage i 2 plan. Här disponerar föreningen 16 parkeringsplatser. Kostnaden är 975 kr/månad och separat kösystem tillämpas.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Munksjöstaden är delområdet väster om Munksjön som sträcker sig från högskolan i norr till Skeppsbron i söder. Området vävs samman med de befintliga stadsdelarna Torpa och Söder och blir en naturlig förlängning av Jönköpings stadskärna ner mot Munksjön. Vattnet sätter stor prägel på området. Byggnader, bostäder och arbetsplatser får en härlig utsikt över Munksjön och längs med vattenlinjen skapas nya Munksjökajen så att vattennära promenad och förströelse blir möjlig längs hela sjön. Förutom sjöliv och kajstråk kommer platsens historiska byggnader ge stadsdelen en alldeles egen karaktär. De äldre fabriksbyggnaderna bevaras och vävs samman med moderna kontor- och bostadskvarter av nytänkande arkitektur. Bland annat ser vi redan nu det vita, runda höghuset sträcka sig mot himlen i områdets södra del

Närservice

Området är fortfarande under uppbyggnad men redan nu finns här restauranger, gym, vårdcentral, apotek, matbutik, bank, kafé och konferensanläggning.

Kommunikation

Flertalet busslinjer stannar på busshållplatsen direkt utanför.

Parkering

Stort varmgarage under byggnaderna. Parkering längst med gatorna.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter