Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Nygatan 16B

Jönköping - Väster Jönköping

1 495 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Nygatan 16B

Antal rum 2 rum
Boarea 65,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 34
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 5 280 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1983
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Fastighetsbet. Handeln 7
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd.
HALL
Välkommen in i hallen med möjlighet att hänga ytterkläder till vänster. Plats för hallmöbel med förvarings- eller sittmöjlighet finns. Härifrån nås klädkammare med plats för såväl kläder som övrig förvaring. På golvet ligger grå klinker som i förlängningen övergår till parkett och detta kombineras med vita väggar.

KÖK
Till vänster i hallen nås bostadens kök. Här går luckorna i vitt och detta kombineras med grå arbetsbänk och vitt kakel. Utrustat med kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin samt fläkt. Matplats för 4-6 sittande gäster. Grått golv kombineras med vita väggar.

VARDAGSRUM
I det rymliga vardagsrummet finns plats för större matbord och soffgrupp. Fint ljusflöde från större fönsterparti. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.

SOVRUM
I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i garderob. På golvet ligger parkett och väggarna är blå. Härifrån nås bostadens balkong.

BALKONG
Inglasad balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här finns plats för utemöblemang vilket gör att balkongen fungerar utmärkt som ett extra rum.

BADRUM
Fräscht badrum med kakel och klinker. Utrustat med dusch, tvättställ, spegelskåp, tvättmaskin samt wc. På golvet ligger grå klinker och väggarna vitkaklade.

Citytvåa med toppläge!

Drömmer du om att bo mitt i staden med alla bekvämligheter i de omgivande kvarteren samtidigt som du vill känna lugnet infinna sig när du kommer hem? Då kan detta definitivt vara bostaden för dig! Här får du ett boende som erbjuder stadspulsen alldeles runt hörnet, samtidigt som de omgivande gatorna är lugna och det välbyggda huset från 1983 effektivt håller störande ljud borta.

65 kvadratmeter är generöst för en tvåa och det märks - här saknas inte rum för något och gott om plats finns även för skrymmande möbler. Under en stor del av året fungerar den inglasade balkongen i västerläge alldeles utmärkt som ett extra rum, men kanske allra bäst under sommarhalvåret. För soldyrkaren går det att fånga solen hela dagen, vid entrén till lägenheten finns det nämligen möjlighet att sätta upp sitt eget caféset och njuta av morgon och förmiddagssol. Genomgående renoverade ytskikt gör att du här kan lägga fullt fokus på att möblera istället för att investera i tråkiga och kostsamma renoveringar. Fullutrustat kök och badrum med tvättmaskinen gör vardagsbestyren lite enklare. Goda förvaringsmöjligheter i garderober, klädkammare och tillhörande lägenhetsförråd gör rum för både singelhushåll och par.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Nygatan 16B

Förening

Brf Saluhallshuset

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheten Handeln 7 med äganderätt. 1983 bebyggdes fastigheten med ett flerbostadshus. I föreningen finns 54 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 12 lokaler. Fastighetens adress är Skolgatan 13 och Nygatan 16.

I föreningen finns bastu, cykelrum samt gemensam tvättstuga. Fin innergård som får nyttjas av de boende.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Com Hem som levererar TV, telefoni och Internet.

Parkering

Under föreningens byggnad finns ett parkeringsgarage, till garaget är det separat kö.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

En av Jönköpings centralaste delar. Här finns allt du kan tänka dig behöva. Större gator blandas med bilfria mysiga gator. Flertalet restauranger, cafeér, barer, uteställen, hotell och butiker. Inte långt bort finns Vättern, badstrand och parker med trevliga motionsspår.

Närservice

Här finns allt i din direkta närhet. I området finns flera matbutiker, kiosker, apotek, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola

Kommunikation

Närhet till Jönköpings centralstation där större buss- och tåglinjer passerar.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även Västra torget med många parkeringsplatser samt boendeparkering på gatorna kan tecknas hos kommunen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering