Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kungsgatan 9L

Torpa/Söder Jönköping

1 995 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kungsgatan 9L

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 53,00 kvm
föreningens information
0 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2034-1-79-11
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr
Avgift: 2 273 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bostadsrättstillägg, trappstädning samt avsättning till inre fond med 91 kr/månad.
Andel i föreningen: 0,32343%
Andel av årsavgift: 0,32343%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1977-79
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 1 juli 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett kylt matkällarförråd.

HALL

Välkommen in i hallen som nås via loftgång. Här hängs ytterkläderna av direkt till höger. Plats för mindre hallmöbel med sitt- eller förvaringsmöjlighet finns. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är ljusa.

SOVRUM

Till vänster i hallen nås bostadens sovrum. Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är ljusa.

KÖK

Bostadens kök renoverades 2019 i en klassisk, smakfull stil. Speglade luckor kombineras med svart, kaklat stänkskydd. Utrustat med integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spis, ugn samt fläkt. Matplats för 4-5 sittande gäster. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är ljusa.

VARDAGSRUM

Tack vare öppen planlösning binds kök och vardagsrum samman på ett trivsamt sätt. Här finns gott om rum för större soffgrupp med tillhörande möblemang. På golvet ligger trämönstrad laminat och väggarna är ljusa undantaget en vägg som har en tegelmönstrad tapet. Härifrån nås bostadens uteplats.

UTEPLATS

Härlig uteplats som lockar lite extra under sommarhalvåret. Läget i väster ger dig kvällssol, perfekt efter en lång dag på jobbet. Elgrill och gasolgrill är tillåtet om du vill bjuda in vännerna på en grillkväll. Härifrån kan du även ta dig ut till föreningens gemensamma innergård.

BADRUM

Fräscht badrum med kakel och klinkers. Utrustat med wc, dusch, tvättställ samt spegelskåp. På golvet ligger klinker och väggarna är vita, kaklade med detalj i blå mosaik.

Smakfull markplanstvåa med egen uteplats!

I södra delen av Jönköpings centrum ligger brf Kämpens fastighet där byggnaden omger en stor, parkliknande innergård. På Kungsgatan 9 L ligger denna smakfulla och välplanerade tvårummare med härlig uteplats mot innergården. 53 yteffektiva kvadrat rymmer allt som behövs för det lilla hushållet: sociala ytor, separat sovrum och bra förvaringsmöjligheter. På den härliga uteplatsen kan du njuta av kvällssol - en självklar samlingsplats under sommarhalvåret. Kök och ytskikt renoverades så sent som 2019 är fortfarande i nyskick. Detta i kombination med genomgående ljusa och klassiska färgval gör att du här kan flytta in direkt och börja trivas.

Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter bokstavligt talat utanför dörren. Stort plus i kanten för föreningens fina gemensamhetsanläggningar, här finns bekvämligheter du inte ens visste att du behövde. Bilen parkerar du smidigt i föreningens gemensamma garage, möjlighet att ta över säljarens plats finns. Sammanfattningsvis en perfekt bostad för såväl par- som singelhushåll.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Kungsgatan 9L

Förening

HSBs Brf Kämpen i Jönköping

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheten Kusken 1 med äganderätt. Fastigheten bebyggdes 1977-1979 med 4 st bostadshus med totalt 13 uppgångar med adresserna Kungsgatan 9 A-M. I föreningen finns 181 bostadsrättslägenheter, 3 st hyresrättslokaler samt 3 st bostadsrättslokaler. Brf Kämpen är känd för sin fina, parkliknande innergård samt gemensamhetsanläggningar.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Com Hem samt fiber via Telia. De boende tecknar själva valfritt abonnemang för TV, telefoni och Internet. Ett grundutbud av kanaler från Com Hem ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 222 garageplatser som går att hyra för 300 kr/månad. Om nuvarande bostadsrättsinnehavare hyr en garageplats finns möjlighet att överta den.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Avgiften höjdes med 3% i januari 2020. I dagsläget finns inga ytterligare planerade avgiftshöjningar.

Renoveringar - utförda och planerade

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
- Portlås/passersystem 2014
- Renovering av samlingslokal, allrum och gym 2016
- Kontroll och underhåll av ventilationssystem 2016-19
- Underhåll och förbättring innergård 2017
- Installation av fiber 2019
- Byte av 1 hiss 2020

KOMMANDE RENOVERINGAR
- 1 hiss byts varje år
- Målning av balkonger
- Byte av fönster och balkongdörrar (som ej bytts vid tidigare tillfälle)

Övrigt

De boende i föreningen har tillgång till flertalet fina gemensamhetsanläggningar såsom:

- Cykelförråd
- Tvätthall för bilar
- 2 stora tvättstugor
- Snickeri
- Biljardrum
- Pingisrum
- Gym
- Bastu
- Solarium
- Bibliotek
- Samlingsrum med plats för 75 gäster
- Övernattningslokal med pentry/wc. Här finns sängplats för 4 st. Kostnad 100 kr/natt.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Söder i Jönköping, i folkmun även känt som Torpa, erbjuder de flesta tänkbara bekvämligheter. Dessutom finns flera grönområden för motion och rekreation, exempelvis Idas Park, Munksjöparken och Friaredalen. En kortare promenad eller cykeltur tar dig till hjärtat av Jönköping.

Närservice

I närområdet finns livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, blomsterbutik, apotek och vårdcentral. På lördagar har du handeln på Västra Torget på ett bekvämt avstånd.

Kommunikation

Linje 3 och linje 1 går från närliggande station med täta avgångar. En kortare promenad tar dig till Jönköpings resecentrum med såväl tåg- som bussavgångar.

Parkering

Boendeparkering på omkringliggande gator via Jönköpings kommun går teckna för dig som är ägare till ett fordon samt folkbokförd området. Ansökan sker till Jönköpings kommun, kostnad 660 kr/kvartal.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter