Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Fortunagatan 44

Kålgården Jönköping

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Fortunagatan 44

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 79,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 215025001-0020
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 463 kr/mån I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, vatten samt ett grundutbud av TV-kanaler via Comhem.
Andel i föreningen: 2,38688%
Andel av årsavgift: 2,38694%
Driftskostnad 3 600 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt Observera att bostadsrätten är registrerad som 2 rok i föreningens register.

Byggnad

Byggnadsår 2008
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte

HALL

Välkomnande entréhall med yta för avhängning av ytterkläder direkt till vänster innanför entrén. I förlängningen av hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter via praktiska skjutdörrsgarderober. På golvet ligger klinkers innanför entrén och längre in i hallen är golvet belagt med ekparkett. Väggarna är vita.

KÖK

Till vänster, från entrén sett, ligger det trevliga köket. Tidlöst utförande med vita skåpsluckor och svart kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, köksfläkt, ugn samt mikro i bekväm arbetshöjd. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett. I köket finns matplsta för 6 sittande intill stort fönsterparti i väst.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet får gott om ljusinsläpp via fönster och balkongdörr i väst. Även här är väggarna vita, undantaget den ena fondväggen som går i en behaglig mörkblå nyans. På golvet ligger ekparkett.

INGLASAD BALKONG

Från vardagsrummet nås den härliga inglasade balkongen, belägen i perfekt västerläge. Här kan man njuta av eftermiddagssolen samtidigt som man han en fantastisk utsikt över Munksjöns blåa vatten och den välskötta innergården. Tack vare inglasningen kan balkongen nyttjas från tidig vår till sen höst.

BADRUM

Stort badrum med vita helkalade väggar och mörka klinkers på golv (golvvärme). Badrummet är utrustat med WC, handfatskommod, överskåp med spegeldörrar, högskåp, badkar (flyttbart), vädringsfönster samt separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, grovvask och förvaringsskåp.

SOVRUM 1

Det något större av de två sovrummen erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang, samt klädförvaring via fyra st helgarderober. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i en behaglig nyans.

SOVRUM 2

Även det andra sovrummet är väl tilltaget. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade, undantaget en fondvägg som är målad i en blå/lila nyans. För er som endast är i behov av ett sovrum finns möjlighet att montera ner väggen som skiljer sovrum 2 från vardagsrum för att på så sätt skapa en rymlig tvårumslägenhet.

Munksjöutsikt från västervänd inglasad balkong

Detta är en kommande försäljning som just nu förbereds. Kontakta ansvarig mäklare redan nu så får du löpande information om aktuell bostad.Att bo på Kålgården innebär att ni får det bästa av två världar- här bor ni nära den aktiva stadspulsen samtidigt som ni finner härlig natur precis runt knuten. Själva bostaden nås smidigt via hiss från entréplan och väl uppe på våning tre välkomnas ni in i ett ljust, luftigt och välplanerat hem. Idag disponeras bostaden som en trea med två sovrum i bra storlek, vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning samt ett rymligt badrum med separat tvättavdelning. Möjlighet finns att med enkla medel förändra planlösningen för att istället skapa en riktigt stor tvårumslägenhet med ännu större sociala ytor om så önskas. Utöver bostadens välplanerade inre finns dessutom en stor inglasad balkong att tillgå, belägen i bästa västerläge och med en fantastisk utsikt över Munksjön och föreningens välskötta innergård.

Att bostaden ingår i den välskötta bostadsrättsföreningen Munksjöutsikten är ytterligare ett plus i kanten. Så sent som 2016 sänkte föreningen månadsavgifterna med 10% och man har även efter det fortsatt det fina arbetet med att ta hand om såväl ekonomi som fastighet. Föreningen erbjuder tillgång till en skyddad innergård med vackra stensättningar, grönytor och sittplatser- allt med en härlig utsikt över Munksjön i väst. Till aktuell bostad följer en plats i garaget (kostnad 459 kr/månaden) för den som önskar.

Sammanfattningsvis en riktigt fin bostad med ett ännu bättre läge. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om aktuell bostad!

Förening

Fortunagatan 44

Förening

Brf Munksjöutsikten

Allmänt om föreningen

På föreningens fastighet finns två byggnader med 37 lägenheter och en uthyrningslokal. Byggnaderna är uppförda 2008. En välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en väl underhållen fastighet. Föreningen förvaltas av Riksbyggen.

Tv och bredband

Föreningens fastighet är ansluten till Comhem. Ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas direkt med leverantören.
Föreningen har även dragit in fiber från Telia, så möjlighet finns att teckna tjänster även via dem.

Parkering

Under innergården finns ett rymligt garage som innehåller 26 bilplatser. Till lägenheten följer en garageplats (kostnad 459 kr/månaden).
Föreningen har även p-platser utomhus för 250 kr/mån.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreninegn sänkte sina månadsavgifter med 10% 2016.

Överlåtelseavgift

1 182 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kålgården är en central stadsdel belägen strax öster om Munksjön. Bebyggelsen består till stor del av flerfamiljshus. Här finns fina promenadstråk och härlig natur runt såväl Munksjön som Rocksjön, Kålgårdsparken och Knektaparken. Badplats finns vid både närliggande Rocksjön samt vid Vätterstranden. Bor ni på Kålgården har ni aldrig långt till något!

Närservice

I området finns mysiga konditori Rosetten. En kortare promenad bort finns både Ica Maxi och Coop. I centrala Jönköping, även det en kortare promenad bort, finns alla tänkbara bekvämligheter såsom; vårdcentral, apotek, shopping, restauranger, caféer, bibliotek med mera. Även till Asecs köpcenter är det bekvämt gångavstånd.

Kommunikation

Flera busslinjer avgår från närliggande hållplatser.

Parkering

Parkering finns på omkringliggande gator. På vissa parkeringsplatser går det att köpa långtidsparkeringskort.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter