Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dalviksringen 67

Dalvik Jönköping

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dalviksringen 67

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 70,60 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 019-019-081
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 3 221 kr/mån
Andel i föreningen: 0,8811%
Andel av årsavgift: 0,8811%
Driftskostnad 4 900 kr/år
varav
El: 3 700 kr
Försäkring: 1 200 kr
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår 1964-1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
På Dalviksringen 67 finns denna stilrena och fräscha trerummare. Stor inglasad balkong, fritt läge mot grönområde och välplanerade ytor är bara några av höjdpunkterna med denna bostad!

HALL

Välkommen in i hallen med möjlighet att hänga ytterkläder till höger. Plats för mindre hallmöbel med förvaring alternativt sittmöjlighet. I förlängningen av hallen finns en yta som passar utmärkt som exempelvis kontorshörna. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är ljusa.

KÖK

Till vänster i hallen nås bostadens kök. Här går luckorna i klassiskt vitt och kombineras med svart stänkskydd samt trämönstrade arbetsbänkar. Utrustat med: kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt fläkt. Matplats för 4-6 sittande gäster. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är ljusa.

SOVRUM 1

Här finns plats för säng med tillhörande möblemang. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är ljusa.

BADRUM

Fräscht badrum med kakel och klinkers. Utrustat med badkar med dusch, tvättställ med förvaring, spegelskåp ed förvaring, wc samt handdukstork. På golvet ligger grå klinker och väggarna är vitkaklade.

VARDAGSRUM

I det rymliga vardagsrummet finns plats för både soffa och matbord. På golvet ligger stavparkett och väggarna är tapetserade. Härifrån nås bostadens balkong.

INGLASAD BALKONG

Härlig, inglasad balkong med gott om rum för utemöbler. Österläge ger dig morgonsol, en perfekt plats att njuta av morgonkaffet på!

SOVRUM 2

Detta är det större av de två sovrummen, här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger laminatparkett och väggarna är ljusa med en grå, tapetserad fondvägg.

Stilren trea i populär förening!

På Dalviksringen 67 finns denna stilrena och fräscha trerummare. Stor inglasad balkong, fritt läge mot grönområde och välplanerade ytor är bara några av höjdpunkterna med denna bostad!
Allt fler lockas av ett boende på Dalvik, som erbjuder ett fantastiskt läge på höjden med vacker natur i kombination med en enkelhet att växla till citylivet om så önskas. Två trappor upp hittar du denna fin-fina bostad med ett av föreningens bättre lägen. Byggnaden är nämligen belägen längst ned på föreningens fastighet vilket gör att lägenhetens balkong, vardagsrum och det större sovrum får ett fritt och insynsskyddat läge.

Interiört så har både badrum och kök renoverats i nutid, badrummet så sent som december 2016. Balkongen byggdes ut och glasades in 2018 och har tack vare det genererat en extra yta som blir den naturliga förlängningen av vardagsrummet under sommarhalvåret, självklart går det att värma upp ytan och nyttja även under vinterhalvåret. Fullutrustat kök, rymligt vardagsrum, badrum och två bra sovrum gör att bostaden passar utmärkt för såväl par som växande familjer. Bra förvaringslösningar i garderober, klädkammare samt tillhörande lägenhetsförråd.

Brf Rödhaken är en välskött förening med god ekonomi, vilket gör att du varken behöver oroa dig för stora renoveringar eller oväntade avgiftshöjningar.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Dalviksringen 67

Förening

Brf Rödhaken

Allmänt om föreningen

Mycket stabil förening med 114 lägenheter i väl underhållna byggnader uppförda 1964-1965. Föreningen har en stark ekonomi med låg belåning. Ekonomisk förvaltning ombesörjes av Jönköpingsbostäder och HSB Göta sköter yttre och inre underhåll av fastigheten. Föreningen har en egen hemsida: www.brfrodhaken.se där de boende kan ta del av information gällande föreningen.

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal med ComHem. I detta ingår följande:
Tv: Grundutbud (ej box)
Internet: 50Mbit/s
Telefoni: Fasta avgiften + samtal upp till 29kr/månad.
Utöver grundutbudet kan fler kanaler beställas från ComHem enligt deras taxor.

Parkering

I föreningen finns det totalt 96 parkeringsplatser. Dessa är fördelade på 48-platser i garaget, 48-platser på parkeringsdäcket samt 7 gästparkeringar.
Månadsavgiften för en parkeringsplats på parkeringsdäcket är 60kr och för garaget är det 130kr + 30kr om du vill ha el, i mån av plats. Depositionsavgift lämnas vid uthämtning av dosa/nycklar till garaget på 800kr.

Renoveringar - utförda och planerade

2017/2018 Nya inglasade balkonger
2016 Relining av huvudstammarna i källaren ut till den kommunala anslutningen, nya ventiler installerade i alla lägenheter
2014 Besiktning av ventilationssystem samt påbörjad renovering av detta med byte av fläktar, portlåssystem installeras
2013 Radonmätning, garage glasades in samt fick ventilation och nytt golv, nya besöks P-platser
2011 Balkongrenovering, rörelsestyrd ledbelysning i trapphus
2010 Fönsterbyte till 3-glasfönster
2009 Takomläggning
2008 Stamrenovering
2007 Markarbeten/ny stenläggning resp.asfaltering av samtliga gårdar samt mellanliggange gångvägar (Topiro), tilläggsisolering av tak, kontrollbesiktning resp.reparation av balkongers bärighet
2005 Miljöstation har inrättats, ny gårdsbelysning installeras, takreparation, Dalviksringen 95-97 resp. 65 pga storm
2004 Byte av elskåp i samtliga lägenheter, nya skåp med jordfelsbrytare installeras
2003 Parkeringsdäcket renoveras med ny ytbeläggning, nyplantering av växter vid parkeringsdäcket.Tvättstugan hus 1 helrenoveras

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Dalvik ligger uppe på höjden strax väster om Jönköping centrum. Området består till större delen av hyres- och bostadsrätter men även del radhus. Runt området går vägen Dalviksringen som börjar och slutar i Dalviks centrum där den ansluter till genomfartsvägen Dunkehallavägen. Dunkehallaån slingrar sig fram i dalgången omkring stadsdelen. Vid friluftsområdet Hallby finns löpspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada ligger Axamosjön inte långt i från, även där finns fina löpspår men också en minigolfbana och ett utegym. Strax söder ut finns Stadsparken och Dunkehallaleden erbjuder en fin promenad ner till Vättern.

Närservice

I Dalvik centrum finns en Konsumbutik, närlivs, brevlåda, pizzeria, familjecentral samt en frisörsalong.

Kommunikation

Stamlinje nr 2 trafikerar Dalvik centrum samt linje 11.

Parkering

Gratis parkering på gatorna.

Övrigt

Här finns Dalviksskolan åk F-6, förskola samt fritidshem.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering