Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bäckalyckevägen 52

Bäckalyckan Jönköping

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bäckalyckevägen 52

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 65,00 kvm
föreningsinfo, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 110-110-042
Våning 1 av 3, hiss finns
Ekonomi Avgift: 3 321 kr/mån I månadsavgiften ingår kostnad för TV, bredband, telefoni, bostadsrättstillägg till hemförsäkringen samt uppvärmning. Kostnad för el och varmvatten debiteras separat efter faktiskt förbrukning.
Andel i föreningen: 0,7736%
Andel av årsavgift: 0,7736%
Driftskostnad 5 600 kr/år
varav
El: 3 200 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Härlig uteplats i sydostläge.
Pantsatt Ja
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Aktuell lägenhet ombildades och renoverades av bostadsrättsföreningen 2011.

Byggnad

Byggnadsår 1985
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 15 mars 2012
Energiklass: -
Övriga byggnader Till lägenheten hör tillgång till tre förråd, ett i anslutning till uteplatsen, ett stort källarförråd samt en kyld matkällare

HALL

Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter tack vare tre helgarderober. På golvet ligger slitstarka grå klinkers och väggarna är vita.

BADRUM

Badrum i stilrent utförande med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschväggar i klarglas, handfatskommod, WC, badrumsskåp med spegeldörrar samt tvättmaskin.

SOVRUM

Väl tilltaget sovrum som erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt goda förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober. På golvet ligger ekparkett och väggarna är behagligt ljusgrå i färgen.

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum som får härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här erbjuds lättmöberade ytor och gott om plats för rejäl soffgrupp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

KÖK

I öppen planlösning mot vardagsrummet ligger det trevliga köket. Här finns plats för ett matbord åt 6-8 sittande men även gott om bänkyta och skåpsförvaring för diverse köksbestyr. Köksluckorna går i tidlöst vitt och ovan den grå köksbänken sitter kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn med glashäll, köksfläkt samt inbyggd mikro.

UTEPLATS

Bostadens absoluta höjdpunkt måste ändå vara uteplatsen. Här kan du njuta av sol från tidig morgon till en bra bit in på dagen. Vill du fortsätta sola kan du sedan flytta ut på gräsmattan och runt hörnet. Här finns god möjligheter för den trädgårdsintresserade att odla och skapa sin alldeles egna rabatt. Gräsklippning sköter föreningen så det slipper du tänka på. I anslutning till den stenlagda uteplatsen finns en praktiskt förråd att förvara trädgårdsredskapen i.

Radhuskänsla med egen uteplats

Detta är en kommande försäljning som just nu förbereds. Kontakta ansvarig mäklare redan nu så får du löpande information om aktuell bostad.
Nu finns möjlighet att förvärva en inflyttningsklar tvåa i populära Brf Preussen. Bostaden är bekvämt belägen i markplan och kan förutom en modern och öppen planlösning stoltsera med en alldeles egen uteplats. Tack vare uteplatsen och den stora gräsytan i direkt anslutning blir känslan mer radhus än faktisk lägenhet. Här kan du öppna upp, kliva ut och bara njuta av gräs under fötterna och nygrillat på tallriken utan att ens behöva lämna hemmet, något som är få lägenhetsinnehavare förunnat! Även bostadens insida är väl genomtänkt och här erbjuds goda förvaringsmöjligheter via flera platsbyggda garderober, ett rymligt sovrum, helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin samt kök och vardagsrum i öppen planlösning.

Läget på Bäckalyckan erbjuder det bästa av två världar. Här bor du lugnt och skönt men har alltid nära till stadspulsen. Matbutik, busshålplats och lummiga parker finns precis runt knuten och till Väster citys rika utbud av butiker, nöjen och service är det smidigt gångavstånd.

Själva bostadsrättsföreningen är en av Jönköpings mest eftertraktade vilket inte är svårt att förstå. Här är såväl fastighet som ekonomi välskött och dessutom erbjuds fina gemensamhetsutrymmen för de boende så som bastu, övernattningsrum för långväga gäster, däckförvaring och snickarverkstad bara för att nämna några. Här kan du med andra ord bo både bekvämt och tryggt!

Missa inte detta härliga hem som verkligen behöver upplevas. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Förening

Bäckalyckevägen 52

Förening

Preussen

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Preussen 21 och består av 104 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Bäckalyckevägen 26-54 (jämna nummer). Den ekonomiska förvaltningen sköts av Jönköpingsbostäder AB och den tekniska förvaltningen av Axcell. Såväl ekonomi som fastigheter är mycket välskötta. Föreningen erbjuder en fin gemenskap för de medlemmar som önskar, bland annat anordnas loppisar, bokcirklar och seniorcafé. Föreningen har en egen hemsida: www.brfpreussen.se och som medlem får man ett lösenord för att få full tillgång till all information på hemsidan.

I Föreningsgården finns ett övernattningsrum med tre bäddar och ett kök som går att hyra för 200 kr/dygn. I föreningen finns även gemensam bastu som är öppen för den som vill boka. De gemensamma tvättstugorna är placerade mitt på gårdarna, nära entrén. I föreningen finns även en snickarverkstad samt möjlighet att hyra plats för däckförvaring om så önskas. För den sportintresserade finns även Boulebana, fotbollsmål och basketkorg. Välskött innergård med grönytor, lekplats, sittplatser och grillmöjligheter. Inga städ- eller skötselåtaganden för de boende.

Tv och bredband

TV, bredband och fast telefoni via Telia ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 99 parkeringsplatser. Kostnaden utan elstolpe är 200 kr/mån och med elstolpe 250 kr/mån.

Renoveringar - utförda och planerade

Ommålning av samtliga uteplatser och servicehus 2019
Renovering av gemesamma tvättstugor 2018
Nytt portlåssystem 2016
Fiberinstallation 2016
Nytt ventilationssystem för hela föreningen 2011

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bäckalyckan är ett bostadsområdet beläget strax väster om Jönköping centrum. Området består av både flerfamiljshus och villor. Trots det centrala läget har du här närhet till natur och grönska i Stadsparken och Friaredalen.

Närservice

I området finns alla tänkbara bekvämligheter såsom; livsmedelsbutiker, skol- och barnomsorg, shopping, restauranger, caféer, vårdcentral, apotek med mera. På lördagarna har du Västra torgets fulla utbud av handel en kort promenad bort.

Kommunikation

Busstationer vid Åsenvägen samt i Dunkehallabacken. En promenad på 10-15 minuter tar dig till Jönköpings resecentrum med både länsbussar, långfärdsbussar samt tågresor. De flesta bekvämligheter nås dock genom en kortare promenad.

Parkering

Boendeparkering på omkringliggande gator tecknas via Jönköpings kommun. För att teckna boendeparkering krävs att du är folkbokförd i området samt är ägare till ett fordon.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering