Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Karlslundsvägen 26

Järfälla

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Karlslundsvägen 26

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 49,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11-1202
Våning 2, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 908 kr/mån
Andel i föreningen: 0,3873%
Andel av årsavgift: 0,36%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018/2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
HALL
Välkomnade hall där ni direkt möts av en hemtrevlig känsla. Hall har generöst med plats för avhängning av ytterkläder samt garderober för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar som kombineras med stilren ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som bjuder på härlig rymd med stora fönsterpartier som ger rummet ett generöst ljusinsläpp. Här finner ni lättmöblerade ytor med plats för både sällskapsdel och matbord. Öppen planlösning mot kök vilket skapar sociala ytor. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong.

BALKONG
Balkongen vetter mot föreningens trevliga innergård. Här finns gott om plats att möblera med loungegrupp eller matbord.

KÖK
Stilrent Marbodal kök med generöst med förvaring bakom vita över- och underskåp. Här finner ni bra med avlastningsytor i form av bänkskiva i svart med snyggt kakel ovan. Köket har full maskinell utrustning: kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin integrerad i skåpinredning. Samtliga vitvaror, utom fläkten är från Siemens.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med stort fönsterparti som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finns bra plats för att möblera med dubbelsäng och sängbord.

BADRUM
Rymligt badrum med vitt kakel som kombineras med klinker i grått. Badrummet är inrett med dusch, wc samt handfat med kommod och spegelskåp ovan. Här finner ni även tvättmaskin och torktumlare vilket underlättar vardagen.

Välplanerad 2:a med stor balkong mot innergård

Varmt välkommen till denna väldisponerade 2:a på populär adress i Barkabystaden. Här finner ni ljusa och lätt möblerade ytor i genomgående toppskick. Lägenheten bjuder på stilrena och moderna materialval i sobra färger. Vardagsrum med plats för sällskapsdel samt matbord. Öppen planlösning mot kök vilket skapar sociala ytor. Kök med skåpinredning i vitt från Marbodal. Stor balkong med lugnt läge mot föreningens innergård. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med stilrena materialval samt tvättmaskin och torktumlare vilket underlättar vardagen. Hela lägenheten har genomgående vitmålade väggar som kombineras med stilren ekparkett. Varmt välkommen på visning!

Förening

Karlslundsvägen 26

Förening

Brf Barkarby Metropol

Allmänt om föreningen

Brf Barkarby Metropol är en äkta bostadsrättsförening som är belägen i Barkarbystaden i Stockholms populära närförort Järfälla. År 2018 uppförde Veidekke 211 bostadsrätter samt 1 lokal som är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Källsortering
- Cykelrum
- Barnvagnsrum
- Fantastisk innergård

VARMVATTEN
Individuell mätning av varmvattenförbrukning sker i varje lägenhet och debiteras efter faktisk förbrukning separat utöver angiven avgift.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Telia. Bredband 100/100 Mbit/s, tv-paket "Lagom" och telefoni. För dessa tjänster tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 229 kr/mån.

Parkering

Föreningen disponerar 105 st i garage. Råder separat kösystem. 1125kr/mån.

Övrigt

-Föreningen godkänner delat ägande
-Föreningen godkänner inte juridisk person

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter