Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Västerliden 3D

Huskvarna Västerliden HUSKVARNA

1 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Västerliden 3D

Antal rum 3 rum
Boarea 66,00 kvm
Areakälla, se under allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 46
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr
Avgift: 3 400 kr/mån Inkl värme, vatten, bredband, 50 Mbit/s och kabel-TV från ComHem Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning om 300:- hösten 2020.
Andel i föreningen: 0,65%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är ca uppgifter och baseras på en vuxen i hushållet.
Inglasad balkong
Pantsatt Ja
Allmänt Uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Energideklaration ska upprättas under 2020.

Byggnad

Byggnadsår 1948
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Majstången 13
Övriga byggnader Till varje lägenhet hör tillgång till vinds- och ett källarförråd. Tvättstugor finns i källarplan. I 3:ans tvättstuga finns en stor maskin för tvätt av mattor och dylikt. Bastu finns i 1:an, 3:an, 7:an och 9:an. Nyckel finns hos vaktmästaren.

HALL

Välkommen in till en ljus, öppen och trevlig hall. Kläderna hänger du av dig direkt till till vänster. Väggarna är vita och bryts av med en svartmålad panelvägg. På golvet ligger parkettgolv. Gott om förvaring i garderoben

BADRUM

Toppenfint badrum med gråa klinkers på golvet och vita stora kakelplattor på väggarna. Badrummet är utrustat med tvättställ, kommod och ett överskåp med speglar samt dusch bakom duschväggar. I taket sitter spotlights.

KÖK

Stilrent och modernt kök med svarta luckor. Över den svarta bänkskivan sitter vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, inbyggnads mikro, kyl & frys samt diskmaskin.

VARDAGSRUM

Stort rymligt vardagsrum med gott om plats för både en soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Väggarna är vitmålade och bryts av med en mönstrad grön fondtapet. På golvet ligger ett fint parkettgolv från när huset byggdes.

INGLASAD BALKONG

Härlig stor inglasad balkong i bästa söderläge. Här finns det plats för bord och stolar. Söderläget ger dig sol större delen av dagen.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum, perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här finns plats för säng och tillhörande möblemang. Väggarna är vitmålade och bryts av med en mönstrad grå fondtapet. På golvet ligger det ett charmigt trägolv.

SOVRUM 2

Stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande möblemang. Väggarna är vitmålade och bryts av med en mönstrad grå fondtapet. På golvet ligger det ett charmigt trägolv.

En smakfullt renoverad trea med toppenläge i Huskvarna

Välkommen till Västerliden 3D!
Lägenheten är lättillgänglig då den ligger på första våningen, smidigt för exempelvis barnfamiljen. Genomgående fint skick i hela bostaden. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Helkaklat toppenfint badrum och ett läckert stilrent kök i svart. I sovrummen ligger det charmiga trägolvet kvar från när huset byggdes. Den extra tilltagna takhöjden skapar en härlig atmosfär i hela lägenheten. Från vardagsrummet når du den härliga inglasade balkongen i söderläge, här kan du njuta av solen större delen av dagen.

I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även kabel-tv och 50 Mbit/s internet från ComHem.

Brf Majstången är en stabil förening med god ekonomi. Fastigheterna är väl underhållna. Stora renoveringar är utförda såsom isolering, inglasning av balkonger, fjärrvärme, takrenovering, byte av ytter och innerdörrar, renovering av tvättstugorna, delvis stambytt och nu senast fönsterbyte.

Västerliden är ett lugnt och trevligt kvarter som faller många i smaken. Läget är perfekt med mycket bra kommunikationer och gångavstånd till Huskvarna centrum. Tågstationen ligger runt knuten och tar dig in snabbt till Jönköping city

Förening

Västerliden 3D

Förening

Brf Majstången

Allmänt om föreningen

BRF-Majstången består av 161 lägenheter, byggda 1948. Föreningen hyr ut lokaler till Lennfers konditori, Salong Lavouge, fiskeklubben Gliet, kontors och lagerlokaler. I före detta Hotell Majstången inryms Pizzeria Majstången samt elevboende för vissa elever på Sanda Gymnasiet.

Trappstädning sköts av inhyrd personal.

Mer information om bostadsrättsföreningen finns på deras hemsida: majstangen.se

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem. Bredband, 50 Mbt och kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 8 garage och 36 parkeringsplatser. Kostnad för parkeringsplats är 100 kr/månad. För att få en parkeringsplats måste du ställa dig i kö – anmäl ditt intresse till styrelsen. Garage fördelas genom lottdragning på alla lägenhetsnummer när något blir ledigt.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Styrelsen har beslutat om en avgiftshöjning under våren 2020.

Renoveringar - utförda och planerade

Under åren har stora renoveringar genomförts som t.ex. isolering, inglasning av balkonger, fjärrvärme, kabel-tv, bredband, takrenovering, byte av ytter och innedörrar, renovering av tvättstugorna, nya avloppsstammar. Senast utförda renovering är fönsterbytet (2018) & ny asfalt vid alla fastigheter.

Kommande renoveringar:
Ny värmestyrning, renovering av grunder och nya uteplatser. Under den närmaste tiden kommer byte av kall och varmvattenledningar i kök och badrum vara prioriterat av de sista delarna som är kvar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Västerliden är ett lugnt och trevligt kvarter som faller många i smaken. Läget är perfekt med mycket bra kommunikationer och gångavstånd till Huskvarna centrum. Tågstationen ligger mer eller mindre utanför dörren

Närservice

Toppenservice i närområdet med pizzeria, konditori, folkets park samt en kiosk.

Kommunikation

Tågstationen ligger ca 100m från huset och tar dig snabbt in till Jönköping city. Toppen för pendlaren.

Parkering

Fri parkering i närområdet

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter