Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Värnhemsvägen 38

Huskvarna - Fagerslätt HUSKVARNA

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Värnhemsvägen 38

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 85,00 kvm
föreningens info, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2051-1-9-12
Ekonomi Avgift: 5 226 kr/mån I månadsavgiften ingår kallvatten, sophantering, bostadsrättstillägg, bredband och TV. Inga avgiftshöjningar är aktuella.
Andel i föreningen: 2,0673%
Andel av årsavgift: 2,0673%
Reparationsfond: 207 kr
Driftskostnad 13 000 kr/år
varav
Värme: 7 500 kr
El: 3 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på nuvarande ägares förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt Observera att lägenheten är registrerad som 3 rok i föreningens lägenhetsförteckning och omgjord till 4 rok. Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadsår 1991/92
Uppvärmning Vattenburen el (IVT-panna)
Energideklaration
Utfärdad den 20 december 2012
Energiklass: -
Primärenergital: 101 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Hakarp-Fagerslätt 1:234
Övriga byggnader I föreningen finns en gemensam kvartersgård med allrum/kök och plats för 30 personer samt ett övernattningsrum och bastu att hyra. På området finns även två redskapsförråd.

ENTRÉPLAN

HALL

Välkommen till Värnhemsvägen 38! Här hänger du av dig ytterkläderna direkt till höger innanför dörren. Längre in finns skjutdörrsgarderob med dubbla spegeldörrar för förvaring av skor och ytterkläder samt ett städskåp. På golvet ligger ljusgrå klinker som i förlängningen mot vardagsrummet övergår i ljusa laminatgolv. Detta kombineras med målade väggar i en ljust grågrön kulör. Från hallen nås samtliga rum på nedervåningen.

WC

Direkt till vänster i hallen finns en rymlig gästtoalett med wc, tvättställ, dusch och ett helt nytt spegelskåp med inbyggd belysning. Ett mindre fönster ger ytterligare ljusinsläpp. Här är även värmepannan från IVT placerad. Väggarna är klädda med vita kakelplattor med ljusrosa bård och på golvet en ljus våtrumsmatta.

KÖK

Till höger i hallen nås köket som har ljusinsläpp från söder och utsikt mot trädgård och altan. Matplats för 4-5 sittande personer. Köksmaskinerna utgörs av spis med häll, kyl- och frysskåp och diskmaskin, allt från Electrolux, samt fläkt från Franke. Vita luckor med kromade handtag, mörk laminatbänkskiva, vita kakelplattor över arbetsbänken, ljusgrå målad vägg och laminatgolv. Nuvarande ägare har låtit göra en öppning mellan kök och vardagsrum, vilket inte bara skapar en mer öppen och social atmosfär i bostaden utan också gör att man i princip kommer ut till altanen direkt från köket. Perfekt när måltiderna intas utomhus!

VARDAGSRUM

Längst in ligger stort och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här ryms med enkelhet både soffgrupp, större matsalsbord och ytterligare möbler. Väggarna är målade med en ljust grågrön kulör och på golvet ligger ljusa laminatgolv. Här finns utgången till altanen.

ALTAN & TRÄDGÅRD

Härlig takbeklädd altan, ca 12 kvm, med öppning ut till stort trädäck. Här njuter du med familj och vänner under sköna dagar och kvällar eller ensam med en god bok. I trädgården finns en mindre gräsyta och ett par odlingslådor för den som vill odla själv. Här vistas du insynsskyddat under sommarhalvåret då hela trädgården omgärdas av en grönskande häck. En större gemensam gräsyta ligger omedelbart nedanför trädgården vilket bidrar till det fria läget på denna bostad.

ISOLERAT FÖRRÅD

Med ingång utifrån finns i anslutning till bostaden ett isolerat förråd om ca 8 kvm. Här ryms cyklar, skidutrustning och diverse andra prylar och pinaler du kan tänkas behöva stuva undan men ändå ha nära till hands.

ÖVRE PLAN

HALL

Den nyligen vitmålade trappan leder från vardagsrummet upp till en mindre hall på övervåningen. Här ligger nylagt ljusgrått laminatgolv och väggarna är målade i en ljust grågrön kulör. Samtliga rum på övre plan nås från hallen.

SOVRUM 1

Nuvarande ägare har gjort om bostaden från en 3:a till en 4:a genom att dela ett av sovrummen till 2 mindre sovrum. Plats finns för säng med tillhörande möblemang, hyllor och skrivbord. Rummet kan annars med fördel användas som t.ex gästrum, kontor eller varför inte en lyxig walk-in closet. Detta sovrum har endast ett mindre fönster men en öppning kan lätt göras i väggen mot sovrum 2 för att få in ytterligare ljus i rummet. Ljust rosamålade väggar med fondtapet och nylagt ljusgrått laminatgolv.

SOVRUM 2

Detta sovrum rymmer säng med tillhörande möblemang, skrivbord och hylla eller byrå. Målade väggar i en ljus blågrön kulör och fondtapet samt nylagt ljusgrått laminatgolv.

SOVRUM 3

Det större av sovrummen rymmer dubbelsäng och även byrå eller annan möbel får plats här. Här finns också en större skjutdörrsgarderob. Väggarna är målade i tre matchande kulörer: vitt, ljusgrått och mörkare grått. Ljusa laminatgolv.

BADRUM/TVÄTTSTUGA

Stort familjevänligt badrum med badkar, wc, tvättställ, spegelskåp och handdukstork. Här ryms även bostadens tvättstuga bestående av tvättpelare, bänk med tvättho, linneskåp i fullhöjd och ytterligare skåp över arbetsbänken. Tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens är från 2018. Väggarna är klädda med vitt kakel med ljusgrå bård och på golvet en ljus våtrumsmatta.

4:a med uteplats och trädgård i fritt söderläge

I detta parhus i bostadsrättsformat förbereds en kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.
Här erbjuds ett parhus i två plan med insynsskyddad liten trädgård, takbeklädd altan och vidbyggt trädäck. Ett perfekt boende för er som vill bo med huskänsla men med den trygghet en bostadsrättsförening ger. Ett parhus i bostadsrättsformat innebär det bästa av två världar då ni själva bestämmer över allt invändigt och kan njuta av en egen trädgård samtidigt som föreningen står för det tidskrävande och kostsamma yttre underhållet.

Lägenheten som är 85 kvm är ursprungligen en 3-rumslägenhet som idag utnyttjas som 4 rok. I entréplan återfinns kök, badrum och vardagsrum med utgång till altanen. En trappa upp finns 3 sovrum och ett större badrum med tvättavdelning. I anslutning till bostaden finns ett isolerat förråd. Trädgården bjuder även på en mindre gräsmatta och odlingslådor för den som vill odla egna grönsaker och blommor.

Här bor du i ett lugnt och tryggt område. Läget är perfekt för den lilla familjen då det är promenadavstånd till både skola och förskola samt att föreningens lekplats ligger alldeles i närheten. Föreningen erbjuder möjlighet att hyra övernattningsrum när långväga gäster kommer på besök, även festlokal och bastu finns att hyra.

Missa inte denna möjlighet! Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Förening

Värnhemsvägen 38

Förening

HSB Brf Fagerslätt i Huskvarna

Allmänt om föreningen

Välskött bostadsrättsförening förvaltad av HSB. I föreningen finns totalt 21 bostadshus med 50 bostadsrätter upplåtna.
Trivsam och mycket barnvänlig innergårdsmiljö med upplysta gångvägar, sittplatser och fin grönska. Här finns även lekplats, basketplan och grönytor som lämpar sig utmärkt för lek. Föreningen anordnar gemensam vår- och höststädning.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till Comhem.
Avgiften för digtalt grundutbud på tv, grundabonnemang bas på telefoni och bredband 50/1 mbit ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har både garage och parkeringsplatser med elstolpe. Till garage och parkeringsplatser är det separat kö via föreningen.
Kostnad för garage: 200 kr/månad och parkeringsplats 79 kronor/månad.
Totalt finns 27 garageplatser och 30 parkeringsplatser.

Renoveringar - utförda och planerade

Besiktning av, samt åtgärder på, lekplats - 2018
OVK-besiktning - 2018
Ventilationsarbete - 2018
Byte av termostater - 2017, 2019
Målning av plåttak - 2017
Nya parkeringsplatser - 2016
Besiktning av lekplats - 2016
Besiktigat och servat samtliga IVT-pannor - 2015
Ny LED-belysning samtliga stolpar och nya garageportar - 2014
Anläggning av ny lekplats - 2013
Målningarbeten - 2013
Plåt- och markarbeten vid entréer och garageinfart - 2010
Fackmannamässig översyn ventilation - vintern 2002/2003
Utvändig ommålning sommaren - 2002

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Fagerslätt är ett bostadsområde beläget på höjderna ett par km öster om Huskvarna centrum. Området gränsar till flera grönområden och naturreservat som erbjuder vandringsleder och motionsspår. I området finns god skol- och barnomsorg samt ett rikt föreningsliv.

Närservice

Huskvarna centrum erbjuder ett stort utbud av matbutiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek och annan service.

Kommunikation

Området trafikeras av buss 33. I Huskvarna centrum sker byte till flera stamlinjer som på ett smidigt sätt tar dig vidare till bl.a. centrala Jönköping. Tidtabeller finns på Länstrafikens hemsida, jlt.se.

Övrigt

På fritiden erbjuder IKHP goda möjligheter att utöva mountainbike, friidrott, orientering, skidor och triathlon på Huskvarnaberget.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter