Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sikvägen 12

Huskvarna - Brunstorp HUSKVARNA

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sikvägen 12

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 59,00 kvm
Areakälla, se under allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 143-143-012
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 852 kr/mån I avgiften ingår värme & vatten
Andel i föreningen: 2,034%
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna i hushållet.
Pantsatt Ja
Allmänt Uppgift om bostadens area baseras på säljarens uppgifter och den ekonomiska planen. Av olika skäl kan arean vara felaktig och den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016/-17
Uppvärmning Vattenburen värme via egen värmepumpsanläggning
Ventilation FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: Träfönster med aluminium på utsidan
Fastighetsbet. Hagstensgärdet 1:5
Övriga byggnader Till lägenheten följer ett förråd beläget på markplan i grannhuset. Garageplats mot en avgift om 729:-, om så önskas (nr 16). Gemensam bastu på taket i mittenhuset och en gemensamhetslokal med kök, bord & stolar (övernattningsmöjlighet, två tältsängar finns) samt stor takterrass med gemensamt möblemang. Bokning sker via föreningens egna app.

Entré / Hall

Utanför lägenhetsdörren finns en låsbar förgård vilken använts idag av nuvarande ägare som förrådsyta. Avhängningsyta till vänster och dubbla garderober. Ljusgrått klinker på golvet.

Sovrum

Skjutbara garderobsdörrar längs hela väggen med spegel. Hela lägenheten har genomgående vita väggar och uppvärmd parkett på golvet.

Badrum

Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, handdukstork, toalett och ett handfat med spegelskåp. Ovan maskinerna finns en god arbetsyta med överhängande skåp. Grått kakel på väggarna och vitt klinker på golvet.

Kök

Modernt kök från HTH med vita köksluckor, fristående skafferi och tillvald granitskiva. Maskinparken består av en induktionshäll med separat frånluftsfläkt, inbyggd ugn, diskho, kombinerad kyl & frys, diskmaskin samt inbyggd mikro. Många skåpsluckor och skafferiet vid sidan av erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum

Rymligt i en gemensam planlösning med lägenhetens kök som erbjuder tillgång till bostadens balkong. De stora skjutbara balkongdörrarna skapar möjligheter att ta in ett större möblemang vid festiviteter och dylikt.

Balkong

Inglasad balkong i västerläge med härlig utsikt över Vättern. Ca 4,8m bred med plats för både en mindre loungeset eller mindre matgrupp.

Tjusigt läge med vidunderlig vy över Vättern!

Välkommen till Sikvägen 12 och Solsidan som föreningen kallas!

För dig som har missat chansen tidigare finns nu äntligen tillfället att förvärva drömbostaden. Två trappor upp erbjuds en härlig utsikt över Vättern samt underbar kvällssol! Det tilltalande läget på Brunstorp är som en lugn oas i Jönköpingsområdet. Vågornas brus är inte alls frånvarande, endast ett stenkast bort ligger nämligen Vätterns strand. Härifrån kommer Ni snabbt ut på stadens pulsåder E4:an som tar er direkt in till citykärnan.

Hela lägenheten andas modernitet med ljusa väggar och uppvärmt parkettgolv med härlig lyster. I anslutning till vardagsrummet har HTH byggt ett stilrent kök med en elegant granitskiva, ett tillval från den nuvarande ägaren. Både tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen ytterligare. De skjutbara fönsterpartierna samverkar med den inglasade balkongen för att ge solen en chans att riktigt briljera med ljusinsläppet. Att kunna njuta av när solnedgången går ner över horisonten och få uppleva sjöns vackra skådespel året om är få förunnat. Här bor du på "rätt" sida Vättern.

Föreningen, som går under namnet Solsidan av uppenbara skäl, erbjuder även flera bekvämligheter så som välutrustad lokal med pentry, bastu och tillgång till garageplats på källarplan. Med hjälp av föreningens bostadsapp hittar du snabbt viktigt information och där bokar du även gemensamma utrymmen smidigt, så som exempelvis bastun på takterrassen med magisk utsikt över Vättern. Bostaden ingår i en samfällighetsförening med fokus på uppförande, drift och skötsel.

Låt nu inte det här drömhemmet glida dig ur händerna utan utan hör av dig till ansvarig mäklare, så berättar vi mer. Vem vet, detta kanske kan bli just ditt drömhem!

Maybe it's time to MOHV?

Förening

Sikvägen 12

Förening

BRF Solsidan 1 Brunstorp

Allmänt om föreningen

Föreningen förvaltas av Jönköpingsbostäder/Advisorgruppen. Huset är ritat av arkitektbyrån Arrhov Frick Arkitektkontor och föreningen ingår i Solsidans samfällighetsförening. I samfälligheten finns gemensam bastu på taket i mittenhuset, gemensamhetslokal med kök, bord & stolar (övernattningsmöjlighet, två tältsängar finns) samt stor takterrass med gemensamt möblemang. Samfälligheten svarar för anläggningens uppförande, drift och skötsel. Allt kan smidigt bokas via föreningens egen app/community. I appen samlas all nyttig information där man, utöver att till exempel kunna boka gemensamhetsutrymmen, också kan få reda på all info kring materialen i bostaden med tillhörande skötselråd. På en digital tavla i entrén finns info om närmsta bussavgång, meddelanden från föreningen samt diverse allmän information för föreningens medlemmar. I entrén finns portkod, tagg-system samt även porttelefon så att du smidigt kan öppna åt dina gäster.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten med fiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar avtal med valfri leverantör.

Parkering

Föreningen tillhandahåller 35 gemensamma garageplatser i källaren med infart från gaveln. Avgiften ligger på 700kr/mån. Hissen går hela vägen ner till garaget. På framsidan finns även parkeringsmöjligheter via parkeringsfickor.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det första av lånen löptes ut förra november och har omförhandlats till ett nytt på fem års löptid.

Renoveringar - utförda och planerade

2-års besiktning pågår.
Inga större reparationer eller ombyggnationer planerade.

Övrigt

Cykelförråd finns. Miljörum mittemot entrén med sortering. Vid stranden nedanför finns nybyggd badbrygga.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Brunstorp ligger ca 3 km från Huskvarna centrum och hit kommer man smidigt via motorvägen med en avfart i närheten, stadsvägarna Strandvägen eller Gränanvägen, eller gång och cykelbanan längst med vattenbrynet. Beläget precis vid Vätterns kant med fantastisk utsikt.

Närservice

I närområdet finns tempererat utomhusbad, båthamn, förskola, skola 1-6 och gym. Trevliga vandringsleder och utflyktsmål såsom Kroatorpet och Brunstorps gård.

Kommunikation

Närliggande busshållplatser där buss 71, 101 , 121 stannar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter