Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sikvägen 10

Huskvarna - Brunstorp HUSKVARNA

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Sikvägen 10

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 90,00 kvm
Areakälla, se under allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 144-144-003
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 500 kr/mån I avgiften ingår värme & vatten.
Andel i föreningen: 4,509%
Driftskostnad 4 800 kr/år
varav
El: 3 600 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna i hushållet.
Pantsatt Ja
Allmänt Uppgift om bostadens area baseras på säljarens uppgifter och den ekonomiska planen. Av olika skäl kan arean vara felaktig och den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017/-18
Uppvärmning Vattenburen värme via egen värmepumpsanläggning
Ventilation FTX
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: Träfönster med aluminium på utsidan
Fastighetsbet. Hagstensgärdet 1:5
Övriga byggnader Till lägenheten följer ett förråd beläget på markplan. Garageplats mot en avgift om 729:-, om så önskas. Gemensam bastu på taket i mittenhuset och en gemensamhetslokal med kök, bord & stolar (övernattningsmöjlighet, två tältsängar finns) samt stor takterrass med gemensamt möblemang. Bokning sker via föreningens egna app.

Hall

Öppen och ljus hall med uppvärmt ljusgrått klinkergolv. Avhängningsyta och garderober direkt till vänster.

Badrum

Ljust och modernt badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, toalett, handfat med överhängande skåp och handdukstork. Elektrisk golvvärme för snabb och effektiv uppvärmning.

Kök

Bostadens kök delar en gemensam planlösning med vardagsrummet som innebär ett ca 36kvm stort rum med plats för både större matgrupp och soffgrupp. Utrustat med fristående kyl, frys, induktionshäll, fläkt, ugn, diskho, diskmaskin och mikro. Härifrån och från bostadens båda sovrum finns passage till den inglasade balkongen.

Vardagsrum

Yteffektivt rum sammanfogat med köket som skapar en härlig rymlighet med bra ljusinsläpp från balkongen. Hela lägenheten har ljusa väggar och på golvet ligger parkett med uppvärmning.

Sovrum

Brukas idag som arbetsrum. I nuläget finns tillhörande garderober utanför rummet men det finns likväl tillräckligt med yta för att montera garderober i rummet om så önskas.

Sovrum

Huvudsovrummet med garderober längs ena väggen och heltäckningsmatta på golvet. Goda ytor för större dubbelsäng och tillhörande sovrumsbord.

Balkong

Inglasad balkong på ca 15 meter med skjutbara dörrar och fin utsikt över Vättern tack vare det unika läget. Plats för både lounge-set och mindre bordsmöblemang.

Unikt läge med sjöutsikt på Brunstorp!

Strax utanför citykärnan förbereder vi nu försäljningen av denna rymliga bostad på Brunstorp. Trean utmärker sig genom den 15 meter långa inglasade balkongen med skjutbara fönsterpartier. Balkongen nås även från bostadens alla rum. Det unika läget erbjuder sjöutsikt och härlig kvällssol, något som måste upplevas på plats helt enkelt!

Lägenheten är en modern trerummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, något som underlättar för större sociala arrangemang eller en trevlig middagsbjudning. Med goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober så finns det gott om plats att hänga undan klädesplaggen smidigt. En trevlig detalj att lägga märke till är golvvärmen som gör ekparketten och badrumsgolvet extra skönt att gå på året om. Vid tvättning underlättas vardagen ytterligare med hjälp av lägenhetens tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Området har goda kommunikationsförbindelser med staden tack vare regionens pulsåder E4:an och närliggande hållplatser. En kort promenad från lägenheten breder Vätterns strand med nybyggd brygga ut sig. Missa inte heller att vandra Brunstorpsleden eller kanske ta en sväng till Brunstorps uppvärmda utomhusbad för en bekvämlig stund.

BRF Solsidan 2 ingår i en samfällighetsförening som förvaltar fastigheten och sköter om föreningens gemensamma ytor, exempelvis välutrustad konferenslokal och gästrum med pentry, bastun med utsikt över Vättern på takterrassen och garaget på källarplan. Dessa utrymmen bokas via föreningens bostadsapp. Där finns även viktigt information tillgänglig.

Låt nu inte det här drömhemmet glida dig ur händerna utan hör av dig till ansvarig mäklare, så berättar vi mer! Vem vet, detta kanske kan bli just ditt drömhem?

Maybe it's time to MOHV?

Förening

Sikvägen 10

Förening

Brf Solsidan 2

Allmänt om föreningen

Brf Solsidan 2 är en av tre föreningar som bildades 2018 i den unika bostadsprojektet Solsidan på Brunstorp. Solsidan består av en byggnad i tre delar vilken Brf Solsidan 2 ligger i den mittersta delen. Föreningen ingår i Solsidans samfällighetsförening som svarar för anläggningens uppförande, drift och skötsel. I samfälligheten finns gemensam bastu på taket i mittenhuset, gemensamhetslokal med kök, bord & stolar (övernattningsmöjlighet, två tältsängar finns) samt stor takterrass med gemensamt möblemang. Allt kan smidigt bokas via föreningens egen app/community. I appen samlas all nyttig information där man, utöver att till exempel kunna boka gemensamhetsutrymmen, också kan få reda på all info kring materialen i bostaden med tillhörande skötselråd. På en digital tavla i entrén finns info om närmsta bussavgång, meddelanden från föreningen samt diverse allmän information för föreningens medlemmar. I entrén finns portkod, tagg-system samt även porttelefon så att du smidigt kan öppna åt dina gäster.
Ekonomisk förvaltning sker genom Jönköpingsbostäder.

Tv och bredband

Anslutet till Wetternet där tv och fiber kan beställas efter önskemål hos någon av deras samarbetspartners.

Parkering

Garage i källaren med 24 platser och kostar 729kr/mån. Separat kö med möjlighet att ta över från tidigare ägare.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga framtida avgiftshöjningar (2020-12-07)

Renoveringar - utförda och planerade

Inga större reparationer eller ombyggnationer planerade.

Övrigt

Förråd till respektive lägenhet finns i entréplan. Miljörum mittemot entrén med sortering. Vid stranden nedanför finns nybyggd badbrygga. Cykelförråd finns.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Brunstorp ligger ca 3 km från Huskvarna centrum och hit kommer man smidigt via motorvägen med en avfart i närheten, stadsvägarna Strandvägen eller Gränanvägen, eller gång och cykelbanan längst med vattenbrynet. Beläget precis vid Vätterns kant med fantastisk utsikt.

Närservice

I närområdet finns tempererat utomhusbad, båthamn, förskola ,skola 1-6 och gym. Trevliga vandringsleder och utflyktsmål såsom Kroatorpet och Brunstorps gård.

Kommunikation

Närliggande busshållplatser där buss 71, 101 , 121 stannar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter