Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rosenborgsgatan 4B

Huskvarna - Centrum HUSKVARNA

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rosenborgsgatan 4B

Antal rum 3 rum
Boarea 101,50 kvm
Areakälla, se under allmänt
Balkong, ca 4 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 2
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar Etagelägenhet på vån 2-3
Ekonomi Avgift: 4 246 kr/mån (värme, vatten samt tillgång till tvättstuga & förråd)
Andel i föreningen: 23,7%
Andel av årsavgift: 23,7%
Driftskostnad 9 228 kr/år
varav
El: 4 800 kr
Försäkring: 1 200 kr
Övrigt: 3 228 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på en vuxen med ett barn i hushållet.
Pantsatt Ja
Allmänt Uppgift om bostadens area baseras på säljarens uppgifter och information från föreningen. Av olika skäl kan arean vara felaktig och den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1900
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas trä & takfönster 3-glas aluminium
Övriga byggnader Förrådsutrymme, cykelbod, grillplats & tvättstuga.

ENTRÉ/HALL

Välkomnande hall som delar gemensam planlösning med det rymliga vardagsrummet. Avhängningsyta direkt till vänster och tillgång till en inre klädkammare bakom väggen samt balkongen på ca 4 kvm. Väggarna är vita och på golvet ligger trestavsparkett i ek.

VARDAGSRUM

De fem avlånga och smakfulla fönstren i norr ger denna givmilda yta en härlig lyster och samtidigt undviker att skapa ett alltför varmt klimat under sommaren. Här erbjuds ett större utrymme för sociala sammanhang med plats för både större soffgrupp och matgrupp. Något som utmärker sig extra mycket är den vackra kakelugnen. Från vardagsrummet nås bostadens båda toaletter, smidigt och oerhört praktiskt! Här finns även ett städskåp och ett mindre förråd. Väggarna är vita med högre golvlister och på golvet ligger trestavsparkett i ek.

BADRUM

Det större badrummet är utrustat med handfat och spegelskåp, dusch, elburen handdukstork, toalett samt en mekanisk ventilationsfläkt. På golvet ligger en våtrumsmatta och väggarna är klädda i vitt kakel.

KÖK

Rymligt kök utrustad med en praktiskt köksbänk och flertalet förvaringsutrymmen. Ljusinsläpp från två fönster i nordostlig riktning. Maskinparken består av induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin, en stor diskho samt kyl och frys. Arbetsbänk i mörkare laminat med vitt stänkskydd i kakel och spotlights ovan som ljuskälla. Väggarna är vita med målad fondvägg och på golvet ligger ett trämönstrat svart laminatgolv.

SOVRUM

Bostadens första sovrum som nås via vardagsrummet. Här finns både klädkammare och mindre förråd. Ljusinsläpp från fönster i syd. Väggarna är beklädda med vitmönstrad tapet och en gråtonad bröstpanel i trä nedtill. På golvet ligger mörkare trämönstrat laminatgolv.

BADRUM

Det mindre badrummet är utrustat med handfat och spegelskåp samt toalett och mekanisk ventilationsfläkt. På golvet ligger en ljus våtrumsmatta och väggarna är gråa.

ETAGEVÅNING

Förbi vardagsrummet och runt hörnet vid det mindre badrummet finner du trappan som tar dig upp till etagevåningen. De två takfönstren och fönstret vid sovalkoven skapar ett härligt ljusinsläpp från både sydost och sydväst samt nordväst. Utrymmet nyttjas idag både som kontorsplats och huvudsovrum med tillhörande förvaringsmöjligheter i form av garderob och inbyggd avhängningsyta. Vägarna är vita och på golvet ligger ett mörkare trämönstrat laminatgolv. Möjligheten finns att utöka etagevåningens storlek om så önskas.

Praktisk etagelägenhet i ståtligt sekelskifteshus!

Lugnt belägen i utkanten av centrala Huskvarna med gångavstånd till det allra mesta förbereds nu försäljningen av denna trivsamma & praktiska etagevåning på Rosenborgsgatan 4B!

En trappa upp välkomnas ni till 101,5 kvadratmeter uppdelat på tre rum och kök med två(!) toaletter. I det öppna vardagsrummet befinner sig en tjusig och kakelugn som stoltserar vackert vid ett första bemötande, redo att spraka till för extra uppvärmning om så önskas. På första våningen i denna trea anträffas även balkongen, köket, de två badrummen, förråd och städskåp samt ett av bostadens sovrum. Etagevåningen består av ett allrum samt en sovalkov som erbjuder utsikt över Huskvarna. För den som behöver mer yta än vad bostaden i nuläget erbjuder finns möjligheten att bygga ut vinden ytterligare.

I avgiften på 4 246 kr ingår värme & vatten. Kostnader för el, tv, telefoni & bredband samt hemförsäkring tillkommer utöver månadskostnaden. Föreningen satsar på löpande underhåll och har senast målat fasad och tak, installerat en ny bergvärmepump samt dragit in fiber till fastigheten. Föreningens gemensamhetsytor består av ett förrådsutrymme och cykelbod men även grillplats på tomten. I källaren finns tvättstuga som kan brukas av föreningens medlemmar. Bostadsrättshavarens förpliktelser gentemot föreningen är trappstädning och trädgårdsskötsel.

I närområdet finns butiker, parkeringsplatser, restauranger, skolor, gym och sporthall samt bra bussförbindelser som lätt tar dig vidare in till Jönköping City vid behov. Närmsta park är Mjölkafållan med tillhörande lekplats och ett kort promenadavstånd bort nås även Utsikten Huskvarna.

Låt nu inte det här drömhemmet glida dig ur händerna utan hör av dig till ansvarig mäklare, så berättar vi mer! Vem vet, detta kanske kan bli just ditt drömhem?

Maybe it's time to MOHV?

Förening

Rosenborgsgatan 4B

Förening

BRF Rosen 2 i Huskvarna

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Rosen 2 bildades år 2005 och består av 5 bostadsrätter. Huvudbyggnaden inrymmer 4 lägenheter och på tomten finns även ett mindre hus där 1 lägenhet inryms. Föreningen har en välfungerande styrelse med stabil ekonomi som sköts av extern revisor. Byggnaden uppfördes 1900 och har under de senaste åren fräschats upp ytterligare. På tomten finns ett förrådsutrymme där varje lägenhet har ett förråd samt en cykelbod och grillplats. Dessutom finns en jordkällare på gården där bland annat ved förvaras. Tvättstuga finns i källaren. Bostadsrättshavarens förpliktelser gentemot föreningen är trappstädning och trädgårdsskötsel. Den totala bostadsarean är på

Tv och bredband

Tillhörande lägenheten finns fiber inkopplat. TV, bredband & telefoni tecknas av separat operatör.

Parkering

Parkeringsplatser finns i närområdet.
Bostadsrättshavaren kan teckna en kommunal boendeparkering med en avgift på 510 kr/kvartal som gäller inom särskilt område.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar (2021-02-18).

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA:
* 2020
- Renovering balkong åt väster
- Målning av fönster
- Ny mur nedre gård
- Anlagt ny gräsmatta övre gård
- Nytt grus övre gård
* 2018 - Fiber
* 2016 - Ny Bergvärmepump
* 2015
- Målning av taket
- Målning av fasaden
* 2014 - Renovering av rökkanaler

PLANERADE:
* Målning av gårdshus, tvättstuga och cykelförråd.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I centrala Huskvarna hittar du alla tänkbara bekvämligheter. Fin miljö med närhet till vackra promenadstråk både vid Vättern och i närliggande skog.

Närservice

Livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, vårdcentral, apotek, träningsanläggning, bibliotek med mera.

Kommunikation

Från Esplanaden går bland annat linje 1 som tar dig till centrala Jönköping.

Parkering

Boendeparkering på omkringliggande gator tecknas via Jönköpings kommun. För att teckna boendeparkering krävs att du är folkbokförd i området samt är ägare till ett fordon.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter