Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Linnégatan 17C

Huskvarna - Centrum Huskvarna

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Linnégatan 17C

Antal rum 3,5 rum + Kök
Boarea 71,00 kvm
Föreningens info, se allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 4 650 kr/mån I månadsavgiften ingår parkering, uppvärmning, vattenförbrukning, bostadsrättstillägg till hemförsäkring samt anslutningsavgiften till WetterNet.
Andel i föreningen: 7,35%
Driftskostnad 7 000 kr/år
varav
El: 5 400 kr
Försäkring: 1 600 kr
Kommentar Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares förbrukning (en vuxen i hushållet).
Stor balkong i sydostläge.
Pantsatt Nej
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Radonmätning utförd 2019: medelvärde 60 Bq/m3 (långt under gränsnivån 200Bq/m3).

Observera att lägenheten är registrerad som 2 rum + kök + atelje i föreningens register.

Byggnad

Byggnadsår 1911
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 5 september 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 94 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns en samlingslokal, ett torkrum samt ett cykelrum.

HALL

Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder direkt till höger innanför dörren. Ekparkett på golv och ljusa väggar.

KLÄDKAMMARE

Rakt fram från entrén sett finner ni den rymliga klädkammaren som tack vare praktiska hyllsystem tar hand om förvaringen på ett effektivt sätt. Här finns även städskåp. Ekaprkett på golv och ljusa väggar.

BADRUM

Stort badrum med ljusa klinkers på golv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschväggar i klarglas, handfatskommod, överskåp med spegeldörrar, WC samt reglerbar golvvärme. Här finns dessutom en separat tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt hyllor för praktisk förvaring.

SOVRUM

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt platsbyggd garderobsvägg för smidig klädförvaring. På golvet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade i ljus kulör.

KÖK

Trevligt kök med ljusa trämönstrade luckor och vitt kakel ovan mörkgrå arbetsbänk. Köket är utrustat med spis med glashäll, köksfläkt, kombiskåp (kyl & frys), inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin. Fönster mot den välskött innergården och matplats för upp till fyra sittande.

VARDAGSRUM

Ljust och härligt vardagsrum med fönster i två vädersträck och utgång till balkong i sydostläge. Vardagsrummet erbjuder plats för både stor matsalsbord och soffgrupp vilket gör detta till ett utmärkt rum för sociala sammankomster och trevliga middagar.

BALKONG

Från vardagsrummet nås balkongen i sydostläge. Insynsskyddat och lugnt trots det centrala läget. Här har ni sol från tidig morgon och långt in på dagen.

SÄLLSKAPSRUM

Den vackra spiraltrappan leder er från vardagsrummet ner till ytterligare ett våningsplan. Här finner ni det stora sällskapsrummet (30 kvm) som lämpar sig utmärkt för härlig soffgrupp framför TV:n. Hela nedre plan har golv beklätt med ljusa klinkers och vita väggar. Svalt och behagligt sommartid.

FÖRRÅD/RUM

På nedre plan finn förutom det stora sällskapsrummet ytterligare ett rum (15 kvm) som idag nyttjas som förråd. Rummet kan med fördel nyttjas efter era önskemål och behov. Härifrån finns dessutom en extra utgång/entré.

Etagelägenhet på central adress

71+45 kvm. På central Huskvarna-adress finner ni denna unika etagelägenhet med tillhörande parkeringsplats. Här bor ni med närhet till precis allt som centrala Huskvarna har att erbjuda, i vacker fastighet från 1911. Föreningens fastigheter, och så även den aktuella lägenheten, totalrenoverades så sent som 2011 så här är allt både in- och utvändigt fortfarande i nära nyskick.

Lägenheten nås från föreningens välskötta innergård, smidigt belägen på första våningen. Invändigt erbjuder bostaden genomgående ljusa materialval, stora sociala ytor och gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan finner ni kök och vardagsrum (möjlighet finns att ta ner väggen där emellan för att skapa en öppen planlösning), sovrum med platsbyggd garderobsvägg, helkaklat badrum med separat tvättavdelning samt rymlig klädkammare i anslutning till entrén. Från vardagsrummet nås den stora härliga balkongen där ni med fördel avnjuter morgonkaffet i lugn och ro.

Det som gör denna bostad unik är den vackra spiraltrappan i vardagsrummet som leder er ner till ytterligare ett våningsplan och de extra 45 kvadratmeterna biyta. Svalt och behagligt sommartid och perfekt för er som önskar extra yta. Hela utrymmet är ljust inrett med klinkers på golv och vita väggar. Här finns ett större sällskapsrum och ett rum som idag nyttjas som förråd men som självklart kan fungera utmärkt som exempelvis hemmakontor, gästrum eller utrymme för hobbyverksamhet. Extra utgång finns även här så kanske kan rummet passa utmärkt för den hemmaboende tonåringen som önskar lite eget space?

Sammanfattningsvis är detta en bostad utöver det vanliga, i riktigt fint skick och med närhet till precis allt. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Förening

Linnégatan 17C

Förening

Brf Svea 9

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 12 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Linnégatan 17A-C. Byggnaderna på föreningens fastighet som ursprungligen bebyggdes 1911 totalrenoverades i samband med ombildningen 2011. Den ekonomiska förvaltningen ombesörjs av AB Jönköpingsbostäder och den tekniska förvaltningen av HSB.

Tv och bredband

Föreningens fastighet är ansluten till fibernät (Wetternet).

Parkering

En parkeringsplats/lägenhet ingår i månadsavgiften.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastigheterna totalrenoverades i samband med ombildningen 2011.
Under 2021 har fyra laddstolpar till elbilar installerats.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bebyggelsen i centrala Huskvarna består av såväl flerfamiljshus som friliggande villor och radhuslängor. Trevliga kvarter med flera parker samt närhet till vackra promenadstråk både vid Vättern och närliggande skogs/naturområden.

Närservice

I centrala Huskvarna finner du flera livsmedelsbutiker, klädbutiker och övrig shopping, restauranger, caféer, vårdcentral, apotek, träningsanläggning, bibliotek, systembolag med mera.

Kommunikation

Från närliggande Esplanaden avgår flera busslinjer med täta avgångar, bland annat stamlinje 1 som tar dig till centrala Jönköping och vidare. Från Huskvarna station avgår tåg mot Jönköping och Nässjö. Smidigt att ta sig ut på E4:an i både norr- och södergående riktning.

Parkering

Möjlighet finns att teckna boendeparkering via Jönköpings kommun.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter