Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lillåvägen 22A

Huskvarna - Söder HUSKVARNA

995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lillåvägen 22A

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 36,10 kvm
Areakälla, se under allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 14
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 995 000 kr
Avgift: 2 045 kr/mån (värme, vatten & kabel-tv från Com Hem).
Andel i föreningen: 4,54%
Driftskostnad 3 760 kr/år
varav
El: 2 600 kr
Försäkring: 1 160 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på en vuxen i hushållet.
Pantsatt Nej
Allmänt Uppgift om bostadens area baseras på säljarens och föreningens uppgifter. Av olika skäl kan arean vara felaktig och den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Fastighetsbet. Skytteln 11
Övriga byggnader Till lägenheten följer ett vind- och källarförråd. Tvättstuga, torkrum och cykelförråd finns i källaren. Garageplats mot en avgift om 250:-/mån samt parkeringsplats mot en avgift om 100:-/mån, om så önskas.

Hall

Öppen med skjutbara och spegelklädda garderober till höger samt avhängningsyta direkt till vänster. På golvet ligger mörk klinker som sträcker sig ut till köket.

Badrum

Utrustat med wc, dusch, badrumsskåp samt handfat. Ljust kakel på väggarna och beige klinker på golvet.

Kök

Renoverat -13/14. Vita skåpsluckor och bänkskiva i laminat samt ett mörkt och matchande stänkskydd. Maskinparken består av spis, ugn, fläkt, diskho med två hoar och rostfri kombinerad kyl- och frys. Plats för mindre matgrupp.

Vardagsrum

Rymligt med vita väggar och fint fiskbensparkett på golvet. Plats för mindre soffgrupp och en större säng i sovalkoven. Från vardagsrummet nås bostadens balkong.

Balkong

Delvis inglasad balkong i sydväst-läge med trägolv och lamellgardiner.

Yteffektiv enrummare med inglasad balkong i lugnt kvarter!

I södra Huskvarna förbereds nu försäljningen av denna yteffektiva bostad på översta våningen i lugnt kvarter! Få ettor erbjuder liknande planlösning!

Här är köket ett rymligt eget rum och inget litet krypin. Sovalkoven i det öppna vardagsrummet lämnar tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng. På översta våningen, utom räckhåll för nyfikna grannar med en totalyta på 36 kvm tre trappor upp, erbjuds denna bostad med bra insynsskydd så att du på riktigt kan slappna av hemma. Den inglasade balkongen i sydväst-läge ger ytterligare kvadratmeter året om. Ljusinsläppet i bostaden lämnar ingen besviken tack vare det stora fönstret i köket och ett större fönsterparti i vardagsrummet som skapar lyster i den fina fiskbensparketten. Hallen har moderniserats med spegelklädda garderobsdörrar och klinker på golvet som även sträcker sig ut i köket.

Utanför bostaden finns en större gräsplätt att nyttja för både stora och små. I närområdet finns förskolor, grundskolor, parker och livsmedelsbutik samt några småbutiker. Närmsta bussförbindelse tar dig både till Huskvarna centrum och Huskvarna station. Med ett snabbt byte nås även Jönköping.

BRF Skytteln Nr 8 har 18 lägenheter och tillhandahåller garageplats och parkeringsplats för uthyrning. I månadsavgiften på 2 045kr ingår värme, vatten och kabel-tv via Com Hem. Kostnader för el, bredband och hemförsäkring tillkommer utöver månadskostnaden. Stambyte utfördes 2009 och föreningen har inga planerade avgiftshöjningar (2020-12-16).

Låt nu inte det här drömhemmet glida dig ur händerna utan hör av dig till ansvarig mäklare, så berättar vi mer! Vem vet, detta kanske kan bli just ditt drömhem?

Maybe it's time to MOHV?

Förening

Lillåvägen 22A

Förening

BRF Skytteln Nr 8

Allmänt om föreningen

BRF Skytteln Nr 8 är en förening som har 18 lägenheter och en gemensam lokal i syfte att hålla årsmöte m.m. Föreningen förvaltar sin egen ekonomi och planering för underhåll. Under året inträffar två gemensamma städdagar, en på våren och en under hösten. Städning och gräsklippning samt snöskottning är fördelat mellan alla boende genom ett schema. I källaren finns lägenhetsförråd, tvättstuga, torkrum samt cykelförråd tillgängligt för föreningens medlemmar att nyttja kostnadsfritt.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem. Kabel-tv ingår i månadsavgiften och bredband tecknas separat.

Parkering

Till bostadsrätten följer med rätt till garageplats & parkeringsplats som uthyres via kösystem med en avgift på 250kr/mån, respektive 100kr/mån. Intresseanmälan sker via föreningen.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar (2020-12-16).

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA:
Från och med 2015 och framåt så har fastigheten fått nytt tak, nya dörrar, inglasade balkonger och nymålade trappuppgångar. 2009 utfördes stambyte.

PLANERADE:
I nuläget finns inga planerade renoveringar (2020-12-16).

Övrigt

Under året har Elitservice gjort reparation av torktumlare samt tvättmaskin och HSB har utfört elarbete
på vinden.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Området är beläget i Huskvarnas södra del och delas av Huskvarnaån. I området blandas villor med flerfamiljshus. Härliga promenadstråk i naturområden.

Närservice

Kiosk, pizzeria samt konditori finns i området.

Kommunikation

Möjlighet att ta buss från flertalet stationer samt tåg från Huskvarna station.

Parkering

Fri parkering på omkringliggande gator.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter