Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ingebäckslyckan 62

Hisings Kärra

1 550 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ingebäckslyckan 62

Antal rum 1 rum
Boarea 45,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 62
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan med egen entré
Ekonomi Pris: 1 550 000 kr utgångspris
Avgift: 3 601 kr/mån inkl. värme, vatten, digital tv, bredband och bredbandstelefoni från Telia
Andel i föreningen: 0,5007%
Andel av årsavgift: 0,50066%
Driftskostnad 4 000 kr/år
varav
El: 2 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 1993
Energideklaration
Utfärdad den 28 november 2019
Energiklass: E
Primärenergital: 129 kWh/m² och år

Hall

Ljust målade väggar. Nylagt laminatgolv som löper vidare in till kök och vardagsrum. Klädkammare för förvaring.

Kök

Nyrenoverat kök som inretts med grå skåpsluckor i kombination med vit bänkskiva och vitt kakel. Utrustningen består av ugn, fläkt, häll samt Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Utrymme finns för matplats.

Vardagsrum

Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och säng. Ljust målade väggar. Anslutning till uteplatsen.

Uteplats

Uteplatsen består av en stor altan med gott om plats för möblemang och grill.

Badrum

Nyligen uppfräschat badrum med dusch, wc och handfat. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

Nya ytskikt och nytt kök!

Etta på 45 kvm som precis renoverats med helt nytt kök, nya golv och nymålade väggar. Härlig uteplats med stor altan som rymmer större lounge och grill för trevliga stunder. Nära till goda kommunikationer där Rosa Express tar dig till centrala Göteborg på ca 15 minuter. Vid Kärra centrum finns matbutik, gym samt restauranger.

Förening

Ingebäckslyckan 62

Förening

Brf Ingebäckslyckan 1

Allmänt om föreningen

Brf Ingebäckslyckan 1 äger fastigheten Kärra 11:185, 11:189, 11:21 och 1:140. På fastigheterna finns det åtta byggnader i 2 1/2-plan med 134 lägenheter uppförda. Byggår: 1993. Föreningen ombildades från hyresrätter 2005 och har senare slagits ihop med tidigare grannföreningen Brf Ingebäckslyckan 2.

Tv och bredband

Digital tv, bredband och bredbandstelefoni från Telia ingår i avgiften (basutbud).

Parkering

Föreningen har 135 parkeringsplatser för bil, fördelade på 37 garage, 30 carport, 68 p-platser samt 20 MC/moped platser. Garageplats 474kr/mån. Carport 322kr/mån. P-plats 211kr/mån. Det är kö till samtliga parkeringar. Styrelsen rekommenderar att man ställer sig i kö så fort medlemskap är godkänt. Parkeringar administreras av SBC, där ställer sig medlemmar i kö, ansöker om byte av plats med mera.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning är planerad i nuläget. För detaljerad information om föreningen, se årsredovisningen.

Renoveringar - utförda och planerade

Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2013: Byte av armaturer på gårdarna samt asfaltering av ytor för att få plats med fler p-platser. Grillplats har ordnats på gård nr 4 och rutschkana och gunga har installerats på den stora lekplatsen. 2014: Ny plåt på entrétak nr 115 samt byte av soprums dörrar. En expedition har under året byggts om till en lägenhet. 2014–15: Fasadtvätt gjord. Ytterligare tvätt kommer genomföras. 2015: Byte av balkonggolv. 2016: Byte dörrar på MC/Moped garagen. 2017: Nya brevlådor 2018: Fasadtvätt 2019: Ventilationsutbyte, energideklaration 2020: Utbyte av termostat och radiator För mer information kring gjorda renoveringar se årsredovisning. Under 2020 har ytterdörrarna bytts ut.

Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen arbetar utifrån en långsiktig underhållsplan, vilken uppdateras löpande. Föreningen kommer ha några större underhållsprojekt under de kommande åren, främst med fasaden.

Övrigt

Medlemmarna har tillgång till en samlingslokal, solarium, cykelförråd, tvättstuga, mattvätt samt en bastu. Samlingslokal, solarium och bastu tillkommer avgifter för att använda. Gårdarna: Föreningens gårdar är barnvänliga med lekplatser anpassade för alla åldrar. En av gårdarna har anpassats för vuxen gemenskap med fin grillplats med grönskande omgivning.

Besök gärna föreningens hemsida http://brfingebackslyckan.se/
Styrelsen uppmanar nya medlemmar att skapa inlogg på hemsidan för att få nyhetsuppdateringar. Informationen baseras på avstämning med föreningen.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Endast 10 minuter från Göteborgs centrum ligger Hisings Kärra som är en grön och expanderande stadsdel med en blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här kombineras lantliv och storstadsliv med närhet till Göteborg men ändå lugnt och skönt. Kring Kärra centrum finns tätare bebyggelse i form av flerbostadshus och villaområden. Strax utanför öppnar sig landskapet med bl.a. skogspartier, bondgårdar samt fristående villor. I Kärra centrum, som är den naturliga samlingspunkten för boende i området, arrangeras midsommarfirande, julmarknad, knallemarknad och förenings- och kulturdagen Kärradagen, där föreningar, hantverkare och artister medverkar. Dessutom finns bibliotek, sim- och sporthall, fritidsklubbar, fritidsgård och vårdcentral. Till Göteborgs stadskärna tar du dig enkelt med buss eller bil. Här finns flera förskolor och grundskolor. Kärra HF (handboll) och Kärra KIF (fotboll) är två av flera aktiva idrottsklubbar som finns i området. Det finns även flera föreningar med aktiviteter för alla åldrar inom musik, kultur och friluftsliv. Kärras sim- och sporthall, Clarebergs Ridklubb och Klarebergsvallen är några exempel på idrottsanläggningar i området. Det naturnära läget är en stor tillgång för de boende i området där skog, mark och älv ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vid Clarebergs gård ligger Jämmerberget där man har fin utsikt över landskapet. I de lummiga skogarna vid Ellesbo och Svankällan finns vackra naturstigar och motionsslingor. Vill man hellre bada är det inte långt till havet och badsjöar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter