Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Viskgatan 4B

Eneborg HELSINGBORG

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Viskgatan 4B

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 54,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 0 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Driftskostnad 4 000 kr/år
varav
El: 2 800 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning. Uppgifterna är lämnade av säljaren
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1945 renoveringsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till en ljus och mysig lägenhet med balkong i sydvästläge på omtyckta Eneborg! Här bor du bor nära till centrum och dess utbud. Populär och stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift. Ett perfekt boende för den kräsne där gym och säkerhetsdörrar är några av de extra faciliteter som tillkommer detta boende. Denna bostad vetter mot Viskängen, därmed utan insyn längs ena sidan. Varmt välkomna!

Ta trapporna upp och öppna entrédörren till denna trevliga lägenhet. Här välkomnas ni av en varm och ombonad atmosfär. Goda avhängningsmöjligheter och tack vare klädkammaren finns det gott om förvaring. Ljust laminat pryder golvet och ljusa väggar.

Till höger om hallen når ni köket med tilltalande materialval. Här finns goda arbetsytor för den matintresserade och matplats för upp till fyra personer. Tack vare de stora fönsterpartierna flödar ljuset in över matgruppen. Skåpsluckorna i trä förenas fint mot beige kakel ovanför arbetsytorna. På golvet vilar laminat och väggarna är ljusa. Utrustningen består av spis, fläkt, samt kombinerad kyl/frys.

Längst in till höger från hallen ligger sovrummet. Här finns gott om plats för en stor säng med tillhörande nattduksbord samt skjutgarderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. På golvet finner ni parkett och ljusa väggar.

På andra sidan hallen når ni vardagsrummet med fint ljusinsläpp. Här ryms såväl soffgrupp som matplats för den som önskar. Golvet bär vacker laminat och väggarna är vita med en fin fondvägg längs ena sidan. Härifrån når ni balkongen i perfekt sydvästläge där ni kan avnjuta solens strålar från lunch fram till kväll.

I anslutning till hallen ligger det renoverade badrummet. De vitkaklade väggarna smälter diskret samman med ljust klinker på golvet. Badrum utrustat med dusch, wc, handfat, kommod, spegel , golvvärme samt handdukstork samt ett praktiskt skåp.
En ljus och mysig lägenhet med balkong i sydvästläge på omtyckta Eneborg! Här bor du bor nära till centrum och dess utbud. Populär och stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift.

Förening

Viskgatan 4B

Förening

Brf Viskan

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Daggmasken 1, i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler.
Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress: Viskgatan 4 A-B, 6 A-B,
Handelsmansgatan 6 A-B, 8 A-B, 10 A-B samt Tranemansgatan 25 A-B, 27 A-B, 29 A-B.

Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Föreningens syn på ekonomin är god.

Första inflyttning skedde under åren 1946-1948.
Det finns ett gym i föreningen som köptes in och installerades 2012. Ett komplett gym med tillträde endast för föreningens medlemmar. Träningsavgift 50 kr/mån.

Husets skick:
Föreningen har under åren löpande renoverats:

1986/87 Föreningen tilläggsisolerade och teglade om fasaderna samt bytte alla lägenhets- och trapphusfönster.
1995/96 Komplett stambyte och totalrenovering av samtliga badrum.
2002/03 Totalrenovering av samtliga tvättstugor och källargångar. Nya elstammar samt säkringsskåp, 3-fas in i varje lägenhet. Säkerhetsdörr till varje lägenhet. Nytt lås- och passagesystem samt tvättbokningssystem. Eget nätverk installerat, samtliga lägenheter anslutna till stadsnätet. Kabel-tv via Syd antenn AB.
2005 Alla trapphus målades.
2005/09 Alla tak har lagts om och alla balkonger har renoverats.
2008/12 renoverat samtliga balkonger.
2012 bytt ut samtliga radiatorventiler och termostater

Ekonomi: Styrelsen har beslutat att inte göra någon avgiftshöjning nästa räkenskapsår. Föreningen har fortsatt god likviditet och ser ut att klara det kommande underhållet med egna medel.
2015 blev föreningen helt skuldfri.

Kabel-tv och bredband:
Kabel-TV levereras från syd antenn AB vilka erbjuder både analog- och digital TV. Internet/bredband är anslutna till stadsnätet.

Tvättstuga:
Tvättstugan är totalrenoverad 2002/2003 och finns i källaren. Där finns totalt 3 st tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel och torkrum.

Parkering:
7-dygns fri parkering på närliggande gator.

Övrigt:
Cykelrum och barnvagnsrum finns i källaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen har god ekonomi, avgifterna sänktes nyligen med 9%.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter