Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

S:t Peders Gata 15

Olympia Helsingborg

3 495 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

S:t Peders Gata 15

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 109,50 kvm
säljarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 39
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr Utgångspris
Avgift: 3 975 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 2,87261%
Andel av årsavgift: 3,01%
Driftskostnad 2 450 kr/år
varav
El: 450 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma och variera beroende på egen förbrukning. Uppgifterna kommer från säljaren.
Tillträde Juli 2019
Pantsatt Nej
Allmänt Säljaren disponerar ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1956
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Energideklaration
Utfärdad den 20 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 151 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2- & 3-glas
Fastighetsbet. Sköldenborg 8
På anrika Olympia finns nu möjligheten att förvärva denna rymliga fyrarumslägenhet i etage med härlig balkong i soligt söderläge. Här bor ni i välskött förening på fjärdevåningen med hiss från markplan. Lägenheten erbjuder fin utsikt och ett härligt ljus som dominerar i hela bostaden. En unik lägenhet med radhuskänsla, mycket låg avgift och nära till allt!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Ni stiger in i en välkomnande rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter till höger i form av hatthylla och stor garderobsvägg. Väggarna är tapetserade i en randig tapet och på golvet ligger en mörk klinker som övergår i ett genomgående supertåligt Pergo laminatgolv i hall och kök.

GÄST WC
I anslutning till hallen finner ni bostadens gästtoalett som renoverades 2014. Här finns toalett, handfat med kommod samt spegel ovan. På golvet ligger en mörk klinker och väggarna är vitmålade som bryts av med en svart fondvägg.

TVÄTTSTUGA
Vägg i vägg finner ni bostadens mindre tvättstuga. Ett praktiskt utrymme med arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare (Cylinda 2014). Här finns även gott om förvaring i överskåp.

KÖK
Vidare in i lägenheten ligger ett rymligt renoverat kök från Sentens Electrolux home. Ljusa skåpsluckor med goda möjligheter till förvaring och bänkskiva i mörkt laminat från Sentens Electrolux home. Ovan bänkskivan finns ett stänkskydd i form av svartglimrigt kakel. Induktionshäll, fläkt, ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys ingår som inventarier samtliga från Cylinda (2013). Ett ljust och rymligt kök med matbord för 4 personer vid bostadens stora fönsterparti. Här är det lätt att umgås och trivas. Väggarna är målade i en lila nyans.

VARDAGSRUM
I anslutning till hall och kök finns lägenhetens stora vardagsrum med gott om ljusinsläpp och plats för stor soffgrupp. En plats för samvaro. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en vacker parkett. Här finns även utgång till bostadens härliga balkong.

ALLRUM
I direkt anslutning till vardagsrummet finns ett rum som idag används som matsal. Här finns gott om plats för ca 8 personer. Detta rummet kan med fördel användas som såväl allrum, bibliotek eller som sovrum. På golvet fortsätter den vackra parketten och väggarna är vitmålad som bryts av med en lilablommig fondvägg.


OVANVÅNING
Från vardagsrummet når ni bostadens andra plan.

HALL
Här finns en rymlig hall med ingång till stort vindsförråd. Härifrån når ni även bostadens samtliga sovrum samt badrum. På golvet ligger en lila heltäckningsmatta, väggarna är tapetserade i en randig tapet.

BADRUM
Här finner ni bostadens fräscha helkaklade badrum, renoverat 2015 med mörk klinker och vitt kakel. Ett badrum med toalett, dusch/badkar, handfat med mörk kommod och spegel ovan.

MASTER BEDROOM
Direkt till vänster när ni kommer upp från trappan finns bostadens master bedroom. Ett sovrum med mysig takkupa och fantastisk utsikt över Olympias takåsar. Här finns även förvaring i form av garderob.

SOVRUM
Lägenhetens andra sovrum används i dag som barnrum. Här finns gott om plats för såväl säng som skrivhörna. Även här finns en härlig takkupa med magisk utsikt.
På anrika Olympia finns nu möjligheten att förvärva denna rymliga fyrarumslägenhet i etage med härlig balkong i soligt söderläge. Här bor ni i välskött förening på fjärdevåningen med hiss från markplan. Lägenheten erbjuder fin utsikt och ett härligt ljus som dominerar i hela bostaden. En unik lägenhet med radhuskänsla, mycket låg avgift och nära till allt! Skuldfri förening. Måste ses!

Förening

S:t Peders Gata 15

Förening

Brf Olympia i Helsingborg

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Olympia i Helsingborg. Föreningen äger fastigheten Sköldenborg 8 i Helsingborg. På fastigheten finns 1 byggnad med 40 uppförda lägenheter samt 3 bostadsrättslokaler. Fastighetens adress är S:t Peders gata 13-15. Föreningen förvaltas ekonomiskt av BoNea Förvaltning AB och tekniskt av Anderssons Fastighetsförvaltning AB. Föreningen tar ut överlåtelse och pantsättningsavgift enligt stadgarna.

FASTIGHETENS SKICK
2016 Balkar på samtliga loftgångar åtgärdades och målades.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har planer på att genomföra fönsterbyte under våren 2019. Vidare planeras allmänt underhåll av fastigheten.

GEMENSAMMA ANLÄGGNINGAR
Föreningen har gemensamma utrymmen i form av tvättstuga och cykelförråd som finns att tillgå i källaren.

EKONOMI
Avgiften har höjts med 10 % 2018/2019 pga framtida renoveringar. Senaste avgiftsändring dessförinnan skedde 2012 när en sänkning gjordes på 10 %.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se
Bredband finns via Comhem (ingår inte i avgiften).

PARKERING
Föreningen har 10 p-platser och 5 garageplatser. P-plats 300 kr och garage 500 kr. Separat kö. Föreningen disponerar även 12 p-platser som får nyttjas av föreningens medlemmar. 1st /lägenhet. Först till kvarn principen gäller.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter