Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Övre Långvinkelsgatan 95

City/Slottshöjden Helsingborg

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Övre Långvinkelsgatan 95

Antal rum 5 rum + Kök
Boarea 124,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 3 av 4, hiss finns
Ekonomi Avgift: 0 kr/mån
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration Finns för närvarande inte
Bo lugnt mitt i Helsingborgs mest centrala delar. Njut av stora sällskapsytor, två rymliga sovrum och en stor inglasad blakong med sol från eftermiddag till kväll. Garageplats finns att hyra i huset. Varmt välkomna till denna väldisponerade bostaden!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Hall med bra avhängnings- samt förvaringsmöjligheter, i form av en stor anslutande klädkammare och en inbyggd och öppen garderob. Fungerade porttelefon i fastigheten. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv med breda plankor som finns genomgående i båda sovrummen samt köket och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Renoverades och stambytets 2018. Badrummet är utrustat med en kommod, spegel, toalett, handdukstork, dusch med takdusch och glasväggar. Spottar med dimmer i taket, väggar och golv av sandfärgat kakel samt ett vitt kakel på ena väggen. Golvvärme. Fördraget för tvättmaskin.

KÖK
Ett snyggt Myresjökök med förvaring bakom högblanka grå underskåp och vita överskåp. Bra med arbetsytor på bänkskiva av laminat och ett stänkskydd i aluminium ovan. Utrustningen består av en inbyggd ugn (Samsung), inbyggd Micro (Samsung), kyl/frys (Asko), fläkt (Asko), induktionshäll (Samsung) och diskmaskin (Samsung). Här finns plats för en stor matplatsdel i en öppen planlösning mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Från köket når man det ljusa vardagsrummet, här finns gott om ytor för större möblering. Disponeras idag som både matplatsdel och vardagsrum. Härifrån när man bostadens inglasade balkong som erbjuder eftermiddagssol.
På golvet vilar ett fint ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och övrig möblering. Härligt ljusinläpp från ett generöst fönsterparti och en frank balkong mot Övre Långvinkelsgatan med en vacker utsikt över fina och pittoreska hus.

SOVRUM 2
Rofyllt sovrum med bra möbleringsmöjligheter och förvaring i en stor garderob. Fint ljusinläpp.

Förening

Övre Långvinkelsgatan 95

Förening

HSB BRF Slottsvången i Helsingborg

Allmänt om föreningen

HSB Brf Slottsvången är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1969 och äger fastigheten Långvinkeln Östra 5. Fastigheten ligger på adressen Övre Långvinkelsgatan 95-111. Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Föreningen har 5 st. lokaler och 53 st. bostadslägenheter.

Lägenhetsfördelning:
3rok - 47st
5rok - 6st

Parkering:
Föreningen har 74 st parkeringsplatser varav några är MC-platser. Köparen får ta över säljarens parkeringsplats, ca 400kr/mån.

Övriga utrymmen:
Tvättstuga, hobbyrum och träningsrum. Fri tillgång till träningsrummet som är utrustat med roddmaskin, träningscykel och springband.

Utrörda renoveringar:
Byte av tak - år 2013
Fiber installerades - år 2016
Stambyte - år 2018

Kommande renoveringar:
Inga större renoveringar är planerade nästa år.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter