Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Övre Eneborgsvägen 32A

Eneborg Helsingborg

975 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Övre Eneborgsvägen 32A

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 53,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1301
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 975 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 741 kr/mån inkl vä, va, kabel-tv
Andel i föreningen: 2,661%
Andel av årsavgift: 2,661%
varav
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Pantsatt Nej
Allmänt Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Du välkomnas av en öppen rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter i form av tre rymliga garderober med överskåp. Väggarna är målade i en sober kulör och på golvet vilar ett vint välbevarat brädgolv.

Vardagsrum:
Till höger om hallen finner vi ett stort vardagsrum. Härifrån har ni utgång till den stora balkongen i härligt västerläge. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna längs den ena sidan. Rummet kan med enkelhet möbleras efter önskemål, här finns plats för både matsalsmöblemang, soffgrupp och arbetsplats! Samma charmiga golv och väggarna är målade i fin kulör.

Kök:
Till vänster om hallen når ni köket. Här finns goda arbetsytor för den matintresserade samt gott om förvaringsmöjligheter. De vita skåpsluckorna förenas fint med det mönstrade kaklet ovanför arbetsytorna. Tack vare stora fönsterpartierna inges köket med ett härligt ljusinsläpp. Utrustningen består av spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

Badrum:
Badrum med kaklade väggar i vitt/grått och plastmatta på golv. Utrustning i form av WC, vask, förvaringsskåp, spegelskåp, och dusch.

Sovrum:
Ett stort och charmigt rum med brädgolv och vita väggar. Här finns det plats för garderober för den som önskar.

På Eneborg har man närhet till lekplatser, park, campus, konditori, restauranger, matbutiker och affärer. Skola och dagis inom gångavstånd och idrottsområdet Olympia på bekvämt motionsavstånd! Knutpunkten når man efter en promenad på ca 10 minuter eller så tar man bussen som stannar alldeles i närheten och har täta avgångar.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1942 Ombyggt 2001
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft
Energideklaration Utfärdad
Välkommen till denna väldisponerade tvåa. Stort trevligt vardagsrum och charmigt sovrum. Genomgående en mycket ljus och fräsch lägenhet som är belägen högt upp i fastigheten.

Förening

Övre Eneborgsvägen 32A

Förening

BRF Malen 43

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Malen 43 som består av 43 bostadslägenheter, varav 41 är upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler.
Fastigheten förvärvades i början av 2007 av bostadsrättsföreningen och ingår sedan 2008 i Helsingborgs kommuns bevarandeprogram för Eneborg och Högaborg som "särskild värdefull bebyggelse". Föreningen har en egen hemsida: http://brfmalen43.se/

Försäkring/förvaltning:
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Bredablick Förvaltning biträtt styrelsen vad gäller den ekonomiska förvaltningen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tv och bredband

TV och Bredband:
Föreningen har ett avtal med Com Hem som levererar sitt grundutbud till samtliga lägenheter i föreningen. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. Det finns möjlighet att teckna avtal med Com Hem om man önskar fler kanaler via deras nät.
Samtliga lägenheter i föreningen har möjlighet till fast internetanslutning via Bredbandsbolaget genom det nätverksuttag som finns i hallen. Com Hem erbjuder internet via kabeltv-nätet. Det finns även möjlighet till internet via vanliga telejacket, dvs ADSL. Detta ingår inte i månadsavgiften.

Parkering

Parkering:
Föreningen har för närvarande 8 st parkeringsplatser, dessa finns längs kortsidan av fastigheten som ligger längs med Sadelmakaregatan.
Till parkeringsplatserna gäller separat kösystem dit medlemmarna i föreningen har förtur.

Renoveringar - utförda och planerade

Fastighetens skick:
Arbete med grönområde, med bland annat omläggning av gräsmatta samt plantering av buskar utfördes 2012-2013.
Trapphusen renoverades 2011-2012 med målning samt byte till energisnål belysning.
Fönstren byttes 2010-2011.
Renovering av tvättstuga 2009.
En större renovering av el och tak genomfördes 2000-2001 och vid samma tidpunkt försågs fastigheten med stora balkonger och uteplatser på markplan.
Stambyte skedde 2000-2001.
Föreningen satsar mycket och just nu pågår renovering av tak och fasad
Föreningen har investerat i nytt portlåssystem med tag och alla dörrar har bytts ut.

Övrigt

Tvättstuga:
Tvättstugan finns mitt i källarplanet och bredvid finns två seperata torkrum. I tvättstugan finns 3 st tvättmaskiner och 2 st torktumlare, samtliga maskiner är anpassade för frekvent bruk i flerbostadshus. Det finns också en större vask i lokalen. Bokning av tvättstuga sker via bokningstavlan direkt utanför tvättstugan och det finns 4 olika tider per dygn.

Cyklar/barnvagnar:
Cyklar ska parkeras i cykelutrymmena i källaren eller utanför huset i de cykelställ som finns utplacerade.
Det finns möjlighet att ställa barnvagn under trappan till vänster om källardörren i varje trapphus.

Lokaler:
Föreningen har 2 mindre lokaler för uthyrning i källarplan.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter