Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Narcissgatan

Sofieberg HELSINGBORG

3 495 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Narcissgatan

Antal rum 7 rum + Kök
Boarea 93,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 495 000 kr Eller högstbjudande
Avgift: 5 973 kr/mån Inkl. Värme, VA, internet.
Andel i föreningen: 3,227%
Andel av årsavgift: 3,227%
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 4 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp En- och tvåbostadshus
Byggnadsår 1963
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 15 juni 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 164 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Täppan 1
Bostaden disponeras enligt följande:

PLAN 1:

När ni kliver in i bostaden möts ni utav en öppen planlösning. Här finns bra avhängningsmöjligheter och i anslutning till hallen finns en större skjutdörrsgarderob med plats för extra förvaring av jackor och skor.Till vänster i hallen hittar ni det första av de två badrummen i bostaden. Ett smakfullt renoverat badrum med grått på golvet och vitt på väggarna. Övrig utrustning i badrummet är: WC, handdukstork, vask med kommod samt en större dusch. Badrummet erbjuder rikligt med ljus tack vare spotlightsen i taket. I anslutning till hallen finner vi det stora köket med neutrala vita luckor och extra gott om förvaring. Grå bänkskiva i laminat med svart stänkskydd klätt på väggen. Utrustningen i köket består av: diskmaskin (BOSCH), mikrovågsugn (Whirlpool), kyl & frys (Samsung), induktionshäll (Schott Ceran), Ugn (IKEA) samt köksfläkt. Vidare in hittar vi två perfekta sovrum med parkettgolv och vita väggar samt gott om förvaring. Bostadens samlingspunkt hittar vi två trappsteg ner från det öppna köket. Tack vare de stora fönsterna ges det rikligt med ljus i hela rummet och här finns plats för större soffgrupp. Längst in ligger det största sovrummet med plats för stor säng och gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Genom vardagsrummet når vi det perfekta inglasade uterummet med stora sällskapsytor.


NEDRE PLAN:

Tar ni trapporna ner från hallen nås den optimala källaren. Direkt till höger är det andra badrummet beläget som idag också används som tvättstuga. Här finns WC, vask med kommod, badkar samt kvalitativ tvättmaskin & torktumlare från Samsung. Rakt fram från trappen hittar ni det andra allrummet där det med avskildhet går att avnjuta många timmar tillsammans med vänner och familj. Källaren avslutas med två ytterligare sovrum med grått på golven och vitt på väggarna samt ytterligare förvaring.

Fantastiskt kedjehus på gavel!

Snart till salu! Anmäl ert intresse redan nu!

Varmt välkomna till detta perfekta kedjehuset på gavel beläget på populära Sofieberg. Här bor ni insynsfritt på över 180 kvadratmeter med egen trädgård, uterum, carport och inredd källare. När ni kliver in i bostaden så möts ni utav ett öppet kök med matplats och direkt till vänster finnes ett av de två mycket stilrena badrummen. Vidare inåt så når ni två utav sovrummen som är perfekta barnrum med gott om utrymme. I anslutning hittar vi det stora och öppna vardagsrummet med utgång till det mysiga uterummet och längst in väntar det största sovrummet. Här finns gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober och plats till en stor säng.

Tar ni trappen ner till källaren och går höger så hittar ni det andra badrummet med badkar och högkvalitativ tvättmaskin & torktumlare från Samsung. Går ni istället rakt från trappan så möts ni utav ännu ett luftigt vardagsrum där det är enkelt att underhålla vänner och familj. Dessutom finner ni ytterligare två sovrum där ett utav dem idag används som spel & träningsrum.


Är ni på jakt efter ert nya drömboende men behöver sälja ert nuvarande för att ta nästa steg? Hör av er till mig så hjälper jag er med en kostnadsfri värdering samt lägger upp en plan för en så smidig försäljning som möjligt utifrån era behov!

Förening

Narcissgatan

Förening

HSB BRF Täppan

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som bildades 1961. Föreningen har sitt säte i Helsingborg och äger fastigheterna Grinden 12, Grinden 13, Krattan 1, Spaden 17 och Täppan 1. I fastigheterna upplåter man lägenheter. Fastigheterna är geografiskt belägna i Helsingborg med adress Narcissgatan 1-33 och 2-32.

Inflyttning skedde år 1963. Föreningen har 33 bostadsrättslägenheter i småhusform med en totalyta på 3018 kvm. Dessutom finns en separat byggnad innehållande värmecentral och gemensam tvättstuga. Samtliga lägenheter består av 4 rum & kök.

Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Stadgeenlig fastighetsbesiktning utfördes av HSB Skåne i februari 2020. Ny digital underhåll- och investeringsplan upprättad baserad på besiktningen.

Under 2020 har föreningen installerat fiber i form av Helsingborgs stadsnät till samtliga hus. Arbete med att förbereda takbyte för samtliga hus har inletts och beräknas vara klart inom det närmsta året.

Som spekulant uppmanas du att kontakta föreningen för eventuella frågor eller gällande den angivna informationen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter