Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kvarnholmsgatan 5

Tågaborg Helsingborg

1 275 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

7

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kvarnholmsgatan 5

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 44,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9.563-1-0022
Våning 1 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 275 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 703 kr/mån Inkl. Värme , VA
Andel i föreningen: 1,639%
Andel av årsavgift: 1,639%
Driftskostnad 4 000 kr/år
varav
El: 2 500 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan komma och variera beroende på förbrukning och avtal.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftventilation
Energideklaration
Utfärdad den 9 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 1152 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 120 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2- & 3-glas
Fastighetsbet. Filen 9
Övriga byggnader Bostaden disponerar över ett källarförråd. Tvättstuga finns i källaren.
Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
En halvtrappa upp kliver ni in i en välkomnande hall som är välplanerad med bra avhängningsmöjligheter. Vita väggar och parkettgolv.

KÖK
Köket är praktiskt och ljust med plats för matplatsdel och bra förvaringsmöjligheter bakom vitaskåpluckor. I köket har ni bra arbetsytor på bänkskiva av laminat som bryts av med stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med spis, ugn, köksfläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Badrummet är fint helkaklat i grått och vitt. Utrustning är wc, handfat med kommod, elektrisk handukstork, dusch samt duschväggar i glas. Här är det även förberett för installation av tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Vidare in i bostaden har ni vardagsrum/sovrum med två stora fönster vilka tillför ett trivsamt ljus. Vardagsrummet är socialt och lätt möblerat. Här finns plats för både soffgrupp och sovplats. För den som önskar kan sovrumsdelen enkelt skärmas av och här finns utrymme till en dubbelsäng. Sovrumsdelen har en praktisk garderobsvägg. Vitmålade väggar och parkettgolv.
På Tågaborg med närhet till allt vad Helsingborg har att erbjuda finner ni denna fina välplanerade etta. Bostaden erbjuder fint genomgående parkettgolv i hall, vardagsrum/sovrum och kök samt ett stilrent helkakalt rymligt badrum. Lättmöblerade, sociala ytor med högt i tak och stora fönsterpartier gör bostaden ljus och luftig. Trevligt område i förening med låg månadsavgift. Välkommen!

Förening

Kvarnholmsgatan 5

Förening

Brf Filen 9 i Helsingborg

Allmänt om föreningen

Brf Filen 9 bildades 2016 och är belägen på Hjälmshultsgatan 4, Kvarnholmsgatan 3 -7 i Helsingborg. Föreningens byggnad förvärvades genom ombildning 2016 och består av tre flerbostadshus om 3½ våningar med 46 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1936 och förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Bredablick. Överlåtelse och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Föreningens byggnad har genomgått stora renoveringar under 1992-1993 då alla stammar utom avloppsledningarna i källaren byttes ut.
Fasaden har renoverats våren 2019.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Hissarna kommer att renoveras om ca 1 år. Vidare kommer fönstren, fjärrvärmecentralen ska ses över under en femårsperiod.

EKONOMI
Föreningen gjorde en avgiftshöjning på 10% i oktober 2019.

TV/BREDBAND
Kabel-TV via telia, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.telia.se. Bredband tecknas separat av varje lägenhetsinnehavare och ingår ej i avgiften.

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Föreningen har tillgång till tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum i källaren.

PARKERING
Föreningen har själva inte tillgång till några specifika parkeringsplatser men det råder fri parkering på stora delar av Hjälmshultsgatan samt inne på Kvarnholmsgatan.

Föreningen har även en hemsida: www.filen9.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter