Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Timvinkelvägen 36

Vega Haninge

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Timvinkelvägen 36

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 92,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 30-1001
Våning 0 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 4 945 kr/mån
Andel i föreningen: 3,38%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Haninge Täckeråker 1:210
Övriga byggnader Förrådsutrymme i lägenheten.
Mer information kommer inom kort ..

Rymlig och modern fyra med öppen planlösning i populära Vega!

Snart presenteras denna välplanerade fyra i populära Vega med öppen planlösning, tre sovrum, rymligt badrum och härligt ljusinsläpp. Hör gärna av dig med din intresseanmälan redan idag!

Förening

Timvinkelvägen 36

Förening

BRF Vegaettan

Allmänt om föreningen

BRF Vegaettan registrerades 2016 och är en förening bestående av 42 lägenheter i varierande storlekar. Vega är en av de snabbast växande stadsdelarna i Haninge och är perfekt för dig som gärna bor med rogivande natur inpå knuten men samtidigt vill hålla kontakten med storstadspulsen. Här erbjuds en stadsdel med bra planerad kollektivtrafik, närhet till skolor, shoppingsstråk och matbutiker.

Tv och bredband

Via bredbandsnätet erbjuds bredband, telefoni och TV med en hastighet på upp till 1 000 Mbit/s. Via ITUX finns möjligheten att jämföra olika tjänsteleverantörer och deras utbud. På itux.se kan du jämföra de olika leverantörernas erbjudande samt förbeställa tjänsterna så att de är driftsatta på inflyttningsdagen.

Det står dig fritt att beställa en tjänst från valfri TV-leverantörer (inom itux) men du har möjlighet att få en digitalbox samt ett basutbud utan kostnad från Comhem. I gruppavtalet ingår också en digitalbox (IPTV). För att kunna börja använda tjänsten måste du göra en beställning hos Comhem, på telefon 0775-17 17 20.

Parkering

Föreningen har 8 parkeringsplatser till en kostnad av 600 kr/månad. Separat kö gäller. För att ställa sig i kö, kontakta den ekonomiska förvaltaren Hem och Fastighet på medlem@hemochfastighet.se. Övrig parkering finns längs med gatorna i området.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningens byggnader uppfördes under 2017 och inflyttning skedde i januari 2018. Några större renoveringsarbeten är således inte planerade.

Övrigt

I hus 36 finns ett inbyggt varmförråd som är till för barnvagnar.

Föreningen har en informativ hemsida: http://vegaettan.se

Överlåtelseavgift

1 185 kr

Pantsättningsavgift

474 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

ja

Området

Bostaden ligger i en ny och lugn del av Vega med promenadavstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

Närservice

Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns resturang, kiosk och gym, Även öppnas en matbutik inom kort.

Kommunikation

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter (2-4 min till buss och pendeltåg). Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter