Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vallavägen 97, 2 tr (hiss finns)

Centrala Handen Handen

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vallavägen 97, 2 tr (hiss finns)

Antal rum 4 rum
Boarea 105,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 35-2-32 132
Våning 2 av 3, hiss finns
Ekonomi Avgift: 6 856 kr/mån I avgiften ingår fjärrvärme, vatten och förråd. Gruppanslutning via Ownit på 95 kr i månaden för bredband som betalas av alla tillkommer. Bredband med en hastighet på 250/250 Mbit/sekund ingår
Andel i föreningen: 0,82918%
Andel av årsavgift: 0,09237%
Driftskostnad 8 900 kr/år
varav
El: 5 400 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal personer i hushållet samt tecknade avtal.
Rymlig balkong med plats för utegrupp.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 1967
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Fastighetsbet. Söderbymalm 7:51
Övriga byggnader Stort förråd tillhör lägenheten.
HALL
Praktisk och välkomnande hall med stora ytor. Fint laminatgolv i valnöt. Från hallen når du två sovrum och vardagsrum! Vidare in i lägenheten finns gott om plats för förvaring.

DUSCHRUM
Gäst wc inredd med handfat, wc, dusch och spegel. Perfekt för den stora familjen.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med stort fönster som skänker fint ljus. Här är väggarna ljusa och på golvet ligger grå heltäckningsmatta. Plats för säng, skrivbord, byrå och annat om så önskas.

SOVRUM 2
Fint och lättmöblerat sovrum med ljusblå väggar och plastmatta som klär golvet.

SOVRUM 3
Stort sovrum med plats för dubbelsäng.Här finns inbyggda garderober som skapar goda förvaringsmöjligheter. På golvet ligger en grå matta och väggarna är målade i vitt. Två stora fönster skapar fint ljusinsläpp.

KÖK
Rymligt och praktiskt kök med snyggt laminatgolv i gråsvart ton. Väggarna är vita och här finns gott om plats för stort matbord. Skåpinredning i vitt och bra arbetsytor. Köket är utrustat med spis, inbyggd ugn och micro, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Stor öppning mot vardagsrum gör att de sociala ytorna ökas på.

BADRUM
Halvkaklat badrum inrett med tvättmaskin, wc, torkskåp och badkar. På golvet ligger våtrumsmatta.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med gott om plats för soffa, vitrinskåp och tv-möbel om så önskas. Här finns plats för den stora familjen. Väggarna är tapetserade i ljus ton och på golvet ligger parkett. Två stora fönsterpartier skänker härligt ljusinsläpp.

SOVRUM 4
Mysigt sovrum med laminatgolv i valnöt och gröna väggar. Fönster mot balkongen.

Äntligen en 5:a till salu med kvällssol på balkongen & hiss i huset!

Varmt välkommen till denna rymliga 5:a. Här bor du centralt och med gångavstånd till Haninge centrum och kommunikationer men ändå i ett lugnt område. Här finns 4 sovrum, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong med kvällssol. Kök med vit skåpinredning, gott om förvaring och stort badrum!

I närområdet finns även flera gym, förskolor och skolor. Närhet även till det stora friluftsområdet Rudan (ca 5 min gångavstånd) med möjlighet till sköna promenader/ joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is och du kan ta en skridskotur. Även närheten till goda kommunikationer gör läget optimalt.

Här har du verkligen chansen att sätta din egen prägel.
Välkommen på visning!

Förening

Vallavägen 97, 2 tr (hiss finns)

Förening

Brf Soluret

Allmänt om föreningen

Föreningen består i dagens läge av 179 lägenheter, 146 bostadsrätter och 33 hyreslägenheter med 209 medlemmar. I avgiften ingår fjärrvärme, vatten och förråd. Gruppanslutning via Ownit på 95 kr i månaden för bredband som betalas av alla tillkommer.

4 tvättstugor finns, 2 på gård 1 (mellan port 79-81)och 2 på gård 2 (mellan port 103-105) utöver det finns en Grovtvättstuga utanför gård 2.

Brf soluret anlitar HSB som förvaltare men tillhör inte HSB, vilket gör att man inte behöver medlemsskap i HSB för att bo här.

PARKERING
I föreningen finns 131 parkeringsplatser, 20 carportar, 38 garage. Man ställer sig i kö för en plats och blir man hänvisad en så går det bra att ställa sig i kö för ytterligare en plats. Man får om man har ett garage eller en carport endast stå i kö för en parkeringsplats ytterligare (med andra ord; man får bara ha en carport/garage per hushåll).
Läs gärna mer på www.brfsoluret.se

E-post: info@brfsoluret.se
Brev går också bra att lägga i vår brevlåda

Brf Soluret
Vallavägen 87 A
136 41 Handen

Tv och bredband

Alla lägenheter är fiberanslutna via Ownit. Bredband med en hastighet på 250/250 Mbit/sekund ingår (se till att du har en router som klarar den hastigheten) och kan uppgraderas för en kostnad på 199 kronor i månaden till 1000/1000 Mbit/sekund. Ownit kan även leverera E-Post, TV och Telefoni via avtalade priser.

Parkering

I föreningen finns 131 parkeringsplatser, 20 carportar, 38 garage. Man ställer sig i kö för en plats och blir man hänvisad en så går det bra att ställa sig i kö för ytterligare en plats. Man får om man har ett garage eller en carport endast stå i kö för en parkeringsplats ytterligare (med andra ord; man får bara ha en carport/garage per hushåll)

Renoveringar - utförda och planerade

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen fortsätter sitt arbete med en 20-årig underhållsplan där bl. a balkongrenovering och inglasning pågår under 2019. Stamspolning sker regelbundet och ett stambyte/relining kan vara aktuell inom en 10-års period.

NYLIGEN UTFÖRDA RENOVERINGAR
Spolning av samtliga avloppsrör, digital underhållsplan skapad, byte av 12 portar, renovering av minst 2 hissar, nya garageportar och ny markyta på gård 1, fortsatt markarbete på gård 2.

Överlåtelseavgift

1 627 kr

Pantsättningsavgift

697 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

ja

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närservice

Från Vallavägen har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd. Även ICA nära finns på bekvämt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Parkering

I föreningen finns 131 parkeringsplatser, 20 carportar, 38 garage. Man ställer sig i kö för en plats och blir man hänvisad en så går det bra att ställa sig i kö för ytterligare en plats. Man får om man har ett garage eller en carport endast stå i kö för en parkeringsplats ytterligare (med andra ord; man får bara ha en carport/garage per hushåll). Läs gärna mer på www.brfsoluret.se

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering