Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vallavägen 59

Handen

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vallavägen 59

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 90,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 622
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 6 260 kr/mån inkl. Värme, vatten och TV. obligatoriskt tillägg om 81kr för bredband
Andel i föreningen: 0,10703%
Andel av årsavgift: 0,10703%
Driftskostnad 5 088 kr/år
varav
El: 2 700 kr
Försäkring: 2 388 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnad kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 1965-1968
Energideklaration
Utfärdad den 8 november 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 121 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Söderbymalm 3:389
På tredje våningen välkomnar denna välplanerade trea på 90 kvm i populära HSB Brf Loke. Här bjuds på ljusa ytor med ett modernt kök, två sovrum i fil, ett lättmöblerat vardagsrum, inglasad balkong, samt två fräscha badrum varav ett med badkar och tvättmaskin. Båda badrummen har renoverats 2016 och ytskikten har renoverats löpande under senaste åren. Bostaden är i mycket gott skick och måste upplevas på plats! Lägenheten är registrerad som en fyra men disponeras idag som en trea.

Läget är optimalt med gångavstånd till Haninge Centrum, bussar, pendeltåg, natur och badsjö. Under dagtid avgår pendeltåget fyra gånger i timman. Centrala Stockholm nås på ca 25 minuter och Nynäshamn på ca 40 minuter. För den som pendlar är möjligheterna således mycket goda. Området är väldigt populärt och familjärt.

ENTRÉHALL

Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. I korridoren finns plats för avhägning av ytterkläder och skåp för förvaring. Hallen erbjuder ytterligare generös förvaring i garderober.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum i grå toner och parkett på golvet. Generösa ytor med plats för förvaring och dubbelsäng och ytterligare möblemang. Sovrummet har två dörrar som med enkelhet delas av till två mindre rum.

SOVRUM 2

Snyggt parkettgolv och väggar målade i grå/blå nyans. Här ryms med enkelhet en stor dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober.

VARDAGSRUM

I lägenhetens vardagsrum ryms soffgrupp, tv-möbel samt ytligare möblemang. Vita väggar som elegant matchas mot beige fondvägg och på golvet ligger parkett. Från vardagsrummet nås kök samt balkongen vilket är belägen i ett högt insynsskyddat läge.

KÖK

Skåpinredning i vit som matchas elegant mot en mörkare bänkskiva i laminat. Här ryms matgrupp för 4-6 personer. Köket är utrustat med häll/ugn, fläk, kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin.

BADRUM 1

Helkaklat badrum med vitt kakel och mörkare klinker på golv. Här finns badkar, wc, handfat, linneskåp, spegel och handdukstork.

BADRUM 2

Helkaklat badrum med vitt kakel och mörkare klinker på golv. Här finns dusch, wc, handfat med kommod och spegel.

TREA (MÖJLIG FYRA) MED RENOVERADE YTSKIKT OCH BRA LÄGE!

- MÖJLIG FYRA
- RYMLIGT KÖK
- FRÄSCHA YTSKIKT
- TVÅ BADRUM
- POPULÄRT OMRÅDE

Varmt välkommen till en ytterst välplanerad lägenhet med en härligt inglasad balkong. Bostadsrätten rymmer bland annat en hall med förvaringsmöjligheter, rymligt kök, två helkaklade badrum, två stora sovrum samt ett stort vardagsrum med utgång till bostadens balkong. Det stora sovrummet kan med enkelhet delas av och bostaden kan på så vis nyttjas som fyra rum och kök (se alternativ planritning). Lägenheten är registrerad som en fyra men disponeras idag som en trea.

I närheten av lägenheten finner du skolor, goda kommunikationsmöjligheter, mataffärer och ett stort butiksutbud i Haninge Centrum. Den som gillar natur kommer uppskatta Rudans friluftsområde & naturreservat med bad- och fiskemöjligheter samt vackra promenad- och löpstråk.

Kontakta mäklaren för mer information!
Victoria Sjöberg 070-553 47 75

Förening

Vallavägen 59

Förening

HSB Brf Loke

Allmänt om föreningen

Brf Loke är en välskött förening som innefattar 641 bostadsrätter. Föreningen ligger på gångavstånd till Haninge Centrum och buss/- pendeltågsstation. I närheten finns även fina strövområden i Slätmossens naturpark och kring Rudansjön.

TVÄTTSTUGOR
Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49.

ÖVRIGT
Medlemskap i HSB erfordras. I samband med överlåtelsen debiterar föreningen en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift av köparen (1163 kr & 465 kr).

Besök gärna föreningens hemsida www.brfloke.se.

Tv och bredband

Bredband distribueras via föreningen (kollektivt avtal) med Ownit och kostar 81 kr/mån (obligatorisk avgift). Kabel-TV via Com Hem, grundutbudet ingår i avgiften. Eventuell anslutningskostnad bekostar man själv.

Parkering

Det går att ställa sig i kö för P-plats eller garage. Väntetider är periodvis långa. Vänligen kontakta Kundtjänst (se vänstermenyn på hemsidan) för att verifiera väntetider.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningen höjde månadsavgiften med 3% i januari 2019. Nya medlemmar ska minst ha en inkomst som motsvarar 3 gånger bostadsrättens årsavgift och inga betalningsanmärkningar. Se senaste årsredovisningen på mohv.se för att läsa mer om föreningens ekonomi.

Renoveringar - utförda och planerade

Köksstammar är relinade 2008-2009.
2016 Renovering av liggande stammen (under byggnaderna) .
2019 Isolering och dränering runt fastigheter.
2019- Renovering av tvättstugor 1 per år.
2019-2020 Mark och dränering
2019-2022 Fasadrenovering, tilläggsisolering och fönsterbyte
2020- Stambyte

Planerad fasadrenovering och stambyte. I januari 2021 kommer det finnas information om när varje etapp startar. För mer info gällande stambyte: https://www.brfloke.se/?rID=1099&page=stambyte
Se årsredovisning för underhållsplan.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter