Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vallagränd 12, 3tr

HANDEN

2 695 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Vallagränd 12, 3tr

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 70,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 434
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3 832 kr/mån inkl. värme, vatten. Obligatoriskt tillägg om 130kr/mån för tv (basutbud) och bredband (50/10).
Andel i föreningen: 1,791%
Andel av årsavgift: 1,791%
Driftskostnad 3 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader varierar beroende på avtal och förbrukning och är individuella
Pantsatt Ja
Allmänt Föreningen använder fjärrvärme & frånluftsvärmepumpar som främst omvandlar värmen i frånluften till varmvattten. Detta i kombination med betongväggarna ger låga uppvärminingskostnader för föreningen.

En obligatorisk kostnad om 130 kr/mån tillkommer för tv & bredband (ca 16 analoga tv-kanaler och 50/10 mbit bredband).

Ett källarförråd om ca 4 kvm finns.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme, frånluftsvärmepump
Energideklaration Finns för närvarande inte
FÄRDIGBYGGT 2017

HALVÖPPEN PLANLÖSNING

BALKONG I SYDVÄST

NÄRA KOMMUNIKATIONER & NATUR

Välkommen till en modern och ljus trea om 70 kvm som stod klar så sent som 2017! Här erbjuds ett boende för den kräsne med halvöppen planlösning, två sovrum, inglasad balkong med infravärme.

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande och ljus hall med öppning mot både kök och vardagsrum. Ljusa väggar och vacker fondtapet med ett mörkbrunt klinker på golvet. Garderob för avhängning och städskåp med spegeldörr.

VARDAGSRUM
Rymligt och trevligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Plats för både soffgrupp och matgrupp. Vitmålade väggar och ljust ekparkettgolv. Vardagsrummet har en halvöppen planlösning mot det moderna köket och utgång till den stora inglasade balkongen.

BALKONG
Stor balkong som blir som ett extrarum i.o.m inglasning. Infravärmen gör att man kan förlänga säsongen rejält! Skönt trädäck och perfekt sydvästläge.

KÖK
Modernt kök med generösa arbetsytor och goda förvaringsutrymmen. Vita skåpsluckor och vitt kakel matchas med mörkare bänkskiva och rostfria vitvaror. På golvet ligger ekparkett och likt övriga väggar i lägenheten är dessa vita. Utrustning i form av kyl & frys, ugn, diskmaskin och spisfläkt.

BADRUM
Väl tilltaget badrum med vita helkaklade väggar och golv i mörkbrunt klinker med golvvärme. Glasad och frostad duschhörna, wc, handfat, tvättmaskin & torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp ovan. I duschhörnan har man valt ett mörkbrunt kakel.

SOVRUM 1
Stort sovrum, vita väggar och ekparkettgolv med stor klädkammare, fönster ut mot gården.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum, vita väggar och ekparkettgolv med garderob, fönster ut mot gården.
Välkommen till denna moderna trea på Vallagränd 12, halvöppen planlösning, bra sociala ytor, två rymliga sovrum & inglasad balkong i härligt sydvästläge. Här erbjuds ett boende för den kräsne. Välkommen på visning!

Förening

Vallagränd 12, 3tr

Förening

Brf Södertuvan 2

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 60 lägenheter och en lokal belägna på vallagränd 10-14. På entréplan i Vallagränd 14 finns 2 gästrum där du som bor i Södertuvan kan boka sovplats till långväga gäster för en billig penning. Gästrummen nyttjas tillsammans med Brf Södertuvan 1. På bottenplan i trapphus ett av trapphusen finns en lokal avsedd för handel. På tomtmarken finns även cykelparkeringar, boulebana, pergola, miljöhus samt grönytor med och utan planteringar.

Föreningen har 36 stycken garageplatser med separat kö

TV-mottagning via bredbandsleverantör. Avtalet för TV, bredband och telefoni är tecknat gemensamt av föreningen. Ett obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån tillkommer.

Tv och bredband

Obligatoriskt tillägg om 130 kr/mån för TV & Bredband.

Parkering

Parkeringsplatser och garage finns. Separat kö.

Renoveringar - utförda och planerade

Husen färdigställdes under 2017 och några renoveringar är således inte planerade.

Övrigt

Mellan husen och Vallagränd finns miljöstationer, cykelparkering, lekplats, boulebana och grönytor med sittplatser där man kan koppla av tillsammans med sina grannar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

På Vallagränd 12 har man närhet till det mesta. På bara ett par minuters promenad från bostaden finns vackra Rudan där du möts av härlig natur. Närhet till flera andra naturområden, skärgården, shopping och stadsliv i Stockholm finns endast en kort bilresa bort.

Närservice

Från Vallagränd har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd. Är du träningsintresserad finns Torvalla idrottsplats i närheten där simhall, gym, ishall, fotbollsplaner samt sporthall finns. Även flertalet andra gym finns i närheten och Rudans fridluftsområde där cykel/promenad/löpspår finns samt badplats. Under vintertid slänger du på dig skidorna och åker längdskidor i spåren eller skridskor för att åka skridskor på den plogade isen.

Kommunikation

Busshållsplats finns precis utanför huset och med flertalet busslinjer tar du dig smidigt runt i Haninge. Pendeltågstationen ligger en kort bussresa eller ca 10 minuters promenad från bostaden. Häifrån nås Stockholm på ca 20 minuter.

Parkering

Garage, Separat kö, 750kr/mån.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering