Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Solhagen 3 C

Kolartorp Handen

1 695 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Solhagen 3 C

Antal rum 1,5 rum + Köksdel
Boarea 21,60 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 13
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 1 488 kr/mån V/A, sophämtning, snöröjning
Andel i föreningen: 2,2734%
Driftskostnad 17 200 kr/år
varav
El: 13 200 kr (5109 kWh)
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Nej
Allmänt Kostnad för tv, data, telefon etc. tillkommer.

OMRÅDET
I populära och expansiva Kolartorp bor du nära till det mesta. På bekvämt avstånd nås exempelvis vackra Rudan med strövområden, motionsspår, badstrand och skidspår på vintern. Närhet till flera naturområden samt skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär. Nära även till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa bort.

KOMMUNEN
Haninge kommun har drygt 80 000 invånare och är en av Sveriges största och mest expansiva kommuner. Planerna för området med en ny pendeltågsstation och bebyggelse med höghus och centrum gör att Kolartorp/Hermanstorp/Vega växer ihop med centrala Handen. Ett attraktivt och välplanerat område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv.

AKTIVITETER, BUTIKER & NÄRSERVICE
De större matvarubutikerna såsom Maxi Stormarknad och Coop Forum, finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum finns större köpcentrum, sjukhus och annan kommunal service. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Egen simhall, sporthall och bibliotek, stort centrum och matbutiker samt trevliga restauranger och kaféer. Här finns även flertalet gym för den träningsintresserade. Läget gör det enkelt att pendla till Stockholm från ex. Handenterminalen. Ny pendeltågstation är under uppförande i Vega och beräknas vara färdig inom ett par år.

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättshus
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Luft/luftvärmepump
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
PERFEKT FÖRSTABOENDE MED MYCKET LÅG AVGIFT!

EGEN UTEPLATS OCH P-PLATS INVID HUSET

I expansiva Kolartorp/Vega erbjuds nu ett nyproducerat Attefallshus i lugnt läge. Huset är om ca 21, 6 kvm och innefattar allrum med köksdel, helkaklat badrum och mysigt sovloft. Mycket låg månadsavgift på endast 1488kr/mån! Härlig uteplats i bästa solläge med eftermiddags-/kvällssol samt parkeringsplats invid huset.
Lägenheten har genomgående bra materialval och golvvärme i badrummet. Tvättmaskin/torktumlare från LG.

Materialvalen i Attefallshus ser ut enligt följande:

Hus: Träregelstomme.
Ytterpanel: Trä
Yttertak: Papp
Golv: Parkett lackat
Väggar: Målad, gips
Innertak: Målad gips
Lister: Trä
Dörrar: Släta vita trä
Fönster: Vita trä
Kök: Släta vita luckor, mindre diskmaskin, spishäll, ugn och kyl med liten frys.
Bänkskiva: Laminat
Badrum: Klinker och kakel. Dusch, tvättställ, WC och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Perfekt förstaboende med mycket låg avgift, p-plats och mysig uteplats!

Acceptpris!

Välkommen till ett välplanerat och mysigt attefallshus med stor uteplats i bästa solläge! Huset rymmer allrum med köksdel, helkaklat duschrum och loft. Mycket låg månadsavgift på endast 1488 kr/mån!

Förening

Solhagen 3 C

Förening

Brf Solhagen 5 i Haninge

Allmänt om föreningen

Brf Solhagen 5 i Haninge består av fastigheterna Kolartorp 4:87, 4:88, 4:89, 4:90, 4:91 och 4:92 och är en bostadsrättsförening om totalt 16 bostäder (parhus och Attefallshus).

Parhusen är i två plan om ca 105 kvm varav 6 av dem ligger i suterräng och 6 st ligger i två plan. De 4 Attefallshusen är om ca 22 kvm. Till varje parhus hör en fristående carport med bakomliggande förråd.

MÅNADSAVGIFTEN
Föreningens kostnader för främst drift och lån betalas med de avgifter som du och övriga bostadsrättsinnehavare betalar in till föreningen månadsvis. Avgifternas storlek ska täcka föreningens självkostnader och beslutas av föreningens styrelse. Utöver månadsavgiften till föreningen betalar du som bostadsrättsinnehavare kostnader för elförbrukning av uppvärmning och hushållsel samt abonnemangsavgift för tv, data och telefon. Kostnader för drift och underhåll av gemensamma ytor betalas via avgiften.

VÄRME OCH VENTILATION
Vattenburen värme från IVT vent 202 frånluftsvärmepump med återvinning. Mekanisk frånluftsventilation i våtrum och kök. Tilluftsventilation via spaltventiler i fönster sovrum och vardagsrum.

EL
Respektive hushåll tecknar eget abonnemang för hushållsel och uppvärmning - drift el till frånluftsvärmepumpen belastar respektive hushålls elförbrukning.

BREDBAND, TV OCH TELEFONI
Bredbandsuppkoppling är förberett till samtliga hus.

PARKERING
Till varje parhus ingår carport med förråd. Attefallshusen har tillgång till fri parkeringsplats.

SOPHANTERING
Kommunal sophantering. Underskåp i kök är försedda med kärl för avfallshantering. Källsortering lämnas till kommunens återvinningsstationer. Grovsopor lämnas till kommunens återvinningscentral. Avgiften för sophantering ingår i månadsavgiften.

VATTEN
Föreningen har vattenabonnemang med Haninge kommun. Kallvatten ingår i månadsavgiften.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Det finns inga planer på avgiftshöjningar. Det är en fråga som nya styrelsen får ta ställning till efter att föreningen lämnats över.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Bilder

Visa alla

HitCounter