Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Parkvägen 1

Centrala Handen handen

1 995 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Parkvägen 1

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 103,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 24
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr Utgångspris
Avgift: 7 613 kr/mån Inkl värme, hushållsel samt kabel-TV, bredband och bredbandstelefon (abonnemanget& samtalskostnaden betalas av bostadsrättsinnehavare)
Andel i föreningen: 0,6807%
Andel av årsavgift: 0,69%
Driftskostnad 3 400 kr/år
varav
Försäkring: 3 400 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på tecknade avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 1990-1991
Energideklaration
Utfärdad den 25 augusti 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 99 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Söderbymalm 3:23
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd om ca 2 kvm.
En trappa upp välkomnar denna underbara fyra med balkong. Här erbjuds ett boende med god förvaring, öppna ytor och ett stort kök med plats för ett stort matbord för 6 personer. Perfekt för trevliga sammankomster i med familj och vänner! Såväl ytskikt som vitvaror har hållits i gott skick sedan nuvarande ägare tillträdde lägenheten.

Lägenheten disponeras enligt:

ENTRÈHALL

Välkomnande entréhall med plats för klädavhägning. Här ryms även ytterligare förvaringsmöbel. På golvet ligget klinker och väggar är i vitt.

SOVRUM 1

Genom klädkammaren och via köket nås det största sovrummet. Rummet är stort och lättmöblerat och har ett härligt ljusflöde. Här finns plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang. Förvaringen erbjuds i garderober i bostadens rymliga klädkammare. Väggar i ljus tapet och på golvet ligger parkett.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är lättmöblerat och har fönster i tre väderstreck som genererar ett härligt ljusinsläpp. Här ryms en större soffgrupp samt tv-möblemang. På golvet ligger parkett och väggarna i ljus tapet.

KÖK

I det härliga, ljusa köket finns bra med förvaring. Vita skåpluckor som matchas mot vita vitvaror. Här finns gott om arbetsyta för den som älskar att stå i köket. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spis, spisfläkt och kyl/frys. Vita väggar och på golvet ligger parkett. Här finns plats för matgrupp om ca 6 personer. Från matplatsen nås den härliga balkongen där förmiddagssolen avnjuts bäst!

BADRUM

Badrummet nås från entréhallen. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp, badkar, handdukstork, tvättmaskin köpt 2021 och diskho. Väggar i vitt kakel och på golvet ligger plastmatta i grå ton.

WC

Gäst-wc utrustat med handfat, spegelskåp med belysning och WC. Grå plastmatta och väggar är målade i vitt.

SOVRUM 2

Mindre sovrum som nås från den inre hallen. Här finns plats för en säng och ytterligare möbel. Förvaringen erbjuds i garderober. Väggar i vitt och på golvet ligger parkett.

SOVRUM 3

Det sista sovrummet nås även från den inre hallen. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möbel. Förvaring erbjuds i garderob. Väggar i vitt och på golvet ligger parkett.

Rymlig fyra med öppna sociala ytor och god förvaring!

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade bostad. Här möts vi av ett underbart kök med gott om arbetsyta och plats för ett stort matbord, perfekt för sammankomster med familj och vänner! Tre rymliga sovrum där både dubbelsäng samt möbler ryms. Här finner vi 103 kvm fördelade på kök, hall, vardagsrum, badrum och gäst-wc samt tre sovrum. Samtliga ytskikt är väl omhändertagna och mycket ingår i avgiften! Bostaden står redo för sin nya ägare!

I närområdet finns även flera gym, Haninge centrum, förskolor och skolor. En promenad på fem minuter tar dig till Rudansjön där man kan njuta av sköna promenader/ joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön eller utnyttja grillplatserna?

Vi bryr oss om våra kunder och våra anställda och har därför infört nya rutiner kring våra visningar. Anmäl dig till visningen och kom max två per sällskap. Skulle visningstillfällena bli fullbokade så löser vi givetvis visning en annan tid! Vi hoppas att du har förståelse för detta. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare vid ytterligare frågor och information! Önskas privat visning kontakta ansvarig mäklare!

Välkommen på visning!
Mäklare Victoria Sjöberg - 070 553 47 75

Förening

Parkvägen 1

Förening

Brf Syrenen 1

Allmänt om föreningen

Riksbyggen uppförde i slutet på 1980-talet Syrenens åtta byggnader och inflyttningen till lägenheterna skedde mellan 1989-1991. Föreningen består av sammanlagt 179 lägenheter, 1 lokal upplåten med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Samtidigt byggde Riksbyggen tre hus för brf Bersån, vilket Syrenen delar vissa kostnader och gemensamhetsanläggningar med.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är i god ordning och årsavgifterna har kunnat hållas oförändrade sedan 2012. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FÖRVALTNING
Brf Ekonomen i Stockholm AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning och HSB den tekniska.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en mycket fin och välskött gård med lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt en nyligen iordninggjord boulebana. I anslutning till gården finns en egen föreningsbyggnad där medlemmar kan hyra möteslokal eller ett övernattningsrum. Även bastu finns att nyttja i föreningen. Tvättstuga finns att tillgå i grannhuset.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen GA17. Föreningens andel fördelas olika, beroende på vilket område samfälligheten avser. För det som avser undercentralen (el till undercentral/värmepumparna, fjärrvärme, vatten och även bredbandsuppkoppling) är föreningens andel 85%. Det som avser förvaltning avseende övriga gemensamma kostnader såsom el för ytterbelysning och garage, vinterunderhåll, gemensamma gångvägar, julgran, flaggstång samt grovsopor är föreningens andel 80%. Byggnadernas uppvärmning sker genom samfällighetens undercentral, via värmepumpar och fjärrvärme.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.syrenen1.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tv och bredband


Föreningen har ComHem som kabel-TV leverantör. I avgiften ingår ett digitalt utbud kallat "Medium 8 Favoriter". Bredband Medium10 och den fasta kostnaden för telefoni ingår även i avgiften.

Parkering

Information om p-platsavgifter

Parkeringsplatser 170 kr/mån.
Garageplatser 270 kr/mån

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närservice

Från området har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

HitCounter