Fri värdering

Funderar du på att sälja din bostad? Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Getporsvägen 7

Handen

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Getporsvägen 7

Antal rum 2 rum
Boarea 44,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr E6D22
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Avgift: 2 537 kr/mån I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten, Fiberlan via Telia samt Kabel-tv. I avgiften ingår 50-100/100 Mbit samt grundutbud för TV med 28 kanaler och 19 s.k. play tjänster. Fr o m 2015 tar föreningen betalt för varmvattenförbrukning per lägenhet.
Andel i föreningen: 1,92056%
Driftskostnad 6 000 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnader kan variera beroende på antal i hushållet samt tecknade avtal.
Stor balkong med eftermiddags- & kvällssol!
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 5 september 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Söderbymalm 3:517
Övriga byggnader Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Vid behov och i mån av tillgång finns möjlighet att hyra ett extraförråd. Förvaring av cyklar och barnvagnar sker antingen i avsett förråd i respektive ports källare eller i cykelförråd på gaveln i samma byggnad där soprummet finns.
CENTRALT LÄGE
STOR BALKONG MED EFTERMIDDAGS - & KVÄLLSSOL
SMART PLANLÖSNING

HALL
Rymlig och välkomnande hall med väggar målade i en fin varmgrå kulör. Till höger finns goda förvarings- & avhängningsmöjligheter och här finns även plats för skoskåp om så önskas. På golvet ligger snygg parkett som sträcker sig in i hela lägenheten.

KÖK/ VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan dessa rum som skapar härliga sociala ytor. I köket är skåpinredningen vit och vidare finns inbyggd micro, kyl, frys, ugn, spis och fläkt. Snygg ljus bänkskiva som skapar bra arbetsytor. Ovan den sitter vitt kakel. Här finns gott om plats för ett stort matbord. I kök och vardagsrum skänks ett fint ljus från de stora fönsterpartierna längs ena väggen. Bra plats för soffa, tv-möbel och fåtölj finns.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med golvvärme, badkar, dusch, handfat, spegel, tvättmaskin och torktumlare. Ovan dem sitter en praktisk arbetsbänk och skåp som sväljer mycket förvaring.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns flera garderober som skapar goda förvaringsmöjligheter. På väggen sitter en snygg mönstrad tapet som skänker liv i rummet och på golvet ligger fin parkett. Fönster mot innergården.

BALKONG
Rymlig balkong som fångar solens strålar från tidig eftermiddag till sen kväll! Här finns gott om plats för utegrupp och grönska.

Underbar tvåa, stor balkong med em- & kvällssol, hiss i huset och centralt läge!

Varmt välkommen till denna magiska tvåa med genomtänkt planlösning och centralt läge. Belägen på andra våningen och med genomgående fina ytskikt, stort sovrum och helkaklat badrum och praktiska förvaringsmöjligheter. Här finns underbara öppna ytor mellan kök och vardagsrum och en mysig balkong med gott om plats för utegrupp och grönska. Här kan du njuta av en kopp kaffe till eftermiddags- & Kvällssolen.

Här bor man med Haninges kanske bästa läge med både Haninge Centrum och Port73 på promenadavstånd från bostaden. Där finns ett flertal butiker, cafeér, restauranger, gym och frisörer mm. Samtidigt går direktbuss bara någon minut från hemmet som tar dig in till Gullmarsplan på ca 20 min. Du har även Rudansjön på promenadavstånd från bostaden där du kan njuta av härliga dopp på sommaren eller olika vinteraktiviteter så som längdskidor eller skridskoåkning.

Här är det bara att flytta in och trivas.
Välkomna på visning.

Förening

Getporsvägen 7

Förening

Brf Haninge Park 6

Allmänt om föreningen

BRF Haninge Park 6 byggdes av PEAB och inflyttning påbörjades 2011.
Här upplåts 32 lägenheter med bostadsrätt med adress Getporsvägen 5 och 7. I källarplanet finns rullstols- och barnvagnsrum, cykelförråd och städrum. Här finns även lägenheternas förråd. Soprum, grovsoprum och cykelrum finns i separat byggnad på gården. Tvättstuga finns ej då lägenheterna är försedda med både tvättmaskin och torktumlare.

Byggnaden är 5 våningar hög och är ihop byggd med Getporsvägen 1 och 3 som tillhör vår grannförening - BRF Haninge Park 5.
Med dem har vi en gemensam fjärrvärme- och ventilationsanläggning.
Fastighetens energiförbrukning är liten, bara 80kWh/m².

Se gärna föreningens mycket informativa hemsida http://www.brfhaningepark6.se/

OMRÅDET:

Som boende i Folkparken har du nära till allt! På gångavstånd når du sjukhus, bad, natur samt flera gym och motionsanläggningar. Området ligger ett stenkast från Haninge Centrum och Port 73, där flertalet butiker, apotek, bibliotek m.m finns samt även nära till pendeltåg -och busstation.
Området bjuder även på närheten till Rudans friluftsområde där det finns motionsspår och vandringsleder, vintertid konstsnö. Varje vinter plogas en skridskobana på sjön Rudan.

Tv och bredband

I avgiften ingår via telia 50-100/100 Mbit samt grundutbud för TV med 28 kanaler
och 19 s.k. play tjänster.

Parkering

HP6 förfogar över 32 bilplatser. 15 stycken är bilplatser utomhus utan el, 10 är bilplatser utomhus med el och 7 är bilplatser i garagelänga med el. Några av el-platserna kan användas för elbilladdning. Utgångspunkt är att varje lägenhet i HP6 skall ha tillgång till en bilplats om så önskas. Efterfrågan på p-platser är högre än tillgången. Därför har styrelsen en kölista för boende som önskar byta eller hyra extra bilplats. Aktuell kölistan publiceras på intranätet. Ansökan om bilplats lämnas skriftligt till styrelsen. Antingen en lapp i brevlådan Getporsvägen 7 eller i mejl till brfhp6@telia.com.

Övrigt

I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten, Fiberlan via Telia samt Kabel-tv. Fr o m 2015 tar föreningen betalt för varmvattenförbrukning per lägenhet.
Ett källarförråd tillhör varje lägenhet.
Vid behov och i mån av tillgång finns möjlighet att hyra ett extraförråd.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

ja

Området

Som boende i Folkparken har du nära till allt! På gångavstånd når du sjukhus, bad, natur samt flera gym och motionsanläggningar. Området ligger ett stenkast från Haninge Centrum och Port 73, där flertalet butiker, apotek, bibliotek m.m finns samt även nära till pendeltåg -och busstation. Området bjuder även på närheten till Rudans friluftsområde där det finns motionsspår och vandringsleder, vintertid konstsnö. Varje vinter plogas en skridskobana på sjön Rudan.

Närservice

Inom promenadavstånd från bostaden finns det mesta man kan önska sig! Du finner både Haninge centrum och Port 73 där det myllrar av butiker, cafeér, restauranger, frisörer och livsmedelsbutiker. Även systembolaget och banker. Ica Maxi finns ett stenkast bort.

Kommunikation

I direkt ansluting till bostaden går etablerade busslinjer. Te. x. går snabbuss (810) som tar dig till Gullmarsplan på ca 20 min, 837 till Vega m.fl. Handenterminalen ligger på bekvämt promenadavstånd från bostaden där pendeltågen går flera gånger i timmer till både Stockholm Central och Nynäshamn.

Parkering

HP6 förfogar över 32 bilplatser. 15 stycken är bilplatser utomhus utan el, 10 är bilplatser utomhus med el och 7 är bilplatser i garagelänga med el. Några av el-platserna kan användas för elbilladdning. Utgångspunkt är att varje lägenhet i HP6 skall ha tillgång till en bilplats om så önskas. Efterfrågan på p-platser är högre än tillgången. Därför har styrelsen en kölista för boende som önskar byta eller hyra extra bilplats. Aktuell kölistan publiceras på intranätet. Ansökan om bilplats lämnas skriftligt till styrelsen. Antingen en lapp i brevlådan Getporsvägen 7 eller i mejl till brfhp6@telia.com.

Övrigt

Här bor du bekvämt med närhet till allt.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering